Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Topfield SRP 2100

Zdravím pánové - na této mašině mně nejde přehrávat z youtube - příjmač je propojený s routrem, nahrána poslední verze doporučovaného softu(stáhnutá ze stránek Omka). Počasí prohlížet jde, na yuotube jde soubor vyhledat, nicméně při pokusu při přehrávání se zobrazí hláška - obsah nedostupný. Má s tímto strojem někdo zkušenosti???
Jěště jedna věc - mašina i s tímto doporučovaným softem občas přejde do nekonečného restartu - pomůže jen tvrdý reset - vytáhnout ze sítě 220V.
Díky za tipy.

zolik645
Registrace: 7/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Topfield SRP 2100

Zdravím, řekl bych, že ten firmware doporučovaný na Omku byl aktuální asi tak někdy v pravěku, pokud má tedy, jak píšou, datum vydání 12/2010. Podívejte se na www.topfield.cz, kde je k dispozici poněkud aktuálnější. Podmínkou je, aby Váš přístroj měl systémové ID shodné s ID tohoto oficiálního firmware (tedy aby byl určen pro český trh). Nekonečný restart je asi způsoben problémy s příjmem některých TP ze Skylinku, kdy se přijímač při přepnutí na tento program restartuje. bohužel po nastartování už zůstává na stejné pozici, takže pokud ho rychle nepřepnete na jiný program, tak se zase restartuje a tak pořád dokola. I tento problém je v novém firmwaru vyřešen.

jirka77
Registrace: 5/2008

Vřelý dík za odpověd, nenapadlo mně, že by v Omku měli chybu když mašinu prodávají.
Předpokládám, že s tímto softem již youtube jede....???

zolik645
Registrace: 7/2009

Nezkoušel jsem v poslední době, ale měl by. Po upgradu FW fungovaly všechny služby, včetně Shoutcastu, který byl dlouhou dobu nefunkční...

jirka77
Registrace: 5/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra