![]() |
|
Prodejce nezapalatil platbu za balíčekZdravím Vás.Chtěl bych se zeptat zdejších prodejců jak bych mohl postupovat.Věc se stala mému otci na Lovosicku.Zaplatil si u jednoho prodejce přímo na obchodě balíček(nevím jaký to není podstané) u Skylinku na půl roku(někdy v prosinci) až do konce května.Prodejce a dealer skylinku částku obdržel a vystavil doklad kde stojí že do května je zaplaceno.Otci ale od 1.března běží jen základní nabídka.Volal na Skylink tam mu byl řečeno že zapalceno má jen do konce unora...Tím je vše jasné prodejce nezapaltil až do května ale jen 3 měsíce..dnes byl otec na obchodě tam prázdno,vyklizeno prodejce skončil.Když s ním volal řekl že už to nedělá že skončil..ale že to není možné.(kecy)a že se na to podívá.Prostě peníze ulil,kroutí i mě řekli na Skylinku zapalceno není.Tím to pro Sky link končí..Nejde mi o peníze přišli jsme v životě o víc ale nešlo by nějak potrestat toho vykuka abychom se jen tak lehce nevzdali a on si nemnul ruce. díky |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
RE: Prodejce nezapalatil platbu za balíček...nič príjemné, aj taký predajca sa najde no nič iné ti neostáva len " dobrá reklama" predajcu RvKeby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: Prodejce nezapalatil platbu za balíčekAky doklad mas o zaplateni?Ja mam vytlaceny z pocitaca papier A4 kde su vsetky udaje cize kto, komu, za co a kolko.Je to prepojene ale ako u teba neviem.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Prodejce nezapalatil platbu za balíčekDostal doklad od prodejce nebo primo z aktivacniho webu ?Pokud jen od prodejce, tak je opravdu velmi pradepodobne, ze ho prodejce natahl. Bohuzel, v tomto oboru doslo za poslednich nekolik mesicu k tak velkemu upadku, ze se az divim, ze je to JEn takove, jake to je a ne jeste horsi. Holt prisli jste nejspis o 3 mesice, takze muzes pomoct jedine ostatnim tim, ze to napises do skylinku aby si sjednali poradek s nepoctivym prodejcem. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Prodejce nezapalatil platbu za balíčekDoklad jako paragon? Měl by dostat i potvrzení o přijaté platbě za služby Skylink,vytištěno přes aktivační web prodejce,kde je jasně uvedeno do kdy balíček platí,kolik stál,jméno firmy-obch.zástupce,která částku převzala a kdy. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: Prodejce nezapalatil platbu za balíčekNevím nejsem z Lovosic tam bydlí otec jen mi dnes volal co má dělat.Je mi ho líto a mám jen vztek.Doklad o zaplcení je paragon vypsaný rukou.Zaplacený baliček skylink xxx od prosince 2011 do května 2012 a razítko firmy.Skylink by to řešit neměl ? ale borec už skončil. |
pat
![]() |
|
pro JAdíky.Máš pravdu.Taky to tak beru.Ale je to smutný.Nakonec to denně vidíme kolem sebe.Hnus |
pat
![]() |
|
RE: Prodejce nezapalatil platbu za balíčekJJasny oj eb.Musis prehltnut,asi nic neporiesis.Zapltat otcovi cely rok a mas pokoj ked inac niec zlozenkou.Ja- mas pravdu dnes kazdy treti co beha s ICO-m je podvodnik. Rv Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Prodejce nezapalatil platbu za balíčekJasně překousnu to.O život nejde.Jen mám nervy.Otcovi táhne na 80..Stará škola.Ten už na ten ksindl co se tu děje bohužel není připravenej.diky všem |
pat
![]() |
|
@pat, @liquere@pat - nevim, posli do skylinku kopii dokladu i s pruvodnim textem a hlavne o koho jde, jde o tri mesice, treba Skylink udela dobry skutek (vis jak to je, kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan)@liquere - no, to je prave to. Jinak receno, skoro kazdy zivnostnik je podle tebe podvodnik. No, jsem taky jednim z nich a rozhodne si nemyslim, ze bych byl podvodnik. Navic si myslim, ze stovky zakonu chrani spis zakazniky nez prodejce. No co, jedine co me to muze tak me to muze s.r.a.t, ale holt zijeme v tehle posr..ne republice. |
J a
![]() |
|
Ja.....Ani nevies ako fandim poctivemu zivnostnikovi co sa trapi, aby sa uzivil a odvadza pracu k spokojnosti zakaznikov.Ked clovak na takeho natazi nema dovod chodit inde a bude sa rad k nemu vracat roky.Bohuzial su ale aj cierne ovce a dnesnej spolocnosti a hlavne v nasich zemepisnych sirkach je podvodnik frajer.To uz par sto kilometrov severnejsie neplati.To uznas sam,vieme o com je rec... R^ Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Prodejce nezapalatil platbu za balíčekpat: tebe natáhla firma, někoho jinýho spoluobčani... poslal bych doklad na Skylink (raději ale fotokopii-to jen abys ještě nepřišel o originál). Platím kartou a mám doklad a klid. Doufám, že to vyřešíš ke spokojenosti rodičů. R^ |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: Prodejce nezapalatil platbu za balíčekKaždý partner pre aktivácie skladá na účet Skylinku zábezpeku - minimum 200€. Skúsil by som im poslať kópiu dokladu o zaplatení a ak by mal niečo na tom svojom účte, možno by to mohli z toho presunúť. Ale je celkom možné, že tam už nemá nič.Pri platení u predajcov treba požadovať potvrdenie z aktivačného webu, kde vidíte sumu a aj obdobie predplatného. Trvá to necelú minutku, inak by som tam nenechal ani cent. Poznám prípady, keď si to yákayník predplatil na rok, a každý 2.mesiac mu volá, že nejde - púšťa mu to len po 2.mesiacoch. Asi nemá čo na robote.... |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: Prodejce nezapalatil platbu za balíček@pat myslím, že sky to nemusí riešiť, pretože podvod urobil niekto iný. Ale ako píšu kolegovia, keď napíšeš o čo ide a možno by som to urobil práve otcovým menom - mohli by na to prihliadnuť. Nebude ich to stáť ani korunu.@liquere, nesúhlasím s jednou tvojou vetou. Dnešná doba je taká, že napriek tomu že makáš jak šróf a všetko robíš pre spokojnosť zákazníkov a oni sú spokojní, raz príde nejaký vyje...vač a dá cenu o euro mižšiu a máš po svojich zákazníkoch. Všetci sú na takéto jednanie zvyknutí z (nevhodné slovo)ských akcíí typu Lidl, Tesco a pod. Neexistuje ani štipka lojality, bohužiaľ. Ten vyje...vač potom zbalí krám nechá za sebou dlhy a nevybavené reklamácie a navyše v očiach ľudí sú všetci živnostníci automaticky podvodníkmi. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
@Dagy2Velmi pekne napsane, sam to znam z okoli.Ale ty jsi nakonec ten zlodej podnikatel, a nebo ti nekdo rekne, ze mas sazby jak poslanec. :( |
J a
![]() |
|
RE: Prodejce nezapalatil platbu za balíčekTo som ale nepisal,ze kazdy zivnostnik,pisal som o ciernych ovciach.A zakaznik sa chova tak ako mu vymyvaju mozog reklamou atd.Poviem priklad.Chodim roky do toho iste maleho autoservisu lebo som spokojny.Je tam mala partia ludi,vzdy sa dohodnem na termine obvykle so 2-3 dni,rano pridem skoro vsetko urobia na pockanie.A nemusim sa bat ze zmizne par litrov benzinu alebo nic neurobia len vyuctuju pracu.Nie je to nic znackove ale chodim tam roky a mam aj blizsie servis ale nemam dovod menit co funguje k mojej spokojnosti.Viem ze velke retazce a vobec velka konkurencia tlaci zivnostnikov,ale to je v kazde oblasti.Chcelo by to nejaky proces ocistenia ale celospolocensky!Myslim ferovu konkurenciu.Obavam sa ze volny trh take nieco v menu pristroja nema,zeby nejake emu? R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@pattak mne napadá myšlenka, proč jsi to pro svého 80-letého otce neudělal ty? Já se v tomto směru o svého otce starám a ani by mne nenapadlo ho v jeho věku něco takového nechat řešit.Teď chceš s křížkem po funuse x-násobek času věnovat potrestání nějakého vykuka :scared: |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 013 |
![]() |
|
Dagy2nevěřím,že by kvůli 1eura /ani stovky/ člověk přešel k jinému živnostníkovi,aspoň rozumný-určitě ne !!! :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: Prodejce nezapalatil platbu za balíčekPřesně co píše RAFI007 to mne napadlo taky,to mne by ve snu nenapadlo nechat to na 80 letého tatíka.O to se prostě doma starám já.(Přitom pat je tu jako doma takže mne to trochu zaráží) :scared:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
@Rafi007@satmanNo čekal jsem různý názory ale "vejžblechty" od vás že nakonec za to můžu já..to nechápu.Já jsem nikde nepsal !! že otec je "polo(nevhodné slovo)ní" a nic si neumí vyřídit sám a je třeba za něj vše dělat.Naopak jezdí autem,vše si vyřizuje sám včetně uřadů atd. Prostě je fit jako každý jiný, nepotřebuje k životu oštřovatelku.Ani nikoho kdo za něj musí dělat primitivní ukon jako je zapalcení TV.To by mohl jít zítra nakoupit prodavačka mu špatně vrátit a někdo mi vyčetl že to mám vyřizovat a platit sám... Jak už jsem psal nebydlíme spolu a máme to k sobě přes hodinu cesty. To že je v Lovosicích sat.prodejce kde si vše otec vyřizoval a platil sám a vše doposud bez problému.Tak za to že prodejce měl asi ?? nějaké problémy a začal to řešit způsobem který je na zvracení nemůžu já ani nikdo jiný. A nikdo nechce ted věnovat x násobek času potrestání prodejce jak píše Rafi007.Otec mi jen volal co se mu stalo co je to za dobu.A já to plácnul sem tím to končí. |
pat
![]() |
|
RE: Prodejce nezapalatil platbu za balíčekTak toto je docela hnu.sný podraz. Řešení je asi jen požádat o nápravu Skylink, s kopií dokladu, ovšem samozřejmě bez záruky. Tady záleží, zda na to Skylink bude mít někoho, komu se v tom bude chtít vrtat, ono stačí, když Skylink osloví onoho nepoctivého podejce, třeba se v něm hne svědomí. Povinnost Skylinku, cokoli pouštět zdarma, je z principu blbost.Digitální boom již končí a zlatokopové, kteří naskočili do oboru jen za účelem krátkodobého přežití, zbohatnutí ...., tak ti pomalu odpadají a někteří za sebou nechávají takovýto hn.us. Setkal jsem se při nynějším přelaďování s x lidma, kterým někdo něco namontoval a už to nedělá, protože už to hold není kšeft. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: Prodejce nezapalatil platbu za balíčekto je to iste co robia dileri ktori sporostredkuvaju satelitnu tv..kablovku..poistky..a pod. za nic nerucia nezodpovedaju ao oni ani ta spolocnost v prospech ktorej nahanaju ksefty.potom su "obchodnici" ktori si spravia web ..nakupuju vo velkom v polsku črepy lacne.rozpredaju to ...a nasledne zrusia zivnost aby nemuseli riesit zaruky..ale co sa tyka zaruk nie je to lepsie ani u zavedenych firiem..aj tie sa snazia hodit vsetko na zakaznika...ale uznavam ze vela zakazniko su podvodnici ktori kupia tovar pouziju ho ..a idu to tesne pred zarukou menit..spekulanti. a skuste v tomto bordeli podnikat pocitivo a platit dane..tak skrachujete.. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Prodejce nezapalatil platbu za balíčekjenom uplny trouba si necha neco takoveho od nekoho zprostredkovat |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
rj45Hmmm další (nevhodné slovo) co vubec nechápe jak by to mělo fungovat.Ale chápu lumpárny v tomto státě už někomu uplně propláchli mozek. Proč by měl být někdo trouba a bál se zapaltit v obchodě kde je oficiální prodejce a dealer Skylinku obyčejné předplatné. Hergot myslete už opačně tak jak je to přirozené..nebylo by třeba tvrdě trestat vykuky toho to typu ? A ne se pořád zajímat a pátrat a strachovat se kde na mně čeká nebezpečí jestli mi někdo o*j*e*b*e? Vždyt jenom sylšíme tam si dávejte pozor..tam vás mužou okrást...tam radši nechdodte..tam radši nenoste hotovost...to radši nekupujte..tam vám asi neuznají reklamaci.... Nebylo by lepší řešit podvodníky místo toho jak pořád upozornovat na co si dávat bacha? Takže trouba je ten kdo zaplatí dovolenou v CK a ta pak zkrachuje Trouba je ten kdo dá bazaru auto a pak nikdy už nevidí ani auto ani peníze.. Trouba je ten kdo položí ve velké renomované stavební firmě zálohu na práci a nikdy už neuvidí ani peníze ani jediného zaměstnance.. atd atd.. Ano trouba je i muj otec který si zapalatil balíček u ofic.prodejce Sky linku. Přestan me už označovat jako trouby ty poctivé a normálně smýšlející a skoro velebit ty nepoctivé |
pat
![]() |
|
RE: Prodejce nezapalatil platbu za balíčekMáš si toho prodejce někde odchytnout a vysvětlit mu to ručně. Tady na fóru to asi nevyřešíš :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Prodejce nezapalatil platbu za balíčekNa hrubý pytel patří hrubá záplata. Hoď do placu jeho jméno. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
![]() |