![]() |
|
KTO NÁM BRÁNI V SLOBODNOM SAT PRÍJME ?!Ktosi nám chce brániť v slobodnom príjme nášho satelitného signálu. Prejavuje sa to čoraz viac. Keď sme mali jeden a ten istý satelitný signál otváraný cez rôzne kľúče od dvoch prevádzkovateľov CS Link a Skylink, problémy s príjmom sme pripisovali konkurenčnému boju. Posledné tri roky raz vypadla TV Markíza, inokedy TV Joj, potom české, inokedy slovenské programy a tak dookola. Fungovalo to ako na karuseli. Ľudia nadávali a vec sa riešila zasielaním reautorizačných impulzov. Prachy, ktoré ľudia zaplatili za telefonáty sa dajú rátať na milióny. Keď si obe platformy zakúpilo M7, dúfali sme, že veci sa znormalizujú. Opak je pravdou. Výpadky sa znásobili ešte viac a 3.3.2012 sa ukázalo, že tu hrozí nebezpečný scenár, kedy nie je isté kto a ako zodpovedne narába s technickým systémom ovládajúcim zápisy na kartách. Vtedy desaťtisíckam ľudí vypadla TV Markíza, Doma, TV Joj a Joj Plus. 9.3.2012 sa objavili ďalšie výpadky zápisov na programe TV Markíza. Kto tie impulzy-zápisy na kartách občanov a prečo manipuluje ?! Odpoveď je jednoduchá.... |
Luteran
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 146 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: KTO NÁM BRÁNI V SLOBODNOM SAT PRÍJME ?!Prajem pekný deň do Prešova. Nie celkom rozumiem o čo tu ide. Moji zákazníci ma nekontaktovali. Máte k dispozícii časy výpadkov? Prisudzujete to voľbám?Pokoj a bratská láska...
|
disdzo
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
RE: KTO NÁM BRÁNI V SLOBODNOM SAT PRÍJME ?!Výpadky som nezaznamenal keďže spomínamé televízie už mesiace nesledujem heh. Nech to vypadne aj nafurt, keď boli tri televízne stanice ľudia mali aj iné hodnoty. Teraz len čumíme na búdku sledujeme primitivizmus typu farma, vyvolený, farmár hľadá ženu a potom sa presunieme k počítaču kde si na akčnej vyvražďovačke precvičujeme sadistické schopnosti ako správne zabíjať Rv46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652
|
Freedox
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 573 |
![]() |
|
RE: KTO NÁM BRÁNI V SLOBODNOM SAT PRÍJME ?!Podľa mňa ste tu niektorý poriadne paranoidný už. :razz: Naschvál vám vypínajú Markízu a Joj, lebo idú voľby... Viac racionality a menej paranoje... :)))Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
Viditelne tu chyba odborna pomoc...Riesenie je jednoduche, vyhladaj lekara a kup si skylink ready box s irdeto kartou a mas po probleme, ja som za posledne 2 roky ziaden vypadok zapisov nezaregistroval u nikoho, vsetko funguje korektne a este raz zacni s impulzami nech sa pobavime vsetci co to citame .Jediny kto neodborne naraba so systemom zapisov na kartach su samotny uzivatelia ked tie karty vkladaju do cohokolvek a cuduju sa ze to nejde a robi problemy. Ale odtoho je tu odborna lekarska pomoc . A keby lieky nezabrali tak este stale sa mozes otocit na UPC Freesat, DigiTV, MagioSAT - tam ti tie impulzy kazdy mesiac aj pozehnaju ked zaplatis a hlavne ti dodaju fungujuci set top box . |
MaTToS
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
Luteranepokud mas pocit, ze ti nekdo v necem brani, zkus navstivit vererinare. Paranoia kterou sis evidentne hodne dobre vypestoval je velmi humorna.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: KTO NÁM BRÁNI V SLOBODNOM SAT PRÍJME ?!Už jsem myslel že se dnes nepobavím :laughing: |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: KTO NÁM BRÁNI V SLOBODNOM SAT PRÍJME ?!mne v slobodnom satelitnom prijme brani najma moja stará.. :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
MATTOS OK, LEN NEVIEM KTO STE,CSKYLINK,TRHOVNÍK ?Včera, deduško, karta modrá Sky, prijímač akýsi Opticum 7100 s plačom, že mu nefunguje Markíza. Kupované vraj v Nay, je to po záruke, tam mu nepomohli. Reautorizácia 1 x, 2. x, nič nepomohlo. Už som ho chcel poslať preč. Znova plač. Vymazanie programu, vyhľadanie programu, znova reautorizácia, asi po minúte sa Markíza rozbehla. Dedko bol šťastný. Celé to trvalo asi 60 minút, nakoľko medzitým prišli ďalší zákazníci. Dedko zaplatil 2 eur Ani mi nenapadlo ponúknuť mu prijímač Neready a nehovoriac o výmene karty, keď mi plakal, ako je na tom finančne zle. Ďalších troch s vypadnutou Markízou som riešil cez telefón. Mattos, povedzte mi kto ste, aby som Vám rozumel a aby som tiež vedel, akou rečou sa mám s Vami zhovárať. |
Luteran
![]() |
|
RE: KTO NÁM BRÁNI V SLOBODNOM SAT PRÍJME ?!Vše je v "peníze".Pokud jich budete mít více než dost(co je dost,zeptejte se manželky),vše je možné a někdy i nemožné.A když máme,co jsme chtěli(a nechtěli)Kdo za to může!!?? :))) :))) :lookaround: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: KTO NÁM BRÁNI V SLOBODNOM SAT PRÍJME ?!dedko s placom ze mu vypadla markiza? ja ze mu vypadla z okna vnučka ked plače...pozerat ten balast to vymyvanie mozgov je asi silne navykove ked clovek zisti bez toho ze neudrzi moč..ani slzy a dožaduje sa tych sračiek a bez nich ani nezaspi. nedivim sa ze sme na tom ako sme. a potom si predstavte ze takito obcania idu k urnam a rozhoduju o nasej buducnosti..zacinam mat strach..a obavy :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
TulenA ty si uz dal politikov do urny? ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquereprinutil som sa tam ist..a odvolil som. proti ficovi. mensie zlo. a nedal som nai tych ktori sa s nim do koalicie chystaju. ale volil som aj proti dzurindovi.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
Mr.Luteranja nie som satelitný expert ako vy, preto sa nevyznám v impulzoch ani v tom, ako niekto bráni vašim zákazníkom prijímať Skylink/CSlink. Ale viem štvrtý rok užívam bez akýchkoľvek problémov SAT prijímač s modulmi CRW. Urobil som výmenu oboch kariet za ICE, dostal na každú 24EUR kredit a beží to všetko ďalej bez akýchkoľvek zádrhelov a výpadkov včítane dátumov ktoré tu spomínate.Pokiaľ viem, ústava SR negarantuje, že občania majú nárok bezplatne na satelitné vysielanie a fungujúci sat prijímač. Ak ste urobili refreš a oprávnenia neprešli do prijímača tak asi ten prijímač nestojí za veľa. A problém teda asi nebude v politikoch, voľbách, slnečných škvrnách ale v tom, že ľudia požadujú lacný drek a potom sa nestíhajú čudovať. Keď kupujem 5-pásikové adidasky u číňana (viac pásikov-viac adidas) viem, že za 10EUR vydržia mesiac alebo dva a potom ich vyhodím. Ale u sat prijímača každý vyžaduje za 10EUR plnú funkčnosť. Tak tam je asi pes zakopaný - niekomu stačí, že urobí každý večer refreš alebo iný úkon a pozerá za 10EUR, iný chce mať bezproblémový obraz a preto sa zariadi inak. DVB-T je tu ešte stále. Rovnako magio, IPTV, UPC, knižky a pod. Taká je demokracia pane. Môžeš si vždy vybrať. P.S. ak máte plný obchod zákazníkov a deduškov so satelitnými prijímačmi kde je tá kríza, bieda a nezamestnanosť? Ale to už som OT ako celé toto vlákno. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
LuteranNaprosto stupidní a zbytečné vlákno. Navrhuji navštívit Chocholouška. RvCryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 200 |
![]() |
|
LutheraHI,neklesni tak hlboko. |
sused
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
akty Xpodla mna je za vsetkym syndikat goril ovladany mimozemskou inteligenciou. sidlo maju v Tel Avive. to mi vyjavila vedma. :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: KTO NÁM BRÁNI V SLOBODNOM SAT PRÍJME ?!všetko ako píšeš Tulen, len sídlo majú v Košicoch aby prešovčanov naštvali. |
Dagy2
![]() |
|
Luteran prejdi na jehovistu.a čo takto požiadať vlada foga o radu a presné informácie. On jediný ti vedel porozumieť.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
Pán LuteránTu nie je čo riešiť. Kto čo zasial, to aj žne. Aké strašné bolo(je) keď UPC, Digi, Telekom, Swan, Orange "núti" svojim zákazníkom ten správny STB. Len ten "najlepší" skajling umožňoval akýkoľvek (Conax embeded) box. A ajhľa zrazu že "problém". Toť jedna vec. Druhá vec je, že Vy nie ste SKYLINK, preto neviem z akého dôvodu riešite problém s nefunkčnosťou programov tohto providera. Napadá ma jediné - za každý predaný Conax embeded STB s CRW/ICE/IR kartou môže kupujúci odstúpiť od kúpy lebo ste ho uviedol do omylu, ak by sa niekto ozaj naštval skončíte na súde za podvod.Lenže v tejto krajine je podvod súčasť bežného života, takže ako som napísal na začiatku, nie je čo riešiť. |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 730 |
![]() |
|
RE: KTO NÁM BRÁNI V SLOBODNOM SAT PRÍJME ?!Čas ukáže,kde je pravda.Zatiaľ si ju tu vnucujete jeden druhému.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: KTO NÁM BRÁNI V SLOBODNOM SAT PRÍJME ?!Komu chýbajú slovenské tv programy patrí k psychiatrovi. Len ma serie jedna vec, že keď to človek aj nepozerá, musí platiť zasraté koncesionárske poplatky. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
DAGY 2 OK, MYSLITE VŠAK NA SPEKTRUM ZÁKAZNÍKOV !Dagy 2, pozrite sa, v obývačke mám lacnú 2,5 ročnú plazmu Samsung 127 cm a Ariva 200 s kartou Skylink. Za celý čas ani jeden problém. Dobre. Keď manželka chce pozerať čosi, odplazím sa do svojej kutice, kde mám motorickú parabolu a Kombo Slovsat už ani neviem koľko ročné, ktoré totálne bez problémov funguje s ktoroukoľvek kartou CSky. Fajn. To je moja voľba. Ľudia si ale pokúpili kadečo a preto ich neodsudzujem a ani nenútim kúpiť si niečo iné. Chcem, aby sme si dohodli jednu vec. Ktosi si vymyslel plán, že prinúti všetkých cca 2 milióny užívateľov, aby si vymenili karty a kúpili Ready prijímače. Oni to neurobia, či už z takých alebo onakých dôvodov. Vy ich ale nenúťte tým, že im budete znepríjemňovať príjem nezmyselnými zápismi, ak chcete impulzami. Tiež ich nenúťte na Ready prijímače. Budete mať problém s komisiou EÚ. To už skúšali mobilní operátori a zle dopadli. Ak si kúpim Ready a prevádzkovateľ bude mať problém, čo budem robiť s prijímačom použiteľným pre jedného operátora atď., atď... My máme celé spektrum zákazníkov a nie iba CSky, rozumieme si ? |
Luteran
![]() |
|
RE: KTO NÁM BRÁNI V SLOBODNOM SAT PRÍJME ?!nič v zlom pan Luteran ale toto forum ma k serioznosti daleko,skôr to vyzera nato že predajcovia sa tu bavia kym čakaju na zakaznikov....to len na margo odpovedi-peky den všetkym R^ |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
MMC, NEVIDEL SOM VÁS, ALE ZAVÁDZATE RIADNE !!!MMC, tak konečne dobrá trefa. Vy tvrdíte, že všetkých tých cca 2 milióny zákazníkov bolo podvedených, keďže si kúpili NeReady prijímače ? Veľmi sa mýlite a riadne zavádzate. U nás keď si zákazník kupuje prijímač tak je vopred informovaný práve o skutočnosti, ktorú Vy prekrúcate. Prijímač s univerzálnou čítačkou je ako mobilný telefón, do ktorého si užívateľ vloží kartu ľubovoľného prevádzkovateľa. Prevádzkovateľ sa nespráva korektne, OK vymení prevádzkovateľa. Pokiaľ viem, mobilné telefóny viazané na sieť už asi ani neexistujú a kúpi si ich asi iba blbec. Veľmi rád budem ponúkať nejaký Ready prijímač, ktorý bude spoľahlivý, zatiaľ som ani jeden taký model nevidel. Každého dealera sa pýtam, pošlite mi Ready prístroj, urobím mu reklamu, ale ak budú problémy, problémy zverejním. Nikto mi nič neposlal, asi vedia prečo. Preto Vás MMC vyzývam, ak viete o takom Ready prístroji, ktorý je bez problémov, dajte mi tip, ja ho vyskúšam, overím si referencie u kolegov predajcov, zoberiem 50, 100 ks, žiadny problém. Príde záujemca a poviem mu pre a proti Ready a pre a proti Neready. A zákazník sa sám rozhodne. Je to potom náš obchodný vzťah a riadi sa obchodným zákonníkom. Rozumiete tomu Pán MMC ? Zatiaľ mi skôr pripadáte ako súdruh tajomník. Mne súdruhovia komunisti život otravovali a Vy sa preto nehrajte na súdruha tajomníka. Jedine, že volíte komunistov a potom je to Vaša diagnóza a s tým nič neurobíte, takže mi je Vás ľúto. |
Luteran
![]() |
|
Pán Luterán máte čudnú a svojskú logikukedysi ľudia lietali lietadlami tak, že prišli na letisko, kúpili lístok a sadli na prvé lietadlo ako na električku. Potom prišiel jeden (nevhodné slovo) a vyhodil lietadlo do vzduchu.Odvtedy chodíme všetci hodinu vopred na letisko aby sme sa začekovali a prešli bezpečnostnou kontrolou, balíme si vodu po holení do plastikových pytlíkov za 50 centov !, nemôžeme mať so sebou minerálku z obchodu za 20 centov ale musíme si ju kúpiť za 2 eurá v bufete za bezpečnostnou kontrolou. Choďte teda na europsku komisiu a sťažujte si. Všetko kvôli nejakúmu pakovi ktorý si povedal že treba pozabíjať pár ľudí. Keď sa rozšírilo sat vysielanie nejaký pako prišiel s teóriou že spoločnosti ktoré toto vysielanie poskytujú sa nabaľujú na chudákoch občanoch a vymyslel ako kreknúť kartu. Tento biznys kvôli tomuto pakovi nadobudol v našich krajoch taký rozmer, že spoločnosti urobili zásah v podobe výmeny kariet a kodovacieho systému. Pritom nikto nikoho nikam nenúti - nemusíte lietať, premávajú vlaky, lode, autobusy. Nemusíte mať sat vysielanie ale DVB-T, IPTV a pod. Nikto nikoho nenúti na ready prijímače, ale predať niekomu Arivu s Conax čítačkou a sľubovať mu, že preplácnutím ne- alebo polo-oficiálnym FW ktorý číta Irdeto je Vaša zodpovednosť. 99% ľudí nie je odborníkov na sat techniku takže vám uveria. Nemusíte si kúpiť čižmy ale ak vám tvrdí predajca že nenatečie voda z potoka do poltopánok je to rovnaké klamstvo predajcu. ale tu našťastie 99% ľudí vie zo skúsenosti že predajca topánok klame. V europe je desiatky prevádzkovateľov ktorí fungujú len a len s prijímačmi od nich. A že by to niekto riešil? Dajte podanie na europsky súd, že chceme len jednu kartu v rámci európy a to conax tak aby som si mohol predplatiť programy SkyUK, Cyfry+, SkyItalia a UPC na jednej karte. Pôjdem s vami rád do ulíc, ale nerobte tu poplach a nekonšpirujte. A čo budete robiť s prijímačom vhodným len pre jednoho operátora? No predstavte si to isté, čo robí predajca automobilov opel - predáva ople a nie mercedesy. |
Dagy2
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |