![]() |
|
Skylink Irdeto / dreamboxIde karta Skylink Irdeto (nie ICE) v dreambox, resp. VU plus? Ak ano, s akym emulatorom? |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto / dreamboxHledej a najdes na AB. Vic se zde nedovis. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 928 |
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto / dreamboxoscam a gboxnetTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 241 |
![]() |
|
EnoSataj nieco treba nastavit, alebo staci len nahrat emulator? |
JanoHels
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto / dreamboxmusis nahřátDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto / dreamboxkdyž si stáhneš správnej oscam, tak stačí pouze klasická konfigurace podle karty a šlape to. Já to zkoušel pouze na ICE a rozběhla se v režimu irdeto. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto / dreamboxaj ccam 2.30 |
laky87
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
@laky87CCcam ciste IRdeto NE! |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto / dreamboxA ten gboxnet? tam treba nieco nastavovat? Nepozadujem zdielanie, len rozbehnutie karty v jednom prijimaci. |
JanoHels
![]() |
|
@JanoHelsku naco Ti je linux box ked si z toho lavy.. tam si si mal kupit nejaky skylink box kde pichnes kartu a vystarano. nie ty miesto toho kupis linux box pretoze ho ma aj sused - sak nebudes horsi a ked zistis ze si z toho jelito zacnes somrovat po forach informacie. k comu to je dobre.. povedz mi ? |
medik
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto / dreamboxprečo si robíš problémy s IR kartou, keď máš zatiaľ možnosť použiť ICE zo Scam alebo CCcam |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
01/2006/JanoHelsto si děláš srandu , Oscam - ab forumAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto / dreamboxto je taková věda, prošmejdit fóra a stáhnout si tam ten oscam i s konfiguráky, případně je poupravit a irdeto pojede bez problémů? :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
Zdar medikMyslim,ze forum je od toho,aby mohl byt vznesen nejlepe smysluplny dotaz.Kazdy nejak zacina a z tohoto pohledu nevidim zadne somrovani,protoze dneska je to zacatecnik a zitra muze byt velmistr a poradit(samozrejme,ze v medicine je to slozitejsi:).Jinak si myslim,ze ciste irdeto v linuxovych strojich umi osetrit paru synku,kteri jsou prave velmistry techto prijimacu (ja mezi ne bohuzel nepatrim):).Ano pravda zni - prozatim neres ciste IRDETO,neni to public,az to bude,tak to bude,a bude to urcite. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto / dreamboxNetrepte sprostosti, karta " čisté irdeto" na Dreamboxe nejde!!!Presne, ako piše hdpe....nie je public...Na Dremboxe ide v pohode "ICE karta "!!! |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
Milan Ca netřepeš sprostosti ty??? co takhle dát do vyhledávače třeba tohle??? Oscam 1.20-unstable_svn build #6448 testovací verze 6c :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
eemil...Prosim Ťa, neblázni...Irdeto nejde to je pre ICE sa spamataj!!!! |
Milan C
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto / dreamboxDaj tam SkyLink Irdeto a uvidiš či Ti pôjde.Neplet si ICE kartu!!!Sú inakší machri ako my..... |
Milan C
![]() |
|
takze postupnemedik - mozno ma bloknu, ale nezabrani mi to napisat ti, ze si pekny (nevhodné slovo). Fora su podla mna na to, aby sa o veciach diskutovalo. Mam otazku, pochybnost, tak sa spytam. Ake somrovanie. Cas je drahy, bola to jednoducha otazka, cakam jednoduchu odpoved. Ide/nejde, pripadne ide takto ... Nic viac. A mozno to zaujima aj viacerych. Je ta rit palovu po tom, preco tu informaciu potrebujem. A laskavo si odpust sudy, ci som z linuxu lavy alebo nie, vies o tom prd makovy.eemil - problem to nie je, ibaze situacia je zatial taka, ze znamy ma kartu ciste irdeto a ma moznost dobre kupit dreambox 800se z druhej ruky no a sme postaveny pred otazku, ci to ma zmysel alebo nie, na tento ucel. Experimentovat nemam momentalne na com. Preto sa najskor pytam. Je to snad logicke. doky - Ta Irdeto karta je uz kupena, takze ICE neriesim. Ta viem, ze je bez problemov, tych som robil niekolko, vratane zdielania. Dreamboxy zvladam na povedzme stredne dobrej urovni, ale nesledujem to az tak zanietene, viem, ze este nedavno sa pisalo, ze ciste irdeto nejde, po hladani kade tade, najma AB forum som nevedel dobre vyhodnotit, ci uz teraz ide alebo nie, preto som sem dal dotaz. Enosat - dakujem za jednu z mala zmysluplnych odpovedi. Este ak budes mat cas a uznas za vhodne, skus mi odpovedat na ten gboxnet. Dik. |
JanoHels
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto / dreamboxto Milan C:dal som ju do drema a tu je vysledok http://i1096.photobucket.com/albums/g338/EnoSat/23%20East/23e_ird.png to JanoHels: malo by fungovat s default konfigmy, VU som tu nemal tak nemozem presne povedat - ale v podstate je ako dream TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 241 |
![]() |
|
Milan Cano, jsou na to jiný machři, než jsme my..... A jednomu machrovy se to opravdu povedlo, takže nejdřív se na to mrkni a pak něco machruj. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
JanoHelszadej do vyhledávače "Oscam 1.20-unstable_svn build #6448 testovací verze 6c" a prostuduj co tam o tom na fóru píšou. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto / dreamboxZdar synci,pokud uz to je public,tim pro nas lepe a pojdme na to:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Skylink Irdeto / dreamboxEnosat - dik este raz, eemil takisto. Vyskusam. |
JanoHels
![]() |
|
JanoPotom daj vedieť, lebo Irdeto ti nepôjde...ICE ano... ;) |
Milan C
![]() |
|
Milan Cnejdřív si o tom něco zjisti a pak něco mel... :dead: To je přímo upravenej oscam jak píše machr co to upravil pro: Oscam pro I2 - 0624, 0666, 0653 - nejsou potřeba camkey/camdata TEST verzeNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |