![]() |
|
analogova tv upcZdravim panove,mam dotaz.Znama ma internet od upc,jestli v te krabicce od upc jdou vyvezt ceske programy v analogu,vim ze tam je i markiza. Znami taky v jine casti prahy ma upc net + nejaky doku balicek tv,a analog mu tam jde.Zda jsou nejake rozdily jestli to technik pripojil. jinak na upczone jsem se ted docet ze nabizeji analogova televize mini za 100kc/m tak jestli to nekomu jde nebo ne.diky za pripadne zkusenosti dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
RE: analogova tv upcmyslim tim samo ten prvni pripad kde se plati jen internet nebo jestli je uplne hlucha ta zasuvkadvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
RE: analogova tv upcPokud má zaplacený pouze internet,tak žádné TV programy k dispozici nebudou........
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
RE: analogova tv upcMám pouze internet do UPC hraje mně i analogovou televizi od UPC +DVB -T taky od UPC.Markíza není v analogu pouze STV 1.Platím jenom ten internet. |
pavelmo
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 454 |
![]() |
|
RE: analogova tv upcja som mal dva roky int. od upc a zo zasuvky zo stany som si napojil aj tv a analog mi isiel a raz sa mi stalo ze som zabudol zaplatit intr. a tv mislo bez zmeny a naznaku odpojenia :)1xParabola 100x90 LBN Inverto HDTV DVB-S2 compliant , Cryptobox 800 UHD, motor H-H 2100, Tv Samsung UE50nu7022k
|
st800
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 249 |
![]() |
|
RE: analogova tv upcJe rozdíl,jestli jsem měl nejdřív kabelovou TV s nějakou nabídkou,a pak jsem doukoupil internet.V tomto případě zůstává i předešlá nabídka TV programů.Takovou mám zkušenost. .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
RE: analogova tv upcZáleží jenom na tom, jestli technik od UPC zapojil dotyčnýho na sběrnici s filtrem nebo ne. Někdy na to kašlou a nechají to tak, pak jde spolu s netem i analog + DVB-T. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: analogova tv upcV každé zásuvce od UPC jde analogová nabídka Mini a frekvence z DVB-T bez rozdílu. Tedy podmínkou je, aby zásuvka byla aspoň jednou aktivní. V Mini jde i Markíza a v Praze ARD a ZDF. :8) |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: analogova tv upcV každý zásuvce rozhodně ne, někdy je v rozvodný skříni filtr a pustí jenom net. Možná na to UPC kašle a pokud tam filtr není, tak to ani neřeší, ale na to bych nesázel. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
To:pavelmoSouhlas...DVB-C a DVB-T jede v zásufce od UPC |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
![]() |
|
RE: analogova tv upcNa jakých kmitočtech běží kabelový internet ?Pokud vyuzivate od UPC i digitalni kabelovou televizi a mate doma set-top-box, nebo televizor s kabelovym tunerem, muzete si vyzkouset jednoduchy test, pomoci ktereho lehce zjistite na kterych kmitoctech bezi kabelovy internet od UPC. K cemu je to dobre vedet ? da se rict ze laikovy celkem k nicemu, ale muzete si tak aspon udelat predstavu na jake technicke urovni je internet ve vasi lokalite, resp. na kolika kanalech vlastne vysila. Pomoci toho testu zjistite pochopitelne pouze kanaly na kterych bezi prichozi data, tedy download, odchozi upload kanaly takto zjisit nelze, protoze jsou odfiltrovany v koncove zasuvce UPC. Neco malo teorie: kazdy televizni kanal at jiz analogovy, nebo digitalni u nas bezi na kmitoctu ktery ma sirku pasma 8 MHz, u internetu je to uplne stejne, jeden kanal ma take 8 MHz, navic u noveho standartu DOCSIS 3.0 se pouziva sdruzovani techto kanalu v poctu 2-8 a diky tomu lze dosahnout vyskokych rychlosti internetu, jake dnes UPC nabizi. Kazdy digitalni kabelovy kanal pouziva pro prenos vyskofrekvencni siti urcitou modulaci a symbolovou rychlost: - u televiznich kabelovych kanalu se poziva vetsinou modulace QAM-64 a SR 6900 nebo 5000, - u internetu je to skoro stejne, s tim rozdilem, ze modulace byva budto QAM-64, nebo dnes casteji QAM-256 a symbolova rychlost 6951. Proto staci na STB ci televizoru zadat automacke hledani kanalu a nastavit modulaci QAM-256 a SR 6954 a pak uz jen cekat jake kanaly nam pristroj najde, samozrejme zadny obraz tam neuvidite ;-) . Pro priklad. v Brne se aktualne vysila internet na ctyrech kanalech a na jakych, to uz si zjistete sami. |
hifik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 436 |
![]() |
|
![]() |