![]() |
|
Vypnutie okna Windows defender po strate Win7Ja viem ze to sem nepatri, ale neviete mi poradit. Po spusteni Windows 7 sa mi stale otvara okno programu Windovs defender, ako sa toto okno da natrvalo vypnut ? v nastaveniach defendra som to vypol, ale zas mi po strate win7 objavy hlaska na zapnutie defendra. Dakujem |
Dobko30
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
RE: Vypnutie okna Windows defender po strate W...Prečítal si čo ti vyskakujúce okno vypisuje? V "Možnosti" Defendera pozri na "výchozí akce" a "Principy úrovní výstrah programu..."DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Vypnutie okna Windows defender po strate W...Po otvoreni okna vypisuje asi takuto hlasku : problem sposobil, ze sa tato sluzba programu zastavila. Ak chcete sluzbu spustit restartujte pocitat. Spravil som uz aj to a v moznostiach defendra vsetko mozne povypinal ale tato otravna hlaska sa mi po starte win7 stale spusta. Poradte prosim ako to mam vypnut |
Dobko30
![]() |
|
RE: Vypnutie okna Windows defender po strate W...Nečítaš pozorne? Defender ťa bude stále upozorňovať že je zastavený, pokiaľ ho nazapneš. Zapni ho, nastav automatickú kontrolu, frekvenciu, čas a typ kontroly a Východzie akcie, zaškrtni všetky možnosti okrem "Software, ktorý ešte nebol klasifikovaný", "Zmeny v PC prevedené softwarom, ktorý je povolené spúšťať" a "Vždy".DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
RE: Vypnutie okna Windows defender po strate W...Prepac ale neviem kde robim chybu automatiku kontrolu mam nastavenu a zapnutu vsetky polozky zaskrtnute tak ako si mi poradil, ale aj napriek tomu sa miokno defendra stale otvara. Neviem naozaj preco ? asi je pod win este nieco zapnute. Dakujem |
Dobko30
![]() |
|
RE: Vypnutie okna Windows defender po strate W...Vyskúšaj spraviť hneď kontrolu. Nemal si náhodou dlhšiu dobu PC vypnuté a nepoužíval si ho?DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
RE: Vypnutie okna Windows defender po strate W...Nie nemal len som ho mal v servise a robili preinstalaciu win 7 a od vtedy sa ta hlaska po spusteni objavuje a uz som z z toho na nervy ako ju mam vypnut a aby ma neotravovala. DIk |
Dobko30
![]() |
|
RE: Vypnutie okna Windows defender po strate W...skus odinstalovat defender, restartnut system a znova nainstalovat defender. |
slavo777
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: Vypnutie okna Windows defender po strate W...ale ako mozem odinstalovat windows defender ?, tu moznost v pridat a odobrat v programoch nemam. Ako to mam spravit ? |
Dobko30
![]() |
|
RE: Vypnutie okna Windows defender po strate W...Vypinac to nema ako na stene,ale je to sucast win7.Mal by si si nieco precitat o tom,lebo je jasne ze si hodne mimo.Okrem toho neviem co ti vadi na svojej bezpecnosti,ale ak mas v pravo dole v liste taku vlajocku tade sa dostanes k tomu defenderu. R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Vypnutie okna Windows defender po strate W...To mi je jasne a viem ze defender je sucast win 7, vadi mi len ze sa mi po starte win 7 otvara okno tohto programu z hlaskou PROBLEM SPOSOBIL ZE TATO SLUZBA PROGRAMU SA ZASTAVILA A NEVIEM TUTO HLASKU VYPNUT, LEN TOLKO DAKUJEM |
Dobko30
![]() |
|
RE: Vypnutie okna Windows defender po strate W...já nevidím problém, proč ho máš vypnout, nebo vypnutý. když máš povolenou službu W.D. tak se jen občas spustí aktualizace a to je vše. nezabírá procesoru vubec výkon. já ho mám normálně zapnut a nastavenou co možná nejdelší termíjn kontroly. nahoře píšeš, že se objevil problém, takže jestli ho chcete spustit, tak restartujte počítač. takže když ho restartuješ, tak se znovu zapne. |
antonbaby
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Vypnutie okna Windows defender po strate W...Ja keď som si nainštaloval antivírus Microsoft Security Essentials, tak mi Windows Defender prestal úplne pracovať. Musel som odinštalovať antivírus od Microsoftu, aby mi znova fungoval Windows Defender. Operačný systém pritom mám legálny, podotýkam...DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT (IPTV) - Nano 4S, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU
|
Biatec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 225 |
![]() |
|
Jaj 7mičkatoto ide spraviť iba tak ,že do ponuky štart napišeš OB a spustíš nástroj obnovenie systému ,vrátiš sa o posledné tri aktualizácie naspeť a pojde ti to ,ináč lepšie je ked si pametáš datum kedy asy ti to ešte išlo normálne.Hlášku nevypneš ,ale takto sa to spraví do povodného funkčného stavu. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
BiatecKed dáš Mikrosofťacky antivyr ,tak deflenger sa vypne ,toť už je implementovany vtom Microsoft antivire ,takže asi tak. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Vypnutie okna Windows defender po strate W...do příkazového řádku napiš msconfig ...podívej se nas programy po spuštění,jestli je tam defendr tak dej fajfku pryč1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Vypnutie okna Windows defender po strate W...No to som spravil, ale stale mi ho spusta, fajku dam prec a policko je nezasktrnute, ulozim to, ale po restarte je to znovu zaskrtnute. A okon sa pri spusteny vin stale otvara. Ide ma s toho porazit preco to nejde vypnut poradte prosim. |
Dobko30
![]() |
|
RE: Vypnutie okna Windows defender po strate W...takhle ti nepomohu,,,v programech po spuštění je zapsáno i umístění,,,pak mrkne se ti někdo do program files a tam s tím pohne1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: Vypnutie okna Windows defender po strate W...někdy je v progr. po spuštění schovaná i druhá fajfka pro update1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
![]() |