Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Smart TV LG - po upgrade nejde youtube

prosím o info, jestli vám taky přestala fungovat aplikace Youtube, po posledním upgrade na verzi 05.01.04. Můj model TV LG 50PZ950.

Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí zato si ji udržet.

pakusi
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Smart TV LG - po upgrade nejde youtube

A důvod upgrade byl jakej? Dlouhý nedělní odpoledne? :lookaround:

Pitomec
Registrace: 9/2011

však LG je šmejd tak se nediv ze ty to už nejde

nicolepcd

hmm, já blb že jsem tu vůbec ten dotaz vložil. Kvalitní odpovědi. Upgrade se provádí automaticky ze sítě (má to wifi a je to připojený na net, takže jakmile se se objeví novej soft, proč ho tam nedát). Přibyly celkem zajímavý aplikace. Co dnes není šmejd?

Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí zato si ji udržet.

pakusi

PZ 570 verze 05.01.04 Youtube opravdu nejde. Blb nejsi a na (nevhodné slovo)ní blitky nereaguj. Pomoct ti nechtěj jde jim jenom o rozpoutání krákání oničem. V poslední době to je tady fakt za trest se na cokoli zeptat. Peace

Fik2207
Registrace: 11/2007

to Fik2207: děkuji za info.

pakusi

"jakmile se se objeví novej soft, proč ho tam nedát"

Teď už snad víš, proč ho tam nedát! A jenom dodám, že než provedu upgrade u čehokoliv, tak si předem zjistím:
1) jestli to vůbec potřebuju
2) jaký nový funkce to přinese
3) co za funkce naopak zmizí
A nejlíp si počkat na reakce majitelů, co dělali upgrade předemnou.

Pitomec

u této Tv zatím každá aktualizace softu přinesla jenom +. Toto je první zádrhel, na který jsem zatím narazil. naštěstí aktualizace softu je celkem častá, takže doufám že to bude brzy odstraněno. Komunikace s podporou celkem dobře funguje. Chtěl jsem jenom vědět, jestli není tato chyba jenom u mě. Jinak ohledně aktualizací upgradu, stvým příspěvkem souhlasím pokud se jedná o neofiko soft např. do sat. příjmačů.

pakusi

Já to tak dělám u všeho, nejenom u SAT přijímačů. Např. v datových úložištích (NAS) už sem párkrát zažil, že po upgrade zmizel z nabídky torrent. Teď už je to jedno, takže snad pohledat někde možnost downgrade.

Pitomec

jj, downgrade mají přímo na stránkách LG, dotaz na odstranění problému na LG podporu zaslán, tak uvidím co znich vyleze.

pakusi

pakusi

1/ každý automatický upgrade sa dá vypnúť. To ti vrele doporučujem. Mám ho vypnutý tiež. Tak ako ti píše pitomec, pred aktualizáciou si vždy zisti čo to prinesie.
Vypnutie autoaktualizácie sa robí v nastaveniach - sw aktualizácie - vyp. Potom TV len oznámi že zistil nové aktualizácie ale nevykoná ich!
2/ možno len treba počkať než aplikácie znova načía - server z ktorého to číta je možno nedostupný.
Po aktualizácii u LW5500/650 si na to sťažovalo pár ľudí aj na nemeckých forach aj u nás. Ale mne youtube bežalo a beží aj po aktualizácii.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Byli jednou dva čínani - jeden prodával všechno Lenvně, druhý Granule. Ale ani jeden obchod jim nešel. Tak se rozhodli, že to dají dohromady a začnou prodávat LG. Co bys vlastně chtěl????

zolik645
Registrace: 7/2009

nevim proč tak pomlouváš lg?mam 50ps7000 dva roky a jede bez problému a přemýšlim o 60pz950.je to jako ze všim bud narazíš na dobrej nebo špatnej kus at je to značkový nebo neni.

smama
Registrace: 4/2007

Já ani tak nepomlouvám Levné Granule, ale spíš kvalitu elektroniky a SW podporu všeobecně (i když LG není rozhodně mým favoritem). Bohužel tlak zákazníků samotných na cenu výrobku nedovoluje výrobcům ani jedno dělat pořádně. Rv

zolik645
Registrace: 7/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra