![]() |
|
Hokej na ČT 4Páni, to je ale mazanica, obraz a zvuk z doby kamennej, je to nepozeratelné, dnes som mrkol na hokej na ESPN HD a Sky sport HD...je to nebe a dudy. |
igor61
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Hokej na ČT 4Na sport1 a sport2 je to také podobné.Tady navíc nepřesní rozhodčí a komentátor se culí jako by byl zhulený. |
viliam
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 415 |
![]() |
|
igor61Já jsem tak nějak vždyzky přemýšlel, co to je vlastně to "nebe a dudy". A teď už vím. Je to něco jako když se provnává SD a HD signál.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
ČT4 - Nova sportMě hlavně štve, že každý hrací den nedávají oba zápasy, ale jen jeden buď na ČT4 nebo na Nova Sport. Přijde mně úplně šílený, že nevidíme rozhodující část sezóny kompletní. Nepočítám stream na Tipsportu |
Daru
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 247 |
![]() |
|
Nova SportNova Sport je kapitola sama o sobě... je to nejhorší sportovní kanál na orbitu... Mají nakoupená práva na NHL, NBA, KHL ale dávají 1-2 zápasy týdně, i když nemají žádný jiný program, tak nevysílají raději nic.... Tenis z Indian Wells? Výsměch.... ukončí to ve tři ráno, přitom dnes skončil poslední mač v sedm našeho času.. u NHL a NBA nedávali loni ani všechna finále konferencí... Člověk by myslel, že po pozbytí práv na Premier League se budou snažit toto vykompenzovat jinde, ale oni nevysílají vůbec nic... Taková Sport TV má sice kvalitu obrazu o ničem, ale Primera Division vysílají 5 utkání z každého kola.... Takže k čemu vlastně NS je? Pokud jde o fotbal, tak 4 nejlepší evropské ligy (Anglie, Španělsko, Německo, Itálie) nevysílají vůbec a ten zbytek, to je výsměch... Být to samostatně placený kanál, tak moc kunčaftů nemaj.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
NovasportSouhlasím, že pokud by šlo o Nova sport jako samostatný program tak bych ho nekoupil. Přitom jsem si první placený balík programů kupoval kvůli předchůdkyni Novy sport programu TV Galaxie. Sice bylo vše v SD, ale náplň někde jinde. Teď se dívám spíš vyjímečně. |
weinacht
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Hokej na ČT 4V neděli od 14.00 se hrál 7. rozh. zápas 1. kola play off KHL v Magnitogorsku. A NS - nic (to rugby mohlo jít klidně relive). Čemu všemu se u nás neříká vlastnit tv práva. Takhle nějak ignorovala zájem fanoušků ČST v 80. letech. |
ESPOSITO
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 471 |
![]() |
|
RE: Hokej na ČT 4Souhlas, včera první zápas Štěpánka s Tsongou vysílala NS Sport Express :-( Když to chtějí dělat takto, tak ať to raději zabalí... Rugby Six Nations je ale troufám si říct důležitější, než finále konfgerencí KHL, ale vždyť nepočítám-li MTV, tak má Nova další dva kanály. Ve světě je naprosto normální, že pokud se nějaký přímý přenos nevejde na sportovní kanál, tak jde na jiném. Viz fotbal na Polsatu, Canal+ Film HD Poland, francouzi taky dávaj sport na C+ atd..... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
mimo misuViz biatlon o víkendu radeji tam dají atletiku proč nemohl být ten biatlon na ct2?? ;PSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 662 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Hokej na ČT 4práve preto chcu urobiť z CT4 HD,aby to bolo o.k.,asi to aj oni vidia že to není nič moc,ani na ten fotbal sa nedalo vôbec dívať,už na Nova sport HD,to bolo iné kafé,tie červené machule na ihrisku-des, |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
opět mimoZdálo se mi že včerejší fotbal ct vs stv lepší obraz na stv můj názor :bomb:Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 662 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Hokej na ČT 4Igore vytáhni si Lan kabel a potom porovnávej.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
![]() |