Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CsLink, Skylink

Mám takový problém a zajímala by mě reakce i ostatních, po přeladění na novou frekvenci Prima family HD se obraz v jistých momentech seká, vyskoušena jak karta CSlink tak Skylink mám přijímač HUMAX 5110S.

stan2
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CsLink, Skylink

Tak to jsi v posledních týdnech první.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

reakce je ta,že neumíš číst.Na kazdé stránce 2x Prima Rv

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Nejsi. https://www.parabola.cz/forum/topic-69741/

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

není nad to MÍTI PŘEHLED :laughing:

tonek
Registrace: 1/2009

https://www.parabola.cz/zpravicky/16428/cs-link-a-skylink-resi-problem-s-prima-family-hd/
už sa to rieši ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Mohl by nám někdo ze skutečných odborníků vysvětlit,co nestandartního je ve streamu VŠECH programů HD na transpodéru 11797H? Není přece možné,aby na několika různých typech přijímačů jely bez problémů všechny ostatní HD programy,zvláště když mají stejnou polaritu a modulaci 8PSK.A jen POUZE na tr.11797H jsou výše zmíněné problémy !!!

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

To je přece normální...osobně mi před 4.dny psali ,že je u nich vše OK. Mám si poštelovat parablu :))) :))) :))) opravdu služby na vysoké úrovni :laughing:

jironov
Registrace: 11/2007

co koudelka - takovej slušnej oddíl a zatím nic.Čím lze vysvětlit trhaný pohyb snookerových koulí po stole na EUROSPORTU z 11797H - podotýkám,že na 12109 se snookerové koule pohybují naprosto plynule.Vyšším datovým tokem na 11797H to asi nebude,když na TRAVELu z 12109 je datový tok ještě vyšší a žádné trhané pohyby pohybujích se předmětů zde nelze spatřit ani při HODNĚ soustředěném pozorování.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej

Je sice

hezké že se problém Prima HD řeší a to se zároven vyřeší i problém Nova Sport HD a ono užasné krokování obrazu?To bude asi jiné a nové řešení. :-/

hobo
Registrace: 1/2007

Ten TP

je mám takovej pocit dojebanej asi na všech HD programech. Rv

hobo

To je to ze hd mal byt 12565 ako som tu uz raz pisal. Schvalne nech ho skusia otestovat. Neni vsetko len matematika a ekonomika.

tophunter
Registrace: 4/2010

Logická úvaha - když přijímač zvládne na A1N BBC HD s 8PSK a FEC 8/9 bez jakéholiv problému(i dekodování TRAVEL HD CZ na 12109),kde je asi příčina tohoto problému,kdy tentýž přijímač nezvládne příjem HD programů z tr.11797.Problém je v tom,že někdo se k řešení naprosto nemá a dělá mrtvého brouka....A navíc posílá na slušné dotazy odpovědi typu nastavte si parabolu,kupte si licencované zařízení apod.

táhlovej

Navíc

těma jejich zcestnýma dezinformacema třeba donutí některé neštastníky k nákupu modulu nebo třeba i těch jejich šrotu a oni to doma zapojí a jsou tam kde byli tedy v (nevhodné slovo). Rv

hobo

RE: Skylink

Už mě to pánové s prominutím taky se-re. Pořád je někde něco doje-bané.Myslíte, že takovouto službu (mazanice v digitální kvalitě, pravidelné přelaďování,nefunkčnost dekódování nebo programů vůbec) poskytují operátoři i německým divákům?

Pepa 3
Registrace: 4/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra