![]() |
|
Samsung UD5500 + digitalna TV SlovanetDobry vecer. Chcel by som sa opytat ci by mi vedel niekto pomoct ako mam nastavit tento TV tak aby mi naslo programy v TV a nie aby mi iba naslo cez prepnutie Ext. lebo potom nemozem vyuzivat ostatne fukncie TV. Dakujem |
braid
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: Samsung UD5500 + digitalna TV Slovanetzabudol si napísať lokalitu a balík :-( |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 730 |
![]() |
|
RE: Samsung UD5500 + digitalna TV Slovanetpoprad. a balik neviem aky mam. len proste chcem vediet ako mi ma najst ta TV programy ked pri zapnuti hlada iba cez antenu alebo terestrialne. ale ja mam digitalnu tv a najde mi iba cez prepnutia na Exp. alebo respektive AV a nenajde mi tie programy hned po zapnuti TV lebo potom nemozem vyuzivat ostatne fukncie TV ked hned po zapnuti mi ich nenajde. Dik |
braid
![]() |
|
IPTVno ked myslis IPTV cez Slovanet tak nechapem co viac chces nez prepojit SetTopBox k TV ci uz cez Scart alebo HDMI.TV nedokaze byt priamo prijimac a dekoder pre IP stream z ethernet siete nejakeho operatora predsa. Neviem co viac by mala ta TV vediet nez sprostredkovat obraz co vyberies cez STB. Ci rozumiem zle tvojej otazke?? K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Samsung UD5500 + digitalna TV Slovanetano rozumies. uz si mi to vysvetlil teda ked nedokaze byt priamo prijimac. skoda lebo tym padom funkcie v TV niesu vsetky vyuzite ale vyuzivaju sa funkcie toho externeho prijmaca co nie je bohvieco. ale dik za ozrejmenie |
braid
![]() |
|
RE: Samsung UD5500 + digitalna TV Slovanetach jaj, človek žasne...neviem aký mám balík, kúpil som si telku a nezistil som si že mám IPTV a teda telka bude fungovať len ako monitor ale je fakt, že sú ľudia, ktorí si nepamätajú kto im požičal to Porsche Cayene a Mercedes McLaren. Dobrú noc. :bomb: |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Samsung UD5500 + digitalna TV SlovanetNeviem,ako ako funkcie z TV Ti ide,ale dá sa využívať všetko. Ja mám 6100,analógovú UPC mám priamo napojenú do TV, digitálnu cez set top box(HD1) a satelit cez HD prijímač( HD2).Občas mám zapojený cez Wi-FI a kábel aj internet. |
Wurm
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: Samsung UD5500 + digitalna TV SlovanetTaky dobry..... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Samsung UD5500 + digitalna TV SlovanetEšte by som doplnil,že mám kartu Skylink výmena,motor a HD prijímač s EMU( a funkčný interný bloker). |
Wurm
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
wurma normálne prepínaš programy v televízore ktoré máš pripojené cez HDMI zo setopoboxu UPC a rovnako zo satu máš všetko naladené v telke a používaš určite aj teletext ktorý má televízor a samozrejme aj EPG a nahrávanie v televízore.:laughing: Ten bloker je správa pre políciu aby vedeli kam ísť alebo pre gorily že majú ďalšieho funkčného fanúšika? :bomb: |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
![]() |