![]() |
|
Výběr HD přijímače s PVR a LinuxemMám několik požadavků na satelitní přijímač, prosím o pomoc a názory zkušenější...Situace: koupil jsem plazmu Panasonic a vrátil jsem zapůjčené vybavení DigiTV. Na staré video pomalu sedá prach a je dneska na nahrávání vpodstatě nepoužitelné. Požadavky: HD přijímač s nahráváním, přehráváním mult. souborů, připojením do sítě s přístupem na PC (nebo z PC přístup na souborový systém přijímače). Důraz na přehrávání MKV v HD kvalitě, titulky. Také 3D filmy s titulky. Možnost připojení interního HDD. Kartu ještě nemám, pravděpodobně Skylink. Cena do cca 10 000,- Pročítal jsem nějaká fora a recenze a zaujaly mne: Skytec Royal - celkem rozdílné ceny u czc a omko (nějaký klon?) Xtrend ET9200 OptiboX Raptor HD Twin Tuner Můžete doporučit (nebo nedoporučit) některý z těchto přístrojů s ohledem na mé požadavky? Nebo nějaký úplně jiný? Děkuji |
moran
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: Výběr HD přijímače s PVR a LinuxemMyslím, že skytec a optibox je to samé, vyrábané akurát pod jinou značkou, původně fortis z Koree. Možná bych do výběru zařadil ještě vu+. Pod Tebou je velice podobný příspěvek...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: Výběr HD přijímače s PVR a LinuxemJeště bych tam zahrnul HD BOX, ten by ti měl také splnit tvé požadavky. |
B0st1k
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: Výběr HD přijímače s PVR a LinuxemTo je taky fortis, ale ptal jsem se, jestli nebudou dělat model s výměnnými tunery a odepsali, že to nemají v plánu. Za ty peníze bych šel asi do raptoru...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
![]() |