Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

AliEditor a favoritní skupiny ??

V AliEditoru pro Argus mini, GoldenMediaUnibox... se mi nedaří za boha vyexportovat setting vč. favoritních skupin, zkoušel jsem kdejaké verze AliEditoru i softů přijímače Argus mini, GM unibox9080...) nemůžu přenést/vyexportovat obsah favoritních skupin - ani přes RS232 přímo do přijímače, ani do .abs souboru pro USB...

Pokud to někomu funguje můžete napsat verzi Alieditoru a softu kde to funguje... ? Díky moc

lance
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: AliEditor a favoritní skupiny ??

To už jsem taky zkoušel, ale nepovedlo se. Co se zadařilo je přidání družice to jde v pohodě. Verze 1.0.0.1 R^

slapet
Registrace: 11/2007

zkousit toto SetEditHD100

chvalina2
Registrace: 3/2007

SetEditHD100 je myslím pro Arivu a pod.rec., pro Argus/GM by měl být SetEditArgusMini, ale údajně v demo verzi se připouští pouze 20 změn, jinak pak už nejde setting uložit ani poslat do rec. takže je otázka, jestli půjde v demo verzi přenést setting z jednoho softu do druhého... nezkoušel někdo ? jinak to testnu a uvidíme...
škoda toho AliEditoru, na to co potřebuju by mi úplně stačil

lance

podívej se tady http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=13&t=458&start=80

chvalina2

a jaká je koncovka souboru settingu??

chvalina2

tady setting http://interfiledir.com/search.php?q=seteditargusmini%2c

chvalina2

*.udf - pouze user db
*.abs - kompl.dump - tam to potřebuju dostat

V AliEditoru jsem byl schopen (bez různých "chybových hlášek") uspokojivě pouze stáhnout z recieveru přes RS232 user db (*.udf) - pak jsem v Alieditoru viděl správně seznam sat. i fav.skupin (názvy i obsah). Následné nahrání zpět do rec. po RS232 nebo export do jiného *.abs se už nezdařil - obsah favoritních se nepřenesl (v nejlepším případě se přenesly pouze názvy fav.skupin bez obsahu, většinou ani název ne a bylo tam pouze defaultních 32 prazdných fav.skupin).

Otevřít v Alieditoru kopletní dump (*.abs) tak aby tam byl i obsah favoritních skupin se mi nepodařilo vůbec (ani po RS232 ani otevřením záložního souboru z USB) - seznam satelitů s TP a programy tam byl, ale seznam favoritních skupin ne.... nevím, zřejmě nekompatibilita AliEditoru s danou strukturou softu...?

lance

chvalina2

vyzkouším ten SetEditor od Litzingera až budu doma

lance

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra