Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Prima Family HD

Včera večer mezi 7:30 a 8:00 hodinou se kousala Prima Family HD a vypadával zvuk. Tento jev na jiných stanicích včetně HD jsem nezaregistroval. Pouze na Primě F HD a stává se to často. Máte někdo stejný postřeh?

Longines
Registrace: 3/2012
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

Longines

Máš pravdu,mne to robilo občas včera večer(zvuk.stopa Dolby Digital)pri sledovaní Soukromých dramatů Rv Úprimne by z tým už čosi mohli spraviť.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Prima Family HD (# 131)

Podobná závada se vyskytovala cca před 14 dny. Dal jsem dotaz na informace@iprima.cz a odpověď byla-špatné nastavení paraboly , déšť, sníh a pod. Když jsem odpověděl, že tyto závady nepřichází v úvahu - další odpověď byla, že od nich jde obraz i zvuk v pořádku. Tím naznačili, že závada je na odbavovacím pracovišti Skylinku? Nic jiného už vylučovací metodou není.

Teryk
Registrace: 10/2010

RE: Prima Family HD

Potvrdzujem taktiež výpadok po 18.hodine kedy moja polovička sleduje reláciu "Prostřeno" a bol výpadok 2x a pri druhom raze naskočila čierna obrazovka a vypísalo Channel not available a hneď to naskočilo. Takže chyba na trase, nie u nás... ;)

PeMa
Registrace: 2/2011

Navíc je zvuková stopa u Primy HD v Dolby Digital tak hlasitá oproti ostatním televizím, že se při přepnutí vždycky leknu. Občas se seká i obraz, zkrátka je to k zblití ;P

Ľudmila
Registrace: 12/2005

Prima Family HD

Ještě se vracím, můj dotaz byl na Primu 5.3. a týkal se přepínání zvuku na DD cz kdy se závada objevovala. Při ručním přepnutí na stereo bylo vše v pořádku. Pište dotazy,stížnosti na výše uvedenou adresu A nakonec jsem jim napsal, že žijí z reklam. Když lidé, kteří neví co se děje otráveně přepnou jinam, přijdou o sledovanost která je u nich priorita.

Teryk

Nejenom

Prima ale i ostatní programy z tohoto TP mají asi problém.Díval jsem se na fotbal na Nova Sport HD a tam se v určitých intervalech obraz jemně zasekává a pokračuje jako když krokuji na DVD.Ptám se tedy majitelu Vantage přístroju zda mají také tento problém a pokud ne na jakém FW.U mě to dělá 7100S Jepssen karta ICE i CW CS link v případě Primy HD.Nepomuže ani dát karty do orig. modulu Technisat CW.Problém trvá již delší dobu.

hobo
Registrace: 1/2007

Momentálně

Nova Sport HD nekoukatelné krokování bych ručně ani tak nedokázal.Kvalita signálu a vše s tím spojené je u mě troufám si tvrdit v pořádku.

hobo

to PeMa: Tuto hlášku potvrzuji "Channel not available" během programu Prostřeno.

Longines

@ Longines

Ci pána, možno sme spolu niečo odhalili. U nás prijímam taktiež signál cez káblovku a niekedy túto hlášku na niektorom kanáli vyhodí, keď je moc zasnežená parabola. Takže v tomto prípade si dovolím tvrdiť, že všetci prijímame signál cez ďalší set-top box, tak to je veľká nehoráznosť. Myslel som si, že ten signál ide napriamo. :bomb:

PeMa

to PeMa: Taky mě to napadlo :O

Longines

Prima Family HD

Hobo mám Vantage 8000S a chybný příjem je i na Topfield 2050 oba příjmače s kartou ICE. Jak jsem četl, tak vedení Skylinku se přesouvá do Lucemburska a to je hodně daleko, aby slyšeli naše připomínky. Neznají náš trh, servis, vybavení příjmači a pod.. I když jsme občas s p. Glisníkem nesouhlasili, měl k našim problémům blíž a řešil je.

Teryk

@PeMa

Musím souhlasit už několikát jsem zaregistroval že po 18-té hodině se (HD) kouše a vypadává zvuk. Vždycky to manželce přepnu na (SD) a je klid..Pak sem to moc neřešil. :))

Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)

TRE
Registrace: 2/2006

RE:Prima Family HD

Přátelé, myslím si, že my všichni máme vadné, neodborně nastavené a hlavně nehomologované stroje, neustále zasněžené paraboly apod., protože dle vyjádření pracovníků společnosti SKY LINK není žádná chyba na jejich straně. Tolik jejich sdělení na můj /a nejenom můj/ dotaz. Takže - všechno vyhodit a jít si koupit jejich schválené stroje. Z toho ale nutně vyplývá, že všechny ty rakouské a německé HD programy, co nám všem v těch našich strojích fungují a nesekají se, jsou vlastně chybné. Nebo druhá možnost - vykašlat se na SKY LINK - neplatit jim za rozšířenou nabídku, ať si ji sežerou. I s holanďanama.
Já momentálně využívám tu třetí možnost - než si kazit oči - raději přepnu jinam. Díky pane Glisnik a spol.

Premiumx
Registrace: 5/2010

Teryk

právě že jsem zaregistroval problémy i u abonentu s certifik.přijímači na tomto TP tak se ptám majitelu Vantage HD přístroju jestli mají v tomto případě nějaké problémy.Nechci se podle mě zbytečně vrtat s parabolou a ještě to víc případně domrvit.Zbytečná práce je dost nesmyslná.

hobo

Premiumx

Ale jejich schválené stroje mají ten problém také v mnoha případech jsem se to dočetl.Takže chyba je kde? ;)

hobo

škobrtá

já problémy s Primou pozoruji asi 10 dní. Zvuk škobrtá, občas i obraz.Někdy se to rozsype úplně

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

Ano, problémy s Prima HD

jsou tu opakovaně prodiskutovány už několik týdnú.

PTIKE
Registrace: 3/2010

Bohužel

to není jenom Prima HD z tohoto TP :-/

hobo

problémy s Prima HD

Opakuji se , pište stížnosti na kvalitu na informace@iprima.cz . A hlavně uvádějte, že přepínáte znechuceni ke konkureci. Sledovanost,reklamy,příjem korunek to je hlavní u komerční TV. A když oni tvrdí, že odbavují v pořádku, musí si to vyřídit s tím, který experimentuje na jejich účet - Skylink. Ono taky technik může tvrdit, že je v normě. Má profi zařízení a "nic" nevidí. Musí si uvědomit, že 90% příjmačů na trhu to nezpracuje. Jenomže my živíme jeho a ne on nás.

Teryk

@ hobo: Mám Vantage HD6000 a potvrdzujem, že tieto výpadky pretrvávajú pár dní. Bolo by asi zbytočne sa v tom vŕtať. Poslednú dobu mi zadrhávajú aj TA3 a TV Patriot, no predtým mi to nerobilo.
@ Longines: Dúfam, že to čo sme zistili je len dočasné riešenie až do odstránenia poruchy. Ináč ak to majú púšťať cez ďalší set-top box aj naďalej, tak nemám viac záujem o takéto služby. :O

PeMa

@ TRE

Robím to presne tak ako ty. Vždy to prepnem na SD kanál a manželka to dopozerá na ňom. A ešte ma štve aj tá Narkóza, ja neviem či už máme takých neschopných technikov, ten skreslený a v pozadí praskajúci zvuk stále neopravili. Takže opäť prepínam na SD kanál. :fuming:

PeMa

Tak jsem napsal i na primu,a je vidět že o nějakých problémech asi ví.Viz odpověď
Dobrý den,
podle informací, které máme od Skylinku, tak ta závada vzniká až u společnosti, která signál vysílá na satelit a technici obou firem se snaží najít příčinu této závady.
Petr Berger

FTV Prima, spol. s r.o. | Na Žertvách 24/132 | 180 00 Praha 8 | Czech Republic | tel: +420 266 700 777 | fax: +420 266 700 508 | www.iprima.cz

teedy
Registrace: 9/2009

to teedy: Děkuji za snad pozitivní zprávu. to PeMa: To je typické české látování (látať :) )

Longines

Prima Family HD

Nakonec bychom měli poradit technikům, jestli nemají na odbavovacím pracovišti na parabole zbytky sněhu a nebo jim nevlezl do vlnovodu netopýr. Nejhorší se hledá závada, která se objevuje občas. Už z toho musí být od 5.3. při nepřetržité službě na větvi. Kdyby to přiznali hned, tak by nedocházelo ke spekulacím a negativnímu psaní.

Teryk

to Teryk: Neřekl bych, že se závada objevuje občas. Všimnul jsem si, že se vyskytuje v prime time, tedy od cca 18 hod. do 21 hod. Vpozdějších večerních hodinách a v noci už jsem problém myslím nezaregistroval a přes den rovněž. Byl jsem teď 14 dnů s malým synem doma, měl jsem po dlouhé době možnost vidět tv i přes den. To tedy znamená, že u nich sněží v pravidelných periodách :) A nebo nějaké rušení vztahující se k té uvedené době. Že by masvní ohřívání večeří v domácnostech za tím vším by mohlo být? :)))

Longines
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra