![]() |
|
Windows 8 x64Ahoj,máte je někdo na svém compu?...a jak si rozumí třeba s DM a jinejma stb v Linuxu? Dík. |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
![]() |
|
RE: Windows 8 x64už som to tu písal . Nainštaluj a testuj. Okrem w8 a pár programov tam nič iné nedostaneš. Nie su kompatibilné.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Windows 8 x64jak by si měl rozumět??? Normálně jako win.7.... :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Windows 8 x64Bolo xp dlhe roky a vsetci boli spokojny az na manazerov predaja v ms. Potom bola vista-nedokoncena 7 lebo uz bolo treba rychlo na niecom zarobit. Ked prisla 7 mnohym spadol kamen zo srdca. Ale co tu tvoju (nevhodné slovo)sku 8 chces riesit? Asi mas malo problemov, radosti a starosti a hodne nervov,casu a penazi.Nechces nahodou za mna chodit do prace? Doznal by som ti zato ze si normalny. |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 462 |
![]() |
|
eemilVelké kulové,ale souhlasím s oneeeee,stejně po testu zjistíš,že je to na houby,chce to úplné jiný přístup,a dream maká jako vítr!!!!! Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Windows 8 x64nevím co na tom máte, ale já jsem je na zkoušku nainstaloval a vše co potřebuju funguje stejně jako ve W7.... :lookaround: Je pravda, že to jejich METRO je k hovňu, ale jinak je to skoro stejný jako w7. :8)Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
To: growerMinule som zo zvedavosti nahodil 32 bitovu verziu tohoto "zazraku", hoci uz som stale zaryti XP uzivatel.Zvedavost nedala tak isto ako ked bola dostupna Vista (velka instalacka, pomala vo vsetkom a najam nehorazne vela odklikavania), Win 7 (rychla ako XP, zopar kliknuti navyse by ma sice nezabilo, ale sposob ako urobili dolnu listu nie!!!).Ked som sa dival na fotky a videa tak som akosi nechapal.... a doslo mi az ked sa to cudo zobrazilo u mna doma na kompe. Win 8 je mutant medzi pc a tabletom a chlapci z Mrkvosoftu sa akosi nevedelirozhodnut komu urobit viac radost, tak zmixovali tieto 2 rozne sytemy do jedneho. Vysledok je ten, ze ani jeden uzvivatel si momentalne nepride na svoje. Start uz neexistuje, zatvorit/maximalizovat ci zmensit uz ties zanikli. Po nainstalovani je na obrazovke hned mnoho veci, ktore nerobia nic, iba zavadzaju! Menu "startu" je na lavej strane a otvara sa z lva do prava -asi praca arabskeho kolegy. V menu namiesto spustacich ikon iba ikony na odinstalovanie. Na to aby som spustil nainstalovaneho Firefoxa som musle ist do ProRgram Files, iank som nemal ponatia kde to najst. Robenie Print Screenov co je otzka zopar klikov mi trvalo asi 15-20 minut a citil som sa zufalo. Pripadalo mi, ze vidim pc po prvy krat. Po asi 2-3 hodinach skusania mi spadla moja znalost PC na bod ktory sa ani zdaleka nepodoba mojemu pocitu ked som zacal pred desatrociami s Win 98 SE. Vtedy to bola sranda a novinka...ale po tich rokoch skusensoti s IT..... Moja rada: Ak ma niekto rad pracu na pc tak sa vyhnut Win 8 tak daleko ako sa len da! Win Vistu dodrbali, ale toto je skvost! ;P Rv Zopar fotiek: http://uloz.to/xqFptv4/windows-8-zip ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 195 |
![]() |
|
RE: Windows 8 x64jo ti co umí ovládat pouze historický win.xp, tak těžko budou spokojeni s něčím novějším :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
To: eemilWin Xp nie je historicke a ako ja, tak i mnohi dalsi Xpeckari zvladnu ovladat hociktore Widly.Osobne sa nepovazujem za cloveka s nizkym IQ. Otazkou iba je, preco na cestu do prace pouzivat auto co zerie 10 litrov, ak s takym istym komfortom sa tam dostanem i s inym, co ma spotrebu iba 1 liter. :))) To co zvladne Win Vista, Win 7 ci 8 hravo zvladne i Win XP s omnoho mensou "spotrebou" miesta na HDD a RAM pamata. Ina vec by bola, keby tam bolo nieco, co uz na XP nerozchodim....XP nie je Win 98 SE. Viem vsak, ze to iste nemozu povedat uzivatelia Visty ci Win 7 (ze im bezi vsetko a v poriadku - HW a SW). Poznam organizaciu, co zufalo degradovala nove PC zoastavy z Vista na Xp, lebo mali problemy. Tak aky "upgrade" ???? ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 195 |
![]() |
|
RE: Windows 8 x64w8 je pre notebooky s dotykovým displayom. jehovista je črep.w7 je ešte ako tak . Po jednej stránke je w7 lepšie ako xp,ale len čo sa týka vírusov a nepadne tak rýchlo ako xp.najlepší operačný system je ubuntu. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Windows 8 x64Ze vas to bavi,este par rokov a vratime sa k dos-u. R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Windows 8 x64pokial je tu ubuntu, memusim sa brzdit windowsom... |
ludo
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
RE: Windows 8 x64pokiaľ je tu MAC leopard nemusím sa brzdiť s ubuntu :D |
progamerk