![]() |
|
Openbox S1-ako dostať záznam do počítačaZ času na čas si niečo nahrám na USB a rád by som to prehral v počítači. Nevie niekto, ako na to? |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: Openbox S1-ako dostať záznam do počítačacez VLC prehrávač.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
Openbox S1-ako dostať záznam do počítačaTo som skúšal, nejde to, na obrazovke sú len chmáry a zvuk žiaden. Tá nahrávka je s príponou dvr. |
emo53
![]() |
|
Openbox S1-ako dostať záznam do počítačapro přehrávání nahrávek použij normální Media Player Classic nebo KM Player.Pro úpravu použij nějaký konvertot...třeba AVS Vide Converter a pro střih v tomto formátu apod DVR-Studio HD R^ (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: Openbox S1-ako dostať záznam do počítačaSúbory s DVR príponou mi prehávače VLC, GOM ani MPC Clasic nechceli prehrávať. Pomohol mi až Fre AVI video converter. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
Openbox S1-ako dostať záznam doKarner - ďakujem veľmi pekne, už to ide. Ale poďakovanie patrí aj ostatným. |
emo53
![]() |
|
![]() |