![]() |
|
HDTV přijímač IR007 Skylink readyuž se obávám toho šrotu.To tě lituji. A otázka nebo přínosná informace? Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 12.03.2012, 12:03.32
|
kuchta
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 97 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyProč ? Někdo ti vyhrožoval,když si ho nevezmeš ?Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyi já co bys chtěl od skylinku ti jejich přístroje stojí za jedno brko nejdou tam náhrávky ven + nejde EMU zlata 100e a 200 ariva tam to jde obojí ;) |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyjo v dnešní době kdo nekrade, není IN. :))) Ale i pár poctivých "troubů", kterým jde o legální příjem se ještě najde. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyPočkej si na nový model Golden Media má být už linuxový. Mrkni na stránky Cynextra. Ten nebude určitě Skylink ready.Abude umět vše co požadujem. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
@kuchtaDobre, uved duvody, proc je to srot !Jestli proto, ze neumi EMU a nema bloker, tak mate dost omezene mysleni. Me zase zacina behat mraz po zadech z GM9080 a jejich poruchovosti. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
@eemilAle i pár poctivých "troubů", kterým jde o legální příjem se ještě najde. :lookaround:Toť a toto si mám vysvetliť ako ,že sme ZLODEJI ,pokial viem ,tak je DEMOKRACIA a nie DYKTATURA ,ja mám Skylink Legálne ,legálne som si kupil STB ,a legálne si Platím MULTI ,tak aká Ilegálnosť ,na čo narázaš ,zato že vlastnim UNI STB ,som pirát ..... a prečo????? ,toť skylink nemal ani šajnu o READY až teraz ,toť ked chce oblbnuť .........,a naviše toto nemá nič zo skylinkom ,ale z IRDETOM a ináč každá platforma si sama určuje požiadavky na kodovací systém ,takže keby chceli ,tak to IRDT beží na každom črepe. :fuming: :fuming: :fuming: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyPištok co se rozčiluješ.Nejdřív si pořádně přečti co napsal eemil,a hlavně si nainstaluj do prohlížeče doplněk,který se jmenuje "slovenský slovník pro kontrolu pravopisu". Je to výborná věc :)))Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
@ JaNeber si to tak, on myslel že je to zas nejaká kópia ďalšej kópie prijímača, stačí si to len porovnať.Aj já mám vo zvyku povedať to bude zas ďalší vergeľ. Průměrný, jednoduchý, běžně vybavený přijímač, hodně podobný přijímači Zirkon Starline. https://www.parabola.cz/clanky/4593/hdtv-prijimac-ir007-skylink-ready/ http://www.schwaiger.cz/static/_foto_zbozi/1/6/4/4/4/301ZIRCON@20Starline._._.o.jpeg |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyPS: ešte aj tie F konektory ma biely a sivý a aj RS 232 modrý a na krivo. |
skynett
![]() |
|
@eemilToť ,OSPRAVEDLNUJEM SA ,asi som ta pochopil špatne ,takže mrzí ma.teda "Antoš" dík za vysvetlenie ,a ten slovník si zaobstarám :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyMě tento přijímač připomíná nepříliš povedený Optibox Pony. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
@ sirdaNo vidíš ďalšia kópia, aj to Menu má rovnaké !!! |
skynett
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyAha tu je:http://i53.tinypic.com/2ebzwae.jpg |
skynett
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readynevím jak to kdo pochopil, ale nelíbí se mi postoj některých jednoduchých jedinců, kteří si myslí že když to nemá bloker a emu, tak to je slušně řečeno šrot. :lookaround: Jinak neodsuzuju ani přijímače který mají uni čtečku a různé vychytávky :8).Jinak to menu je i dost podobný opticumu x550, akorát nebylo tak barevný a mě se líbilo i víc, ale jinak je téměř stejný. :))) Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
PISTOKs tou diktaturou si sa o den netrafil. nebola..bude. :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readytato reakcia je dobrý návod ako nekupovať HDTV přijímač IR007 Skylink ready |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyvsak je to vsechno z jednoho kyperskeho rybnika jmenem isat a vy tady z toho delate vedu |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyneda mi to, spadam do te kategorie "omezencu" kteri si poridili skylink ready a prave jeden klon tohoto - zirkon starline - a jsem spokojen. Nenarocny, pro uzivatele, ktery si vecer pusti na chvilku TV, pres den pro deti, obcas si neco nahraje co nestiha, nebo si zastavi sledovany program... co vic chtit. Navic za ty penize...Jen by me zajimaly reakce, kdyby tam nebylo to logo "skylink ready", protoze jak to tak pozoruji, spousta lidi to odsoudi uz jen podle toho, ze tam je tahle nalepka :lookaround: |
deepex
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 89 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyPřesně tak, jak kdyby je Skylink vyráběl a testoval jejich vybavení či HW kvalitu, ale kdo chce psa bít..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
ok okmne ide iba o jedinu vec..skylink tzu uz davno avizoval ...aj kvalitnejsie pristroje s rozsirenymi funkciami..ale tieto proste nie su! vyrobcovia sa do toho nehrnu z dovodu nizkej sance to predat..a kde nie je adekvatna ponuka...co uz..toto co chrlia vyrobcovia su lacne mašiny obmedzenymi funkciami..jedno jak druhe..jag seriova vyroba..neda sa z toho poriadne vyberat..a ak nahodou spravia aj kvalitnejsi pristroj..nema zas poriadnu software podporu...ale chrlia dalsie klony na trh...a tiue zas maju kratku podporu...a nikto vam nezaruci ze tie irdeto ready pojdu aj po zmene parametrov..ked nemaju poriadnu fw podporu..toto je problem a nic ineskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readyJa myslim, ze si to Skylink zpusobil sam. Tim jak zatracuje vse co nema jejich logo. Nerikam vsechny stroje nejsou OK, ale jejich postoj, nemate prijimac s logem Skylink tak se s vami nebavi. Prijde mi to trochu minimalne podivny. |
Jira
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readytuleň naco máš tu kebuli. Skylink avizoval, že se takovým přijímačům nebrání. Co jiného taky může slíbit, když je nevyrábí. Že je nikdo k otestování neposílá za to přece nemůže.Nenapadá tě ani jeden důvod? Do přijímače za třeba 5-10 tisíc se vyplatí za pár stovek dokoupit modul a máš ho ready jak vyšitý. Tak k čemu cvakat za testování? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
Tomik535ano fajn.ale tu je prave ten problem ze skylink masovo propaguje iba irdeto ready stroje a ziadne necertifikovane aj ked s *CI slotom neuznava nepripusta..a o tom co tie moduly certifikovane vystrajaju by sa dala napisat dizertačka :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
jiraNaprostý souhlas.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: HDTV přijímač IR007 Skylink readymozem vam povedat toto, co sa tyka tohoto stroja tak jeho velka nevyhoda je ze dlho ale velmi dlho staruje.zatial co som daval prijimace zo skylink ready sa najlepsie osvedcili linkboxy a dobru skusenost mam so skytec 110. ten testujem doma R^ |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 365 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |