![]() |
|
Ako sa zapína emmu na Arguse Piccolo?Chcel by som pozerať Travel channel na Síriuse, ale neviem ako sa zapína emmu na Arguse Piccolo. Poradíte? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
Karnermozek mi už trochu vynechává, tak si to přesně nepamatuju jak to přesně je, pokud ti neodpoví někdo do tý doby než přijdu z práce, tak ti to pak sem potom napíše. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Ako sa zapína emmu na Arguse Piccolo?někomu už jsem to zde nedavno psal, nebyl si to náhodou ty? :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
eemilskus lecitin..na ten mozog :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Ako sa zapína emmu na Arguse Piccolo?sex ho vyliečí zabere :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
tulento ne, to bych pak byl zase až moc chytrej, hotovej génius :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Ako sa zapína emmu na Arguse Piccolo?jake emu emulacia a piratsky prijem je nelegalny |
ferko1237
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 664 |
![]() |
|
eemilno to je vlastne fakt..to by bolo skor na prekazku :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
ferinoa odkedy sa stal svatým :laughing:🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Ako sa zapína emmu na Arguse Piccolo?Načo tie zbytočné keci skoro v každom fóre. Ak niekto nechce poradiť, nech radšej ide na pivo. |
Karner
![]() |
|
JupiOd vtedy co si dal lecitin. :laughing: |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
hajnalka:laughing: R^🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
Karnerno v prvej řadě předpokládám, že soft na EMU už tam máš :lookaround: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
EemilČo mám urobiť, aby som chytil Travel na Síriuse? Som v tomto začiatočník, preto prosím postup. |
Karner
![]() |
|
PiccolloMenu -CA nastavení-McasConfig..1.řádek emu ecm ENABLE 2. -"- emu emm ENABLE Asi studovat ,ne?? :laughing: |
710nav
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 645 |
![]() |
|
RE: Ako sa zapína emmu na Arguse Piccolo?Má zostať svietiť Enable na obrazovke alebo ho stlačiť? |
Karner
![]() |
|
to Karnerno ,tou zákl.podmínkou je,abys tam v tom Piccollu měl ten(nějaký soft)něco jako 1.4.22 - APOLLO 14 ,no pak by to mohlo asi jet. Já na tom provozuji jen Cyfru + ,sportdigital,TRT HD,.. 1.a 2.enable-ano R^ |
710nav
![]() |
|
a takysprávné klíče do správných řádkův tom samém menu KEY EDIT |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
to tonekpřesně tak.. R^ :fuming: |
710nav
![]() |
|
RE: Ako sa zapína emmu na Arguse Piccolo?tak tak, vše už tu bylo řečeno, nějaký aktuální klíče tam má ojoj na webu (sirius nevedu, takže nevím co je tam za kódy), má tam i postup jak tam ty kody z flešky nahrát. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Ako sa zapína emmu na Arguse Piccolo?Kľúče v STB mám. Rád by som vedel, či mám nechať na obrazovke svietiť emm ENABLE (zapnúť) a aké má Travel kódovanie - č. providera? |
Karner
![]() |
|
RE: Ako sa zapína emmu na Arguse Piccolo?na obrazovce??? Myslíš snad v tom Mcas Config, ne? Tam musíš mít u toho emu ecm povoleno , nebo enable a můžeš i to emu emm nechat zapnutý, ale nevím jestli to emu emm funguje :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Ako sa zapína emmu na Arguse Piccolo?Neviem, či mám kliknúť na emu emm ENABLE alebo nechať to v takejto podobe v riadku vysvietené? |
Karner
![]() |
|
RE: Ako sa zapína emmu na Arguse Piccolo?No ono nemusí vůbec přemýšlet co zapnout, stačí si tam dát nový SW, ten už nastavení obsahuje a když je někde na EMU-platformách tma, tak si tam přes flešku vrazí aktuální klíče, to platí na Piccollo, Mini, Higspeed, u VIP2 klíče ručně z Najmsat (Rakušáci a Němci jsou v Auto).Jedná se stejně o zahraniční platformy, české v EMU nejdou. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: Ako sa zapína emmu na Arguse Piccolo?Soft mám dobrý, len neviem číslo providera, aby som vedel, ktoré kľúče mám stiahnuť. |
Karner
![]() |
|
RE: Ako sa zapína emmu na Arguse Piccolo?V patch softe sú v platforme ARQIVA už aj keys.Nič tam netreba dávať už. Lebo tie keys idú od narodenia Krista:) A ak by si chcel aj niečo iné pozerať v EMU, tak si stiahni posledný súbor mcaskey z ab-fóra z 9.2.2012 a pôjde ti aj ostatné... |
vw1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 423 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |