![]() |
|
Markíza Cinema pred startomKto sa stazoval na hodne reklam a znizujucu sa hodnotu obsahovej kvality tak teraz ma priestor.Dalsi program financovany z reklam zaplatime vsetci aj abonenti so starymi kartami. Aky je konecny pocet dalsich okruhov: 5, 6? M.C. znamena koniec dobrych nocnych filmov na markize, kazdu chvilu spravy ako keby nebola TA3 A CT24, hlavny vysielaci cas o 20:00 bude stat za prd, tak ako prima (dokonca hd) po starte prima cool, pozeratelny obsah prejde na treti okruh. Cez vikendy naperu vsade dobre filmy a zbytok tyzdna bude zarabat reklamami s tym schcipanim na existenciu. K tomu este JoJ klub reprizy repriz - parada. |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 462 |
![]() |
|
RE: Markíza Cinema pred startomjá sa tešim kolkorat na markize ide o 23h dobrý a už som v posteli vtedy nemám čas to kukat ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Markíza Cinema pred startomo 23h dobrý film namiesto o 20h farmu davaju to neni nič pre mna🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Markíza Cinema pred startomNa dálkáči máš tlačítko CH+ a CH-, popř. dokonce takové červené, které ten krám přivede do standby, takže není co řešit. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Markíza Cinema pred startoma máš zlý nazov cinema to nebude ale asi action ;)🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Markíza Cinema pred startomNo kvoli takym staniciam ktore prerusuju reklmu filmom ani netreba na DO viac gombikov ako ten cerveny.Co je to farma?Co jeto panelak?To su nejake pocitacove hry? :))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Markíza Cinema pred startomVeru ten Panelák na Joj ,to mi lezie fakt hore krjom ,že by tam dali CSI ,alebo Kosti ,ktoré maju fakt dobru sledovanosť ,to nie ,na to človek musí čakať do noci ,aspon že včera dali Profesionálov. :bomb: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Markíza Cinema pred startomlen nech si tam dávajú tie svoje sprostosti aj s reklamami.zníži sa im sledovanosť a bude aspoň čas prepnuť na niečo iné. V káblovke je spektrum hd , filmbox hd ,vh1 a vh1 clasik ,sport5, v teste,tak je na čo pozerať. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Markíza Cinema pred startomtakové kanály-stoky mám naladěné až na konci a tam se dostanu jednou,maximálně dvakrát za rokDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
na takové tv kanályby si měli stěžovat energ.společnosti nebo jim to ohrozí spotřebu el.proudu a to do mínusu. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
tophunterČo tu vyplakávaš. Každá ďalšia nová stanica mňa osobne poteší. Keď sa ti nepáči tak to nenalaď, a pozeraj inšie, máš toho málo na orbite.?! Z reklám predsa TV žijú a keď sa má priplácať tak isto sa to nikomu nepáči, tak si treba vybrať, trebárs sa venovať rodine alebo práci a nie čumeť na TV :))) |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 795 |
![]() |
|
@ oneeeeeto s tou sledovanosťou, hmmm. Evidentne si už dlhšie nečítal, či aspoň nevidel numerá, ktoré vypadávajú zo zázračných krabičiek pre Joj alebo Doma... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 783 |
![]() |
|
RE: Markíza Cinema pred startomLahko sa argumentuje sledovanostou ked narod pozera to comu rozumie.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Markíza Cinema pred startomsledovanosť je najviac u dôchodcov ,ktorý majú ešte staré crt obrazovky alebo hd ready bez možnosti dtv a nemajú inú možnosť. to sa ale zmení. na panelákoch je čoraz viac parabol.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Markíza Cinema pred startomAž na to, že sa ani nebudze volať Cinema.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
RE: Markíza Cinema pred startomKed ma nieko problem s tym, ze zaujimavy program je neskoro v noci, alebo je tam vela reklam(alebo film v reklame), treba vyuzit nahravanie, pozriem si to kedy chcem a bez reklam ;) |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
Markíza Cinema pred startomPanelák, Farma a slovenské profesionálové na tyto programy se nedá dívat z těchto některé programy ukazují jak to v některých složkách třeba poli....... asi tak vypadá to je hnus že toto vůbec dávají do Slovenské televize to není k vůbec k smíchu ale k pláči že se tak prezentují. |
josef1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
josef1profesionáli je fajn serial niektorý češi nerozumia našému humoru tak sa ani nedivím že to nechápu ;)🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Markíza Cinema pred startomjosef1,uplny suhlas, je to fialovy hnus velebnosti, a to si este na niektore "specialitky" zabudol, ako Geissenovci a hotel Paradise-to zda sa natacali amaterskou kamerou Rv |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
HornetF18No to máš pravdu takovovou kur..... že to můžou před půlnocí pustit do televize nejsem taky žádnej andílek co je moc to je moc |
josef1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: Markíza Cinema pred startomV hlavnom vysielacom case tam natrepu blbosti a neskor aby si udrzali divaka daju nieco uzitocne. |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 462 |
![]() |
|
Pre Josefa1Pod pojmom Slovenský humor myslíš primitívnosť,chlastanie,urážanie iných národov hlavne Madarov a Čechov a aby som nezabudol ešte východniarske nárečie? |
záhorák
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
ospravedlneniePardón, myslel som pre Jupiho |
záhorák
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Markíza Cinema pred startomAsi jsem slepej ale nikde sem nenašel na kdy se plánuje spuštění Markíza cinema???Ví někdo?? |
vrba
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
RE: Markiza Cinema.Niekde som cital, ze to vraj CME s Markiza Cinemou zatial vzdala a namiesto toho sa rozhodli spustit kanal pre muzov, nieco ako prima cool. Ale neviem, ci je to pravda. |
Igwar
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 191 |
![]() |
|
![]() |