![]() |
|
Příjem Skylink,velikost paraboly v CZZdravím ,chci se zeptat_v jedné nejmenované prodejně nabízí parabolu cestovní o velikosti cca 30 cm na karavan-dá se na to u nás chytit skylink???rovněž jsem viděl v nabídce technisat parabolu 55cm s monoblokem-dá se to???mě jde o to že chci co nejmenší parabolu...s nulovou rezervou počítám...jde jen o to jestli to vůbec poběží???názory,zkušenosti prosím...na tu cestovní i 55 monoblok,dík |
hajas
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
RE: Příjem Skylink,velikost paraboly v CZmal som doma na 40 cm technisat, žltá parabola, skúšal som sky link, SD základ no problém, ale nulova rezerva, na HD ale zabudni, niečo ide,niečo nie.dal som 60 cm Mascom, a všetko aj s rezervou.Monoblok na 55 cm? možno, ale žiadna rezerva! ja na 60 cm monoblok, uroven rapídne klesla.Inak všetko nastavované precízne merákom. slovensko, západ, okres TO, kraj Nitra. ;)3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
RE: Příjem Skylink,velikost paraboly v CZ30 cm parabola? :))) to je náka poklička od hrnce ne? :))) Na 60cm to frčí úplně v pohodě taky odzkoušeno.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 604 |
![]() |
|
RE: Příjem Skylink,velikost paraboly v CZJa som v BA mam 65cm parabolu a ide komplet skylink a cslink vratane HD s velkou rezervou - ani huste snezenie tomu neprekaza takze uplne v klude aj 60cm . |
MaTToS
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
killorsty si ešte nevidel 33 cm parabolu?ked sa tak veľmi čuduješ???? :-/3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
RE: Příjem Skylink,velikost paraboly v CZSú aj monobloky priamo pre 60cm paraboly. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
tady pokračováníhttps://www.parabola.cz/forum/topic-59994/R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
Velkosť paraboly.Bývam na juhu SK mám starú parabolu 90 ešte od analogu a už je veľmi hrdzavá tak ju chcem vymeniť za menšiu,páči sami panoramatická600krát460 bude to stačiť na Astru 23,5 lebotá stará zaberá pol balkonu. :) |
kakajan
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
zdálky se mitaky páči !!!zblízka to rameno z plechového Účka stojí za prd a třepe se jako sulc. sice jsem na to párkrát pověsil i tři LNB ale já bych ji nikdy nikomu nedoporučil,( vždy jsem přišel již k hotovému). |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
![]() |