![]() |
|
ČT PRIMA ???co se děje na 12525 V někomu nejde ani ČT24mě jede vše ale pár telefonátů ??? a nepomohlo ani vymazání a naladění, signál OK, ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: ČT PRIMA ???U mňa všetko OK a ani nik nevolal.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
tonekkdybys misto neustaleho SPAMovani vzal merak a zmeril sis poradne situaci na pozici 23;5E, tak bys udelal lepe...take si neco precti o Astre 3A...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ČT PRIMA ???Mne to tiez blblo v tom case som zapol sat. Nesiel zvuk a dost kocky iba na tejto frek. Kvalita bola 95%. Po zahriati skrinky zo spodu horkovzdusnym ventylatorom-bez problemov. Asi studene suciastky. |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 462 |
![]() |
|
RE: ČT PRIMA ???Tak tonku, smol na měřák, vezmi ventilátor a hybaj do terénu R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
všem díkysaxíku !něco jsem slyšel o telemetrii ale poraď mi prosím jak změřit signál u klienta kilometry vzdáleného??? taky jak ho navést na přeladění TV SHARP s DVB-S2 tunerem (já osobně u tohoto TV mám problém se v menu dostat kam chci) jelikož mě volali po ránu hned 3 tak jsem si dovolil se zde zeptat zda se neděje něco jako v lednu. a navíc včera měřák ležel na polici protože jsem celý den lyžoval tak jsem chtěl mít klidné svědomí. Trochu mi bylo divné to ČT24. závěrem se opakuji že tě nenutím cokoliv ode mne číst ani mi odpovídat natož radit. Zatím si vždy poradím sám. pěkný den všem tonek |
tonek
![]() |
|
tonekTP 12525V je jako jediný z flotily TP Skylink stále ještě na dosluhující Astře 3A. Z měřících údajů je patrné, že tento TP zaostává za parametry ostatních TP z Astry 3B. Tudíž se stává u nepřesně nastavených antén, že parametry tohoto TP již nedosahují QEF, přičemž ostatní TP ano. Dalším faktem který hovoří v neprospěch tohoto TP je jeho kmitočet, myšleno mezifrekvenční, který je ve srovnání s ostatními TP nejvyšší/1925MHz/, což se může projevit díky útlumu při delších svodech taky výpadky v obraze.Nedávno jsem dělal instalaci, kde jsem měl svody přes 5O metrů a MER na TP 12525V byla o 2dB horší, než u TP 12070. Stejnánorma, stejná modulace, stejná FEC, pouze novější spot a téměř o 500MHz nižší kmitočet. Při optimálním nastavení, či svodech bude makat všechno, ale stačí aby něco haprovalo a hned se to může projevit právě na 12525V. Je třeba měřit, měřit a měřit... Taky pěkný den přeji... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: ČT PRIMA ???Kmitočtové vlastnosti svodu lze krásně vysledovat na Astře 19,2E Stačí porovnat TP, kde vysílá ORF své SD programy. MF kmitočet 12692 je hodně vysoko/MF 2092MHz/, schválně si ho někdy porovnej třeba s 11954/ZDF/ - MF 1354MHz ...Případný problém Ti prozradí i něteré receivery s teploměry... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxíkuže Ti píchnu galusku !opravdu nebyl problém v signálu uvedené to naladilo ale nepustilo na obrazovku ???!!! dík ahoj t. |
tonek
![]() |
|
RE: ČT PRIMA ???nejezdim na galuskách... :)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |