Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

nahravani dvb-t

mam vypujceny recorder panasonic dmr-ex773 a kdyz chci nahravat na pevny disk kanal s dvb-t a zaroven se koukat na satelitni kanal...tak mi pise,ze musim mit danou stanici dvb-t aby se mi to nahralo a na satelitni stanici me to uz nepusti....tak nevim asi to jde....jinak nahravat to jde ale nejak nemuzu prijit abych mohl sledovat satelit a zaroven nahravat dvb-t...diky.

mikel
Registrace: 12/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

Opravdu

má tento model sat.tuner?Já ho tam teda nevidím. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

RE: nahravani dvb-t

koukni slepicím do (nevhodné slovo)e. :laughing:

koax
Registrace: 2/2008

Pokud

to bylo na mě tak se pro změnu podívej ty,ale kočce do (nevhodné slovo)e co tam uvidíš :laughing:

hobo

nahravani dvb-t

nema to satelitni tuner...ale kdyz chci nahravat satelitni kanal a zaroven se divat na dvb-t tak mi to jde v poho...opacne mi to nejde

mikel

Pokud

vubec chápu otázku tak předpokládám,že satelitní program nahráváš přes vstup rec.AV2-AV1.Ale potom těžko mužeš sledovat další program DVB-T z toho samého rec.Anebo ten dotaz nechápu vubec.Na TV mužeš sledovat co je libo z dalších připojených přístroju nebo vestavěných tuneru ne?

hobo

Ani ja nerozumiem reci tvojho kmena........ ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

prave kdyz si dam casovac na recorderu ze budu nahravat satelitni program a na lcd televizi prepnu na antenu tak muzu sledovat dvb-t a v klidu se nahraje satelitni program pres av2.....ale opacny pripad mi nejde nahravat dvb-t a zaroven se divat na satelitni program.

mikel

Ta TV

má oba tunery a nahrávat to chceš z TV?Nebo máš sat. přístroj zvlášt?Moc to fakt nechápu. ;)

hobo

Ještě bys měl napsat jak to máš vše zapojený jinak se v tom nedá orientovat :lookaround:

slapet
Registrace: 11/2007

na lcd televizi si prepinam zapojeni---av1 pres scart nebo av2 pres kolik cinch nebo usb a potom mam antena a tam je signal dvb-t kdyz to prepnu to mluvim o televizi....tak tim padem si dam casovac na recorderu ze budu nahravat av 2(satelitni program nejaky)a kdyz prepnu na televizi tu antena tak muzu sledovat dvb-t a tim padem se mi nahraje satelitni program na pevny disk.

mikel

Prepoj sat s recorderom a mozes nahravat a pritom pozerat na tv dvb-t.Okrem toho mozes prepojit aj sat do tv a prehnat antenu cez recorder ak ma vstup vystup na koax.Tak to funguje v pohode.Nemozes chcet nahravat aj pozerat ine cez tv.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

prave,ze chci nahravat dvb-t a zaroven se koukat na satelit tak to nejde ma to tak byt...a kdyz dam casovas tak mi to pise-behem casoveho nahravani neni mozne editace programu!!!!prave ta vyhoda je ze muzu prepinat na televizi ty vstupy av1-av2-hdmi-usb a ta antena kde je ten signal dvb-t atd...tak ze satelitu nahraju a zaroven si prepnu na dvb-t.

mikel

Ak recorder ma dvb-t tuner mozes nahravat a cez iny vstup na tv mozes pozerat sat.Ale nemozes z tuneru v tv nahravat a zaroven cez iny vstup nieco ine pozerat,to je logicka blbost nie?

liquere

tak ze to neni mozne nahravat dvb-t s dvd recorderu a divat se na satelitni kanal.

mikel

Proč

by to nešlo.Máš to od kolegy popsané velmi detailně.Stále ale nevím máš vubec satelitní přístroj zvlášt?Nebo má TV sat tuner zabudovaný?

hobo

ja mam satelitni pristroj zvlast...a podle schematu od recorderu mam presne napojene scarty a antenni kabel a koaxialni RF kabel..jak rikam,ze mi to pise pri casovani programu tady to:-behem casoveho nahravani neni mozne editace programu??

mikel

mam to tak zapojene:ze satelitu mi jde 1scart do recorderu a 2scart s recorderu do lcd tv...antenni kabel do rekorderu a koaxialni kabel s recorderu do tv.

mikel

Nahrávat

mužeš jak ze satelitu a dívat se na DVB-T na TV nebo opačně pokud to zapojíš ja ti napsal kolega.Není co dodat.

hobo

trochu neumim slovensky :O tak skus te mi to napsat abych tomu rozumel dik

mikel

Nalad si na dvb-t tuneri v recorderi stanice aby si mohol nahravat nezavisle na tv.Sat prepojis s tv dalsim scartom alebo tym co je teraz v recorderi a mozes pozerat sat na tv a separatne ti bude nahravat recorder zo svojo tuneru.Uz inak to neviem napisat.

liquere

Tohle

by fakt mohlo stačit na pochopení.

hobo

ale vzdyt jsem si ty stanice na recorderu vyhledal s dvb-t...a to zapojeni jsem psal jak to mam scartami a kabel koaxialni.....nahravat muzu dvb-t ale nemuzu uz prepinat na satelit kdyz mi to blokuje...proste ten kanal dvb-t nesmim prepinat na jiny....tak ja uz nevim no co stym je.

mikel

Este raz si to precitaj co si napisal ty a co ja.To nie je to iste.

liquere

LIQUERE:jak jsem psal,ze nerozumim slovensky tak mi ty souveti vet nedava nejaky smysl...tak asi proto nevim jak nato co si mi psal.

mikel

Prepoj sat priamo s tv a prepinaj vstupy na tv.Feden bude recorder a druhy sat.Teraz mas scart zo satu do recorderu tak ho zrus ked nema sat druhy scart do tv.Ty asi prepinas na recorderi tak prepinaj na tv.

Hobo alebo niekto prelozte mu to!!!

liquere
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra