![]() |
|
nahratie firmware do LinkBox miniDobry večer.chcel by som sa spytat mam na USB vsetko potrebne podla navodu treba rychlo za sebou 2krat stlačit menu a malo by začať ťahať ale nič sa neudeje .nema stym niekto skusenosť?? |
minko
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
RE: nahratie firmware do LinkBox minitu nájdeš čo potrebuješ: http://elektro-sat.sk/podpora/index.php?&direction=0&order=nom&directory=Firmware3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 142 |
![]() |
|
Tamidakujem všetko to mam aj s navodom všetko len mi to nejde nejak nainštalovať |
minko
![]() |
|
minkoMne to dlho nešlo tiež na obyčajnom LinkBoxe, ale skúšaj niekolko krát, dodržuj postup, je to dôležité.nakoniec sa mi to podarilo, posielam ti postup na LinkBox síce nie mini, ale postup by mal byť zhodný:Ako nahrat sw cez USB 1. Na USB klucenke v roote vytvorte adresar "SDL" 2. Nakopirujte subor "HC_HW.SDL" do adresara /SDL 3. Vypnite prijímač a pripojte k nemu USB klucenku 4. Zapnite prijímač a sledujte predny panel 5. Hned ako sa zobrazi "-dL-" na displeji stlacte na prednom panely kombinaciu tlacidiel: sipku dole - sipku hore - sipku hore - Power - Power - Power 6. Na displeji sa zobrazi USB a na TV hlaska o zacati nahravania sw 7. Po skonceni nahravania sa prijímač restartne, ak by tak nenastalo, restartnite ho zadnym vypinacom 8. Ak nahravanie zlyha, zobrazi sa na obrazovke chybova hlaska a postup opakujte znovu Po nahrati sw je potrebne urobit vyrobne nastavenia!! želám veľa zdaru a ozvi sa ako si dopadol. Nazdárek ;) R^ 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
Tamino prestne podla tohto som postupoval a nič sa nedeje |
minko
![]() |
|
RE: nahratie firmware do LinkBox miniskús iný USB klúč.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
RE: nahratie firmware do LinkBox minialebo ten istýlen ho "vyčisti" defragmentuj a nahraj všetko znova, resp. rozbal to na USB.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
RE: nahratie firmware do LinkBox miniaj FAD za to moze treba ho formatovat v linkboxe |
villar
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
![]() |