Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Amiko SHD-8900 nebo GM 990 Spark?

Zdravím všechny,
váhám mezi těmito dvěma stroji.Měli by to být bráchové.Přečetl jsem si i podobné fórum, ale před koupí přístroje bych se chtěl zeptat vás.Co je lepší a jaké máte zkušenosti?Je stejný firmware a pluginy pro Amiko i Golden Media?Jde mi o pěkný obraz SD i HD a rychlé přepínání, nahrávání v odkódovaném stavu.Nebo mám počkat na Golden Media Unibox 2, ale kdy bude na trhu?Napište prosím své zkušenosti.

oldies26
Registrace: 1/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Amiko SHD-8900 nebo GM 990 Spark?

Golden Media Unibox 2 tento stroj má být k dispozici podle jejich str. začátkem dubna. R^

slapet
Registrace: 11/2007

A vyplatí se na něj počkat nebo vzít zrovna 990ku?
Díky

oldies26

To záleží na Tobě má to jenom jednu čtečku.

slapet

AMIKO STHD 8800 COMBO HD + LAN
:8) :8)

fsat
Registrace: 2/2006

slapet

E2 a USB dokážou vykouzlit dost čteček :)))

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

bigj

Ale teda fuj velebnosti. :))) R^

slapet

Nejlepší zkušenosti mám z přístrojů DREAMBOX 800 a HD BOX přístroje,vše jede vše šlape ,jen si to musíš umět usměrnit!!!
Nejsou problémy C+Speněl,C+NORDIK,Sky Italia,Cyfra+,Polsat, TV HOLAMD na 23E,Sky Italia,satelizte BG,nebo třeba Platforma HD 9E,Viassat Nordic,Viastat,C+NORDIC,TVCABNO 30W,SKY ANGLIE 28,E atd.,to nemluvím o DIGI TV,DIGITURK,NOVA RECKO komplet,DIGITURK 7E,všechny možné plattformy 9E pro madary,rumuny,Ruské Sport HD1 atd.přes Neoleon 1,2 Viasat nordic a BALTIC sport cop bys te ještě chtěli,neuvádím C+ NORDIC ,TV CABO,CACS FRANCE,které je ovšem také v celém podaní,pokud si toto nezařídíš,tak je blbost abys tady psal!!!!!!!
Protože je to na houby.Až Ti vše pojede a je mi jedno jak si to zařídíš,tak už tady psat nebudeš,že TOMIKU,???????? není potřeba porady expertů,kteří stejně nic neporadí,a navíc nic neumí. Pak je parabola na houby,a hoši co jsem budou psat Nova sport nejede,zase to seká atd,/řekl bych ať to radší vzdají/:laughing: :laughing:stejně jsou na houby wxperti ,stejně zůstanou,kde jsou a navíc nemajína to aby něco koukali navíc!!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Golden Media

Mám taky odzkoušený,liný hazlzl,nic dvakrat neiumí,něco podobného jako pigulus ARGUS,je to na dvě věci :8) :8) řekl bych na houba!!!
Pro normálního člověka nic nového,a nic hlavně zajímavého!!
:8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Ajéje, jen se oteplilo a u Heryho už byla grilovačka, která se zapíjela. Hojně.

polulin
Registrace: 10/2007

Blázen Hery

Koukám že ten bláznivej děda objevil co je to ethernet a sdílení a dreambox.
Do toho pivo ve slevě a lacinou kořalku a je hotovo.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Golden Media

Nekecej polulin:
Vždyť ani nevíš jak tyto přístroje chodí,jen doporučuji,nekupovat!!! je to sice klon Dram,ale je pomalý,není schopen nic rozjed jako každý jiný linux přístroj jako třeba HD BOX,a navíc mohu říci zkus se s tím poprat,jinak nedoporučuji!!!!,je to jenom v každém,kdo si tuto blbost koupí.

hery

pat Ty srandisto

Cheš diskutovat,nebo jsi chorý!!!,jestli si chorý tak sem nepiš,protože experte stejně na mě nemáš!!! jsi obyčejný šejdil!!!!! :laughing: musím Tě trochu naladit,né??? :laughing: :laughing:

hery

hery

Ne každej má 12 papírů na DREAMBOX. ;)

slapet

pat Ty srandisto

kdybys ke mě přijel,budem hovořit normálně,ale jsi agresivní,tak budeš čumět jak malý kluk, :laughing: :laughing:
moje kancelář všetně 3x TV LCD,Dream box 800HD SE 2X a HDBOX 1X,+ Notenbooko a PC a 100 LINK,že si můžeš vybrat,to experte nemáš ,co??????Tak proč mě napadádáš,vidím,že jsi stejně na houby a nic neporadíš,buď rád že žiješ,já se tady vždycky jenom bavím,a když někdo odpoví,vím,že na odpis,s takovým se už nebavím a nebudu ztrácen drahocený čas!!!!!!a vidím,že je to tady každý druhý expert,co zde píše a neví vlastně někdy o co jde,protože jednoduchý zákrok,třeba CS Skylink,a je pořešení,ale zde se musí stále psát blboviny.!!!! :laughing: :laughing:

hery

slapet

dej si svýho přítele do hromady,aby Ti chodïl celý svět,pak přijeď a až potom se budu s Tebou bavit frajere!!
Všichni jste agesivní a neumí te jednat o dohodách,domluvám,o kamarádských smlouvách a obyčejných domluvách!!!
Proto se asi neshodneme!!!Jste asi z jiného světa bouřlivci!!!

hery

Já v to žádnou agresivitu nevidím jen jsem napsal, že jsou mezi námi i tací kteří nato nemaj. To je vše. :)

slapet

slapet

Teď rozumě ,vydělávám jako důchodce poměrně dost peněz,nedělá mi žádné problémy kopupit si každý měsíc třeba 2 a3 přístroje,nedělá mi žádný problém koupit jakou koli kartu,modul,a nebo jakýkoliv link na celém světě,což už delší dobu využívám,proto nemám žádné problémy,aˇs českými slovenskými,ne jinými platformami včetně třeba 30W Tv CABO,které valí s HD OK!!!Zkous TO !!!Možná budeš spokojen!!!! :8)

hery

hery

Já to beru tak, jak jsem to napsal. Na druhou stranu zas musíš uznat, že když se budu chtít naučit řídit auto tak si hned nekoupím mercedesa, ale třeba vojetou fildu. Až se naučím řídit a když na to budu mít tak jdu do toho ne?
Je mi jasný, že když se chce tak jde všechno. :)

slapet

slapet

Já jsem byl vždycky férový chlap,veř mi, třeba ARIVA200HD zadarmo na SLovensko kamarádovi,když už nebyla pro mě zajímavá dal jsem ji a dnes je využívaná.
Jsem ferový i v tom,že do Olomouce jsem dal zadarmo třeba Ferguson 8800 HD a Vantage 7100HD,Využívájí se tyto přístroje,jestli potvrdí toto co jsem napsal Ti hoši kteří je dnes využívají a chodí perfekt,to je jenom věc jejich to nemohu ovlivnit,ale výše uvedené přístoje,mě už překážely.

hery

hery

V pohodě já jsem Tě nechtěl z něčeho nařknout jen jsem konstatoval jak se věci mají. Zdar pěknej večer všem. R^

slapet

hery

Nic nevíš Rv

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

RE : amiko alien vs golden 990

Nekupuj si ani jeden, budeš zklamaný - jsou to hračky pro děti včetně té speciální E2 . Pokud chceš začít s linuxem ještě chvilku šetři a kup si VU+ .

donpedro
Registrace: 1/2012

donpedro

Ono je to hlavne o tom ake su poziadavky, ja som zvazoval aj VU+ Solo ale mal som moznost vidiet VU+ Duo a obraz v SD bol nie velmi pekny.(porovnavam s GM 9080) Potom som narazil na recenziu VU+ Solo a tam tiez bolo spomenute ze SD obraz nie je najlepsi. A u mna predsa len hlavne vyuzitie bude sledovanie slovenskych a ceskych SD programov vsetko ostatne len prilezitostne hranie. Tak si myslim ze na tom GM 990 by obraz mohol byt porovnatelny s GM 9080, ten mi vyhovuje resp. som nan uz zvyknuty. Ale to sa len domievam. Budem rad za dalsie nazory na tuto temu. Dakujem

milan69
Registrace: 12/2008

nechte ho

pana heryho.Opět je z jeho příspěvku cítit chlast a provokace.Nemá smysl se tímto "člověkem" vůbec zabývat.Je to prostě k pousmátí,co z něho vypadne... :sly: :sly: :razz: :razz: :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

A co nového přinese Unibox 2, mám na něj počkat?

oldies26
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra