![]() |
|
Kostickovani tvProsim vas o radu ale opravdu o radu.Mam v obyvaku tv napojenou na parabolu tam lnb twin monoblock parabola 80 AL. Napojena na koax od digi tv. V lozňici je druhy sat amiko hd vse hraje bez problemu taky napojeno na lnb. Prehodil jsem koax v monobloku a porad obyvak kostickuje. Jakmile zapnu v loznici tv obyvak krasne jede. Muzete mi poradit vcem je problem. Do loznice je naveden novy koax a obyvak jede na digi koax strihnul jsem koncovku. Udelal novou a jelo to tak 40 min a pak zase. Nyni kdyz zapnu loznici tv obyvak jede uplne super. Prosim radu jak to vyresit diky mooc |
anubis213
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 218 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Kostickovani tvProsim o radu |
anubis213
![]() |
|
RE: Kostickovani tvTo asi tie slnečné erupcie.Mne to tiež strašne kolíše. |
Ufonec
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 232 |
![]() |
|
RE: Kostickovani tvAle dela to i predtim to delalo. Zajimave ze x dalsich parabol jeďe okTak prosim o radu prosim |
anubis213
![]() |
|
ťažko!ťažko?na amiko asi digi nechytáš ! co chytáš v obýváku a na co.co myslíš pojmem zapnutí TV v ložnici ??? co se stalo po těch 40 minutách ??? atd atd atd ... hádej proč se nikdo neozval |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Kostickovani tvOk divej jakmile zapnu amiko karta cslink astra 23.5 obe tv jsou napojene na jednu parabolu a ta ma monoblock na astru 23.5 a 19,2. Poprehazoval jsem koaxi na monobloku a porad to dela. Obyvak ferguson ariva 102 e hd firmware 1.14b. Jakmile je vypla loznice s amikem a kartou cslink obyvak kostickuje. Jakmile zapnu loznici obyvak jede ok signal zadne kostickovani. Jakmile je loznice vypla a obyvak jede jen sam totalni mazanice nic nejde videt. Prosim o radu diky moc |
anubis213
![]() |
|
TonekProsim o pomoc |
anubis213
![]() |
|
RE: Kostickovani tvZ toho,čo si tu popísal,Ti asi ťažko niekto nejakú radu dá,ktorá by Ti to vyriešila.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Kostickovani tvTam,môže byť všeličo,od rozdielu potenciálov až po nedobré spoje atď.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Kostickovani tvtak jako většina neodpovídáš na všechny otázkyproto pro začatek zkus přestěhovat přístroje =sat receivery. |
tonek
![]() |
|
RE: Kostickovani tvTakze mam vymenit kabel? Nebo co teda muze byt spatne. Ja nebim co jeste vam mam rict? Jak to vyresit? |
anubis213
![]() |
|
RE: Kostickovani tvmožná kabel možná přijímač, možná manželkujá opravdu nevím , možná by nám pomohlo zkusit vyměnit ty přijímače mezi sebou ??? taky zkus zda se to zlepší když v ložnici zapneš jen satelitní přijímač a nebo až když zapneš TV ??? arivy nedělám tak teď nevím zda se dá v menu přidat napájení LNB na 13.5/18.5 V ??? |
tonek
![]() |
|
RE: Kostickovani tvStaci zapnout sat a prijmac v obyvaku ariva jede ok. Predtim nez jsem pridal monoblok tak vse slapalo. Satelit amiko v loznici jede bez problemu. Jedine co je spatne je ariva v obyvaku. Je napojena na kabel ktery je spojny spojkou od digi uz to takhle udelali kdyz mi montovali digi. Diky |
anubis213
![]() |
|
RE: Kostickovani tvok,ok,okale co dál když odmítáš spolupráci !!! :8) možná ss.úbytek na kabelu ale kdo ví, ten MB bude taky určitě z NEJ dražších ??? |
tonek
![]() |
|
RE: Kostickovani tvMonoblok je inverto. 800.--kc stal. Ja neodmitam spolupraci. Ale se.re me to ze se nemuzu divat na tv je to uplne rozmazane |
anubis213
![]() |
|
Gambus is back !!!To je zas vlákno... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Kostickovani tvZavolaj si fachmana mochlis tam furt nieco zo satelitmi alebo sietou routrom a stale dokola. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Kostickovani tvFachman se mi na to vis co. Nez prijede tak se ...Poulin prosim o radu nic vic |
anubis213
![]() |
|
RE: Kostickovani tvtak nevypínej sat v ložnici a máš po problému |
tonek
![]() |
|
RE: Kostickovani tvAha dobry noc takove reseni jsem nečekal |
anubis213
![]() |
|
vidíšv jednoduchosti je SÍLA :8) |
tonek
![]() |
|
Gambus is back !!!Tvoje témata: TP link pomoc, kamery pomoc, Ariva 102 pomoc, ebay problem, upload na prohlizeni, sifrovani disku, burza na satelitu, kostickovani satelitu. Kdybys půlku času věnoval tomu, čemu opravdu rozumíš, tak vyděláš prachy na odborníka, který vyřeší veškeré tvé problémy. |
polulin
![]() |
|
RE: Kostickovani tv-daj tú ARIVU do spálne ako pôjde sólo tam. Ak pôjde ok, tak vyskúšaj iný coax do obyváku, trebars aj len tak cez okno. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
anubis213To tě nenapadlo že když to dělá to samé i po prohození koaxů v monobloku tak bude chyba někde "na trase" mezi monoblokem a přijímačem? Třeba zrovna v té spojce? Proto vyzkoušej to co ti radí vador v poslední větě.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 200 |
![]() |
|
anubisTonek ti pred asi 10 príspevkami radil vymeniť prijímače - t.j. PRENIESŤ ARIVU DO SPÁLNE a AMIKO DO OBYVAKU !!!Chápeš? nie aby si ich hodil do smetí a kúpil nové. A čo si na to odpovedal ty? Úplne si to odignoroval "Mám teda vyměnit kabel?" Bože čítaj tie odpovede od ľudí čo sa tu snažia vo svojom voľnom čase ti pomôcť. ešte chýbajú tieto odpovede: 1/ aká karta je v Arive? 2/ čo sa stalo po tých 40minútach? 3/ keď prenesieš tie prijímače ako sa to chová? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Kostickovani tvNemá to cenu. Stačí si ty jeho veškeré příspěvky, kterýma zasírá nejen toto fórum, přečíst a je hned je jasno. |
polulin
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |