![]() |
|
Ariva 200HD + faustoAhoj, jde něco na Ariva 200HD(1.07B1_patch) + fausto, nebo je to všechno už KO? Hodil jsem dotaz na AB-čko, ale tam to bude asi na "dlouhé lokty..." .Za info předem děkuji. Případná odpověď vítána i na http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=128&t=44206 ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: Ariva 200HD + faustoJeď přes vPlug je to jednoduší, kdysi sem to používal R^ :))) |
VYDRA004
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 729 |
![]() |
|
RE: Ariva 200HD + faustopokud je neco co nejde na A a jde na F tak neni duvod proc by to nechodiloDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Ariva 200HD + faustoNejlepší je takový křáp vyhodit!!!Jsou jiné přístroje jako je HD BOX,nebo DREAMBOX 8OO HD SE za pár drobných,které jsou daleko spolehlivější,Arivu začínají používat :laughing:u nás i bezdomovci,kteří jsou zde v domech,které nikdo neobývá!!! :laughing: :laughing:a jsou to lidi,když jsem to zjišťoval,že mají na účtě kolem 300 až 400 litru a žijí úplně podle nás mimo. :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Ariva 200HD + faustotreba maj tu pohodu, postavej za rok jedno tesko, kaufac a pak jedou hustej andros s dezdakama :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Ariva 200HD + faustokluci, mohla by být odpověď, nějak blíže rozepsaná na tom AB-čku???Ten vPlug bych také přivítal...předem děkuji. PS" sice nejsem bezdomovec, ač Arivu používám a dokud mi bude sloužit, tak ji budu a nadále používat s naprostou spokojeností dokud bude moci. Potom ji budu s velkou láskou opečovávat ve skříňce, a vzpomínat jak mi krásně a za malý peníz posloužila....ufff, snad jsem na něco nezapomněl ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
RE: Ariva 200HD + faustoJa mám presne ten soft a používam k nemu hlavne vPlug server. Fausto ide tiež, všetko závisí iba od toho, či tam máš nahraté aktuálne keys. Ale na Arivách nepôjde napr. taký TNT Sat - podľa mňa pre zmenenu dĺžky EMM. Cez vPlug server sa dá riešiť CanalSat, AustriaSat, Canal Digitaal s týmto softom.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
RE=zmarianMohl by jsi mi něco o tom napsat na to AB-forum, nebo poslat příslušné věci s popisem a aktual key na Email: doriangray68@gmail.com .Moc budu vděčný...Na googlu právě čtu něco o vPlug, ale vše na SkyStar2...:-( (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
RE: Ariva 200HD + faustoJá to nějak nechápu, vždyť to je celé založené na televizní kartě v PC. Pokud je to opravdu tak, tak je to úplně k ničemu.Koukat tedy na televizi v kompu, to je tedy jak 100 let za opicema... ;P (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
RE: Ariva 200HD + faustoTo teda vopravdu nechápeš ,dej skype :))) R^ |
VYDRA004
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 729 |
![]() |
|
RE: Ariva 200HD + faustonesnaz se to pochopit, snaz se to rozchodit. prvni neni podminkou druheho.zjednodusene receno je ten vplug server to samy jako karta nekde ve sdilecce. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Ariva 200HD + faustoAhoj, tady je ten můj SKYPE,budu vděčný za každou pomoc ohledně toho vPlug a Fausto.....předem děkuji ;) R^skype: colorado-man (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
![]() |