![]() |
|
Topfiel sbi-2060 firmwareJak dostanu do Topfield SBI-2060 z flash disku nový firmware? Na stránkách je návod http://www.antenex.cz/public/index.php?PHPSESSID=710g5f14p8k4f98rqbi54cr274&direction=0&order=&directory=Receivery/Topfield/SBI-2060 Ale nějak to dle návodu nefunguje. Píšou, doslovný citát: 5- Zapojíte přijímaè do zásuvky 230V a současně s tím držíme stisknuté horní tlačítko na předním panelu přijímače (slouží k přepínání programù) po dobu cca tří sekund. |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: Topfiel sbi-2060 firmwareNĚKOLIK OTÁZEKje ta flashka zasunutá je ten sw pro daný stroj je ten sw rozbalený není toho na té flash přezpříliš???? :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Topfiel sbi-2060 firmwareto tonek: zasunutá? :))) sw je pro TF sbi-2060, tedy ano rozbalený ano flašku jsem vyprázdnil :))zde celý návod: Pro upgrade firmware je dobré mít USB flash disk, naformátovaný v PC na systém souborù FAT32. 1- stáhneme soubor do PC, nejlépe na plochu. 2- Poté pravým tlaèítkem myši dáte rozbalit sem (do stejného místa, tedy na plochu). 3- Oba soubory pøesuneme do naformátovaného USB Flash disku. 4- V PC ve spodní lištì najdeme ikonu s USB zaøízeními a dáme bezpeènì odebrat toto zaøízení (patøièná USB Flash disk) 4- Vyjmete disk z poèítaèe a vložíte jej do vypnutého pøijímaèe. 5- Zapojíte pøijímaè do zásuvky 230V a souèasnì s tím držíme stisknuté horní tlaèítko na pøedním panelu pøijímaèe (slouží k pøepínání programù) po dobu cca tøí sekund. Je dobré mít souèasnì pøipojený televizor pøes HDMI, nebo scart kabel a sledovat, co ukazuje obrazovka. 6- poškáme až na definitivní pøenos do pøijímaèe - po dokonèení se na obrazovce objeví hláška 100%, po cca 20 sekundách se pøijímaè sám restartuje. 7- Najedeme v menu na nastavení pøijímaèe - dáme tovární nastavení, všechno postupnì potvrdíme Ok, poèkáme na restart pøijímaèe a upgrade je hotovo. 8- Zbývá naladìní pøijímaèe a vše je dokonèeno. Pøejeme pøíjemné sledování programù ANTENEX s.r.o. |
Longines
![]() |
|
RE: Topfiel sbi-2060 firmwaremožná blbina že by ty sw. byly stejný .??? |
tonek
![]() |
|
RE: Topfiel sbi-2060 firmwarestáva sa, že niektoré usb mi nejde, vačšinou 1 - 2 GB usb nenabehnú a keď dám 4 GB tak sa chytí.. neviem, možno je chybika tam. každopádne by malo byť usb naformátované a mali by tam byť len tie fw súbory. proste by som skúsil iný kľúč, ideálne od 4GB vyššie |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Topfiel sbi-2060 firmwareJe to napsané úplně polopatě a krásně to funguje. Hlavně na flešku nakopíruj již rozbalený soubor.Osvědčilo se mi zkusit to s jinou fleškou,když to nejde z té první. Taky je důležité ihned po zapnutí do zásuvky 220V zmáčknout a držet to horní tlačítko pro přepínání programů. |
Servisman
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: Topfiel sbi-2060 firmwarevše jsem provedl, ale zkusím jinou flešku. Zatím děkuji všem :) |
Longines
![]() |
|
usb flash diskzdravim. skuste si skontrolovat ci je vas usb disk identifikovany operacnym systemom ako mass storage alebo ako removable storage drive. z nejakeho mne nie celkom znameho dovodu maju niektore usb flashky prehodeny prislusny bit. je mozne ze je to kvoli kompatibilite s niektorymi bootstappermi.skuste najst nastroj ako napr. BootIt a pod. a prekonfigurovat vas flashdisk ako removable drive. |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
RE: Topfiel sbi-2060 firmwareto soso: teď jsem něco takového vygugloval, díky, jdu laborovat. |
Longines
![]() |
|
RE: Topfiel sbi-2060 firmware"s niektorymi bootstappermi"něco na tom může být ale správně je bootstrap ermi |
tonek
![]() |
|
RE: Topfiel sbi-2060 firmwareto soso & tonek: Povedlo se, díky |
Longines
![]() |
|
![]() |