Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

MASCOM 2000 HDCI MKII

Mam dotaz.Jde vam Nova,Prima family HD pri nastaveni HDMI vystupu 1080i bez trhaneho sekani obrazu?Pri navoleni vystupu na 720p jde vse normalne.Tento problem pretrvava uz asi 5 dni.Predtim i po preladeni 1.2. vse ok.Verze sw je 1.01.0A cam modul mascom sw 1.23.Zjisteno u dvou znamych.Vjednom pripade s kartou ICE,ve druhem s kartou CSlink.

HYPER
Registrace: 11/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: MASCOM 2000 HDCI MKII

myslíš všeobecne či to ide bez problémov alebo na prijímačoch Mascom?
TechniSat bez problémov, žiadne sekanie, 2x ICE, modul CRW Multicrypt, HDMI nastavené na 1080i

Dagy2

MASCOM 2000 HDCI MKII

děla mi to samý mam cs link irdeto a mascom mc2000hd usb nevim co s tim poradte děkuji

kubrt
Registrace: 1/2010

Mascom 2000 HDCI

Mám taky stejný přístroj taky to dělalo ale po přehrání firware dobrý když zmáčkneš info tak dole na liště se ti objeví v jakém rozlišení vysílají tak v menu musíš najít příslušné rozlišení a potvrdit a mělo by to být v pořádku hodnota rozlišení se mění musíš mít prostě stejný obě rozlišení co vysílají oni i v přístroji

Sova9
Registrace: 4/2011

Dagy2,zjistil jsem,ze to dela na tomto pristroji od Mascomu.Jestli je ten samy problem i na Mascomu 2600 nevim.Asi se bude muset nahrat nejaky novejsi sw.Sova9 prosim te,ktery sw si tam nahral?Ten uplne posledni z 27.2.2012?

HYPER

Ten problem s obrazem se projevuje tak,ze kdyz se prepne na vystupu HDMI na 1080i a na Novu HD,tak asi po par minutach se zacne obraz sekat kratkymi pohyby a dela to porad i pri zpravach pri zaberu na hlasatele ve studiu.CT HD jde normalne.Pokud prepnu na 720p,tak problem ustane.

HYPER

HYPER:

Vlastním Mascom 2600 a nemám výše uvedené problémy.

roman63
Registrace: 1/2012

Zdravim, MASCOM 2000 HDCI MKII, karty Skylink ICE a aj CSlink Ird, trhanie a sekanie obrazu aj pri navolenom vystupe 720p,S/W 1.02.8A,cam modul mascom sw 1.23. :(( Ostatne HD (CT, Markiza, Prima) OK.

havrosh68
Registrace: 6/2011

Havrost diky za potvrzeni,presne co popisujes jsem zjistil v patek.

HYPER

RE:MASCOM 2000 HDCI

Pánové tak jak jsem psal že mě to jde Modul Mascom 2000 HDCI ID 5020013012 V Menu mám toto VERZE H/W 1.01.00 VERZE S/W 1.04.9A VERZE ZAVADECIHO S/W 1.06 M/F VERSION 1.18.00 CRYPTOWORKS 1.22 Staženo ze satelitu 6.1. 2O11-Loaderversion:Euro boot V2.08 cw Aplikations verze:ALPHACRYP.3.22 c Mascom.Karty Irdeto jdou bez problému Verzi stáhnout na Mascomu podle ID Modulu,V němcině pak stáhnout ze satelitu ten Alphacrypt-aby šlo Irdeto normálně ve čtečce nepotřebuje se žádný cam.modul Tenkrát to uvolnili Skylink pro mascomy aby šlo irdeto nevím zda to ještě ale asi jo prostě takle to mám v menu pro porovnání Obraz jde nic to netrhá to právě dělalo když tam byla SW 1....08 Tak zatím

Sova9
Registrace: 4/2011

Jsem na tom stejně jako havrosh68 (software, karta irdeto) Mascom ID 8020016012. Existuje tedy nějaké řešení?

sucell
Registrace: 5/2010

Zdravim, toto mi dnes prislo od Mascom.cz:
Dobrý den,
o problému víme, začal se postupně projevovat cca 20.2., poté co Towercom, který zajišťuje
pro Skylink dodávku signálu, instaloval na program NOVA HD novou technologii.
Mame příslib od Skylink/CSLink, že Towercom pracuje na nastavení vysílání. Projev problemu se
postupně mění tak jak probíhají změny na nastaveni, takže je vidět, že se opravdu snaží věc vyresit.
Odeslali jsem jim i vzorky přijímačů, aby také viděli co to dělá a a veříme, že vše bude opět v pořádku..
Ostatní programy na tomto transponderu ať už HD napr. Nova sport HD, Eurosport HD a nebo SD napr.Golf.Channel a dalších cca 10 programů (včetně HD BG) vysílají bez problémů. Problém je pouze na Nova Hd,
kde je to nové zařízení.
V minulém týdnu byl též problém s občasnými výpadky Prima Family HD, kde měla být chyba na
optické lince, ale toto by již melo být odstraněno.
V tuto chvili vás tedy musíme požádat o trpělivost a o to abyste zatím program Nova sledoval na SD vysílání.
Věříme, že situace se brzy vyřeší a vše bude opět v pořádku.
Nyní, prosim ještě pár dni vyčkejme.

havrosh68
Registrace: 6/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra