![]() |
|
Prijem programu v DVB-S2 na 65cm paraboluAhoj,mam dotaz,zda je mozne v pohode (a bez vypadku) sledovat programy CSlink/Skylink ktere se jiz vysilaji v norme DVB-S2 na 65cm parabolu? Prijem v DVB-S a MPEG4 by na takto velkou parabolu nemel byt problem,ne?! Dik vsem za informace a postrehy... :8) R^ |
Honza z HK
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
RE: Prijem programu v DVB-S2 na 65cm paraboluZáleží kde to na 65 parabolu přijímáš, jestli je dobře nastavená a je u ní slušnej konvertor. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Prijem programu v DVB-S2 na 65cm parabolujako běžně jo, musí bejt dobře naštelovaná a nesmí bejt moc velký ztráty na rozvodech (použitý slučovače na TV+SAT, účastnické zásuvky a hodně dlouhý rozvody), pak už by ta rezerva při špatným počasí mohla bejt nedostatečná. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Prijem programu v DVB-S2 na 65cm paraboluJa som napr. zistil, že stabilita príjmu mi závisela aj od samotného STB rsp. asi kvalitného tunera v ňom. Ja mám 60-ku (skylink na 23,5 a astru 28,2) a úplne v pohode s DM 800HD. Pred tým na Arive 200 HD programy na skylinku nesledovatelné (časté kockovanie pri hmle alebo daždi), bývam na strednom SVK a myslím, že v čechách by si si tým nemal mať problém pri dobrom nastavení paraboly a ostatných veciach popísaných vyššie v príspevkoch.uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: Prijem programu v DVB-S2 na 65cm paraboluPouzivam parabolu 60x48 a prijem v HD ve skylinku naprosto stabilni i pri snezeni. Predtim noname parabola 80 a ta byla nesestovatelna. Zalezi spise na kvalite a pak az na velikosti! |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
RE: Prijem programu v DVB-S2 na 65cm paraboluAhoj...v pohodě,já jsem např včera instaloval...bez měřáků...jen tak...technisat 55cm komplet s monoblokem a vše uplně ok.dokonce jsem jako extrém zkoušel 35cm parabolu s přísavkou na okně uvnitř lodžie!!!kde jsou navíc mříže-tedy za mřížemi...HD sice nesledovatelné ale ostatní kupodivu ok.region příbram...ale s tou 55 a monoblokem vše maká i HD! |
hajas
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
![]() |