Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Optobox Panthera

Dosti pomalé přepínání kanálů.V návodu k obsluze se píše stisknout UP/DOWN 3 sec má se zobrazit zpráva a je možno změnit čas změny kanálů.Neuspěl jsem - funguje to někomu? Dík

Displej
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Optobox Panthera

Bud si to zle pochopil alebo je to zle napisane.Tam nastavis len cas prepnutia ked si chces prebehnut co je kde na kanaloch v danom fav zozname.Teda stlacis to na 3 sec a potom to nechas a ono to prepina same podla nastaveneho casu....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Pochopil jsem to dobře - je tam dokonce i obrázek nějaké tabulky která měla vyjet.Bohužel mohu mačkat co chci a jak dlouho chci a nic se neděje.

Displej

Tak neviem nemam teraz ziveho alligatora co je to iste len ma dvb-t tuner.Mne to fungovalo svojho casu.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Aligátor a Panthera je opravdu to jisté - má to jen rozdíl v DVBT jak správně píšeš a má to i společný návod k obsluze pro oba typy.Jem mě štvou ty časy- i ty 3 sec.bych bral ale někdy je to daleko víc hlavně u HD.

Displej

Aky mas soft,pozri ABF tam je o tychto strojoch popisane dost.Ja si tak pamatam ze tie 2-3 sek ale o moc viac ako pises som nemal.Skus iny soft ja som tiez pouzival rozne, ale panthera nema taky vyber ako alligator.....

liquere

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra