Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Ktorý linux X-TREND ET9200 vs.VU+UNO ?

Rozhodujem sa medzi týmito dvomi prijímačmi, prípadne drahšou dvojtunerovou verziou VU+ULTIMO. Môžem poprosiť o Vaše zmyslu plné názory a skúsenosti ?.Kvalitu a podporu majú oba skvelú,podobnú ako Dreambox.

bystrik
Registrace: 10/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ktorý linux X-TREND ET9200 vs.VU+UNO ?

naprv VU+uno ,potom dreambox a až potom iné (nevhodné slovo).

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

mam stejny nazor ......dobře jsi to napsal .....oneeeee není co dodat ;)

bambule
Registrace: 2/2009

tak nejdřív si ujasni sám co vlastně chceš, jestli 1, nebo 2 tuner a pak co všechno od toho očekáváš a třeba zjistíš, že tě plně uspokojí i třeba vu solo, nebo duo :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

vu+uno.....dreambox dm800se .......zbytek. R^

bambule

Ďakujem za reakcie. Čo očakávam,celkovú spoľahlivosť,WIFI pripojenie /mám WELL WCU 150N/,dobrú podporu do budúcnosti.A ak je rozdiel medzi UNO a ULTIMO iba v tom dvojtunery,tak ten nepotrebujem, zaujal ma , že má hneď Wifi adaptér, keď sa mi hodí spomínaný WELL, tak je to pasé.
A prečo ste hneď vyradili ten X-Trend ET 9200 ?. To je bývalý Clarke Tech a s tým mám výborné skúsenosti.Vari kvôli tomu prehrievaniu, ako u jeho predchodcu Clarke Tech ET 9000 ?.

bystrik

Ked budes mat linux zalezi uz len na tebe kolko tunerov.Ono je to skoro rovnake.E2 je siroky vyber img budes spokojny.A mozno casom bude aj z VU UNA dvojtuner.....mozno... :lookaround:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

RE:eemil

Eemil práve to študujem, aký je prosím Ťa podstatný rozdiel medzi VU+ Solo, Duo PVR a UNO, okrem ceny ?. Zistil som, že Duo je najdrahšie. Ja nejakú extra pamäť v ňom nepotrebujem,mám DVD HD videorekordér s 320 gigovým harddiskom a na nejaké grafické pluginy si taktiež nepotrpím.A čo to WIFI ?. Je potreba k nemu originál adaptér, alebo mi postačí spomínaný Well 150N.

bystrik

jaký wifi fungujou nevím, mám to zapojený kabelem a je klid. Vu SOLO a UNO jsou jednotunerový, XTREND ET9200,DUO a ULTIMO dvoutunerový (ULTIMO má možnost doplnit ještě o 3 interní tuner), SOLO a DUO jsou z dnešního pohledu už nejvíc HW zastaralý , ale proti Xtrendu zase o trochu míň žerou a tolik netopí. :lookaround:

eemil

Re:eemil

OK ďakujem za odpoveď. Tak je to pre mňa asi jasné, najlepšie je VU+ UNO.To WIFI potrebujem kvôli káblom, nechce sa mi ťahať na lan cez RJ 45 kábel po celom byte, i keď viem, že je to najistejšie. R^

bystrik

bystrik

Ano, z tohoto pohledu je pokud ti stačí jednotuner to UNO nejlepší.

eemil

Re:eemil

Ešte raz eemil vďaka. Ak je to teda aj softvérovo rovnaké, už som ho aj našiel za 259 eury slovenských !.Len ten Wifi WELL WCU 150N, či bude s ním plne kompatibilný / na linux by tuším mal byť/, ak nie tak to istí originál VU+ Wifi adaptér za 26 eur.

bystrik

reee

no ja bych doporučil připlatit par korun a koupit dreambox 7020hd , a naš pokoj bez kompromisu ps. nejsem tak bohaty abych kupoval levné věci

trick

Vu+ a jiné

VU+ origoše doporučuji i já( konečně mám satelit, na který se dá spolehnout) No jestli chjceš ušetřit, tak už se klonuje kromě Solo i DUO( v Anglii za 160 liber) Jestli to bude na úrovni klonů Dremboxe tak není co řešit. :)))

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

Téma: Ktorý linux X-TREND ET9200 vs.VU+UNO ? (# 64

X-Trend ET 9500 bude co nevidět v prodeji.

Cvik dělá mistra.

ladinek
Registrace: 8/2007

RE:ladínek

Ďakujem Ti za ponuku,Clarke Tech uznávam, je to kvalita. Ešte nie je stanovená jeho cena,možno si naň i počkám, zatiaľ u mňa vedie VU+ UNO ...

bystrik

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra