![]() |
|
refres cs-linkprosim o reflesh karty dovolat sa do cs linku to chce pevne nervy a ked sa to podari tak su taky mili že mam chut zomriet cislo karty 04295639939125 vdaka |
palino1
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 20 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: refres cs-linktak si ten srot oprav ! z takovyho srotu, kterej neumi korektne pracovat s emm instrukci bych byl taky na umreniDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: refres cs-linksi zlaty skus tam zavolat a potom sa mi ozvi |
palino1
![]() |
|
RE: refres cs-linka proc bych tam volal ? vsecko chodi OK, oprav si ten srot. chyba je na 1000% u tebeDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: refres cs-linkna 1000% si ....... |
palino1
![]() |
|
RE: refres cs-linkV jakém stroji jest karta vložena ? ;) :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 743 |
![]() |
|
RE: refres cs-linka tu to skonci.... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: refres cs-linknič neskonči FERGUSON AF-7018UCI išlo to v pohode akurat nejdu nniektore programi |
palino1
![]() |
|
RE: refres cs-linkJá se tam před chvílkou dovolal úplně v pohodě, takže nebuď línej (nebo přehnaně spořivej) a zavolej si tam taky :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: refres cs-link@Pitomec, ale fuj, přič jsi se tam při jednom za něho nepřimluvil.. RvZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: refres cs-linkvdaka vam za pomoc dnes som sa dozvedel že som lenivy a sporovlivy a na 1000% percent mam chybu doma ktroru si musim opravit sam. ja si pomožem to nieje doležite ale tolko ,,odbornikov,, najst za jednu hodinu ktori vedia len skritizovat prečitajte si občas ine prispevky ako sa tam vy ,,odbornici,, spravate. viete su ludia ktorim stači zapnut tv a sat a popozerat spravy nemusia mat doma linuxove prijimače a nahanat emu prajem vam pekny den ja si idem este raz pokecat so ,,sympatickou slečnou,, zo cs linku ktoru jasne bavi jej praca |
palino1
![]() |
|
RE: refres cs-linkdalši exot Tomik535 |
palino1
![]() |
|
RE: refres cs-linkVáclav mas to poslane ak ti to pomize. R^ |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
tady mábublajs pravdu !!refresh ti nepomůže taky vypni EMU zkus něco z těchto sw http://ww.ferguson.xf.cz/down/ ale je jich stovky, kdysi jsem místo spánku laboroval a našel ale je to již dávno .. jinak skoč s kartou ke kamarádovi, nebo k Jankovi. |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: refres cs-linkSpíš bych řekl, že to má Venca p-o-s-r-a-t-é Rv |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: refres cs-link@palino, dnes jsi se konečně dověděl holou skutečnost, že na spolehlivý provoz s kartou ve čtečce to v tom střepu nikdy nevypadalo a nejspíš ani vypadat nebude. Mimochodem, to by tvůj prodejce mohl vědět. Na druhou stranu uznávám, že jsi se k němu aspoň nestyděl přiznat a nevymýšlel pohádky. Nicméně tomuto stb pomůže už jen svěcená voda(rozuměj příslušný dekódovací modul). Refresch možná. Tu ti ta panička klidně pošle, a když se vše podaří, s prvním letním zakokrháním jí budeš volat znova.Ale zase abys z toho nebyl tak smutný a protože jsi tak nenáročný a stačí ti jen koukat, mám pro tebe jedno evangelium. Přijímače Skylink ready. Ti náročnější ti ho budou samozřejmě pomlouvat..rozhodnutí je naštěstí na tobě.. :) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: refres cs-linkA možná ti doporučí i Arivu, ale v tvém případě docela věřím, že se ji spíše vyhneš :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: refres cs-linkno vidiš že to ide aj slušne ten sat mam už 6 rokov a raz už som tento problem mal ked som ho kupoval tak nejaky SKYLINK READY este nebol a o arive určite nesnivam maj sa pekny den |
palino1
![]() |
|
když dáš adresutak Ti pošlu funkčního ferdunebo si dojeď! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: refres cs-linktonek, pošli ho mě, beru za cenu nového DO. Co je to za typ? (Já jen, aby mi pak fakt fungoval) :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: refres cs-linktonek ty si asi nepochopil mne nejde o to aby mi to slo ihned je to druha tv v kuchyni ide o to ako sa tu poniektori vratane teba spravate: ja ... potom pan boh...a potom ti ostatni ktori ak maju problem tak su lenivi, sporovlivi a.t.d aj tebe prajem pekny den |
palino1
![]() |
|
RE: refres cs-linkTady máš tu adresu: Jindřišská 16, 111 50, Praha 1.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
palino1 - mas to tam.Provedeno ve 14:20h. |
Ante
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
RE: refres cs-linkty chlapce nejsi linej vykladat lidem, ktery narozdil od tebe vedej, bachorky o tom jak ti nepomahaj, ale linej si ten srot opravit si az moc. ja myslim, ze nadesel cas ten kram vyhodit z okna. nikdo neni zvedavej ani na tvoji lenost ani na ten srot.pokud si doposud nechopil, ze chyba je u tebe, mam pro tebe dobrou radu. poposedni si , asi si sedis na vedeni. a pro ty aktivni jedince, ktery tam posilaj jednu refres za druhou mam dobrou radu. v.y.s.e.r.t.e..s.e na to ! za tohle vas mirek dusin nepochvali, protoze tim nic neresite Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
@palino1len (nevhodné slovo) v tychto casocj kupuje polsky SD srot. Dam krk za to ze tvoj predajca sa vola Luteran a v momente ked ho zabanovali tak zacal posielat svoje vyplakavajuce ovce na parabolu.Nikto tu nie je bohom, len pochop ze neustale opakujuce sa stupidne dotazy ohladne refresu su tak trapne az to v "rici ščípe" .. takze chod si tam kde si kupil svoj prijimac a otravuj svojho predajcu. Skylink toho casu ide co sa tyka vsetkych crw kariet v norme. cize ECM aj EMM dotazy chodia OK |
medik
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: refres cs-linkaj som otravoval už mi to ide v pohode aj na tom polskom črepe ten polsky črep mi už ide 6 rokov som zvedavy ako dlho vam vydržia tie skylink ready. |
palino1
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |