![]() |
|
MC Mascom 2000 HD USBprosim vas jde vám někomu nova hd na tomto přijmači aniž by se sekal obraz mam cs link kartu irdeto vše ostatní jde normálně čt hd i prima hd děkuji |
kubrt
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
Mascom 2000 USBTaky se mi Nova HD seká. Firmware poslední 1.02.8A |
grum
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
Re:Mascom.Mám u zákazníků stejný problém,nevím co se děje. Mohliby nám to někdo s představených osvětlit. Vyzkoušel jsem reset,nový soft, jiný modul,jinou kartu, nic nepomohlo.Asi zřejmě zas nějaké pokusy,jak nas-rat ještě další hromadu zákazníků. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: MC Mascom 2000 HD USBje možny že by mi to dělalo až když sem tam nahral novy sw 1.02.8A |
kubrt
![]() |
|
RE: MC Mascom 2000 HD USBdělalo mi to jak s předchozí verzí sw, tak i teď s 1.02.8A |
sucell
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: MC Mascom 2000 HD USBna cs linku mi řekli že si musim koupit nový jak se tam strka karta (nevim jak se to jmenuje) co si o tom myslite |
kubrt
![]() |
|
možnáTi měli říct ať zkusíš nastavení výstupu ( AV control) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
MC Mascom 2000 HDJede OK!! Kupte si pořádný receiver neb kamenujte svého prodejce a vraťte zakoupený receiver :-/ |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
Re: miniČemu říkáš pořádný receiver.Pokud neodpovídáš k věci,tak se prosímtě nevyjadřuj radši vůbec.Děkuji i za ostatní diskutující. |
Pepa 3
![]() |
|
RE: MC Mascom 2000 HD USBNezkoušel někdo, zda se ta NohaHD seká i přes scart výstup? Nejspíše ano, ale jen tak ze zvědavosti.. :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: MC Mascom 2000 HD USBNemám sice Mascom ale sám jsem měl velký problém Novu HD vůbec naladit na Optibox panthera. Všechny ostatní kanály na A23 naprosto v pohodě ale na této frekvenci jsem hodně dlouho laboroval s LNB abych vůbec dostal nějaký signál.Ted celkem drží ale dala mi zabrat. |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
RE: MC Mascom 2000 HD USBPak už nejspíš tvá anténa nemá tvar paraboly, ale mexického sombréra :)Můj oblíbený výraz na ty první typy s železným ráhnem od digi. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Re: MascomSeká se i přes scart. Obraz s zastavuje, zvuk běží dál. |
Pepa 3
![]() |
|
RE: MC Mascom 2000 HD USBTeď jsem si uvědomil, že vlastně scart ani nemá, jen cvbs z cinche :) Problém ze signálem vylučuji, myslel jsem, že může být problém s dekódováním, ale dělá to i s různými moduly a kartami, takže to vidím na sw problém tohoto přijímače s konkrétními parametry Nohy(když na priměHD to nedělá). Ten krám má totiž scartem k crt připojen můj kamarád a protože si nestěžoval, odhaduji, že kouká na SD verzi.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: MC Mascom 2000 HD USBmám tu jeden který po továrnim nastavení nechce naběhnout...pouze se oběví na displeji Ld a začne bootovat a nic...je možno u něho nahrát soft v takovémto stavu? |
stuka
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 160 |
![]() |
|
RE: MC Mascom 2000 HD USBAhoj, připojuji stížnosti zasekávání také více uživatelů s tímto receiverem - na Nově HD a občas také na ČT1 HD, ale na ČT je to velmi málo.. Nova HD je už skoro nesledovatelná.. Aktualizace FW receiveru proběhla- modul Smit CL+ -.. problémy trvají. ..má někdo už nějakou novinku jak na to? Díky |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: MC Mascom 2000 HD USBPájik asi máš pravdu,na DM 7020 HD ani ťuk,obraz ako víno(10 107-10 425 kbit/s,priemer),určite to nie je u nich |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
RE: MC Mascom 2000 HD USBStále nic..?. Noha HD je v p.. Paďousích :-) .. nový FW nepomáhá a do Smitu se mi nechce sáhnout - jede vždy a všude bez problémů.. má někdo nápad jak z toho ven? Pro rejpaly nutno podotknout že Parabola je nastavena ok, konektory a jiné HW prvky zkontrolovány, DM nemáme stačí nám tento Skylink certifikovaný přijímač (pokud teda bude hrát) :-) |
Pájík
![]() |
|
RE: MC Mascom 2000 HD USBZdravim, toto mi dnes prislo od Mascom.cz:Dobrý den, o problému víme, začal se postupně projevovat cca 20.2., poté co Towercom, který zajišťuje pro Skylink dodávku signálu, instaloval na program NOVA HD novou technologii. Mame příslib od Skylink/CSLink, že Towercom pracuje na nastavení vysílání. Projev problemu se postupně mění tak jak probíhají změny na nastaveni, takže je vidět, že se opravdu snaží věc vyresit. Odeslali jsem jim i vzorky přijímačů, aby také viděli co to dělá a a veříme, že vše bude opět v pořádku.. Ostatní programy na tomto transponderu ať už HD napr. Nova sport HD, Eurosport HD a nebo SD napr.Golf.Channel a dalších cca 10 programů (včetně HD BG) vysílají bez problémů. Problém je pouze na Nova Hd, kde je to nové zařízení. V minulém týdnu byl též problém s občasnými výpadky Prima Family HD, kde měla být chyba na optické lince, ale toto by již melo být odstraněno. V tuto chvili vás tedy musíme požádat o trpělivost a o to abyste zatím program Nova sledoval na SD vysílání. Věříme, že situace se brzy vyřeší a vše bude opět v pořádku. Nyní, prosim ještě pár dni vyčkejme. |
havrosh68
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: MC Mascom 2000 HD USBTO: havrosh68, děkuji za info..alespoň že se to řeší.. ;) |
Pájík
![]() |
|
RE: MC Mascom 2000 HD USBTO: všem, je něco nového v této záležitosti?..díky |
Pájík
![]() |
|
RE: MC Mascom 2000 HD USBA co dnes NovaHD ? |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: MC Mascom 2000 HD USBdnes to už šlape jak to ma |
kubrt
![]() |
|
RE: MC Mascom 2000 HD USBTO: všem, vypadá to že to opravdu prozatím jede.. |
Pájík
![]() |
|
RE: MC Mascom 2000 HD USBZdravim.O tom problemu jsem zde informoval minuly tyden.Snad uz to bude ok. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
![]() |