![]() |
|
Fishing and HandtingChcem sa spýtať ako to je s týmto programom cez Skylink.Na DIGI idu titulky ale na Skylinku sa nedaju nastaviť.Napiše to že žiadne data.Už som písala do Skylinku 3krát.Vraj na tom pracuju,písala som aj FaH,zatial žiadna odpoved.Oni vysielaju dosť s českým dabingom,ale večer od 21,30 som skušala pozerať po tri večery na DIGI titulky,ale na Skylinku iba angličtina.Mám prijimač OPENSAT 4000 HDPVR,može to byť prijímačom? |
viera571
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
RE: Fishing and HandtingNemám síce Multi balík teraz objednaný, ale na 11876 H má tento program v ponuke len českú mutáciu s A-PID 2945. Musel by to byť poriadne starý analógový prijímač, aby nedokázal prehrať audio stopu, prípadne táto stopa by musela byť vysielaná v nie bežnom fotmáte (AAC). Tento prípad to však nie je.DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Fishing and Handting@ Maneto: Pani Viera sa pýta na titulky nie na audio stopu.@ viera571: Ja mám predplatený Multi-balík, ale priznám sa, titulky som zatiaľ ešte nepoužil, páč nepozerám tento kanál, ale ubezpečujem vás, že na ostatných kanáloch mi fungujú bez problémov. Prijímač mám Vantage HD6000. ;) |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Fishing and HandtingJa mám síce starší ale Openbox a musím ručne zadať titulky.Pri prepnutí na iný kanál a späť znova zadať. |
jano1904
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 445 |
![]() |
|
RE: Fishing and Handting@PeMaAsi si nerozumieme, ak je na tomto programe česká audio stopa, na čo sú mi titulky? DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
@ ManetoAk budeš rozmýšľať takto ako teraz, tak si naozaj nikdy rozumieť nebudeme! :O Niektoré kanály vysielajú určité relácie v cudzej reči, ktoré nie sú dabované a preto je nutné si zapnúť titulky napr. v češtine. Ak by si mal niekedy MULTI balík-vedel by si to. Maj sa krásne a prajem pekný večer |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Fishing and HandtingMal som niekedy aj Multi balík a viem že určité kanály vysielajú niektoré relácie aj v cudzej reči, hlavne dokumentárne, no konkrétne u tohoto som mal asi šťastie a vždy keď som naň prepol bol v češtine. ;)DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
RE: Fishing and HandtingPokiaľ sa nemýlim tak:CZ audio stopa v originále chodí niekedy na Nat.Geo a NG Wild. Vtedy je tam možné zapnúť titulky TXT alebo DVB. U programu F&H ak to ide na CZ stope v originále, titulky sa samostatne nezapínajú ale idú vysielané priamo s obrazom. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
Znovu sa k tomu vraciam!Ale na FaH sa neda zapnuť zvuková stopa ak je to vysielané v angličtine.Iba ma štve že na DIGI to ide v pohode,ale na SKYLINKU nejde dať titulky.Trvá to asi mesiac pred tým to šlo tak ako na DIGI.Zo Skylinku odpísali,že by to malo ísť,ale zo stránky FaH zatiaľ žiadna odpoved.Kontrolovala som hlavne večer od 21.30,Digi ide Skylink iba angličtina. |
viera571
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
RE: Fishing and HandtingMám Cslink (program F&H vysílá na stejné frekvenci,jako Skylink)a co vím,zvuková stopa je jen jedna.Nelze tedy volit jiné jazyky.Buď je pořad nadabován do češtiny(voice over-tj.slyšíte původní zvuk překrývaný češtinou)anebo je zvuk původní s tzv.natvrdo vypálenými titulky(nelze je nijak vypnout).Nesleduji to ale často a je možné,že občas pustí něco bez českého dabingu a titulků,ale to snad jen vyjímečně. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
RE: Fishing and HandtingChtcam sa opátaď, ža čo ja te "Handting"?Vouprad ťagujam sa otpofeťe. |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: Fishing and HandtingTebe bi dala Matyca Slovacka..... R^ :laughing: :laughing: :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Fishing and Handting...feru - podrepofal bui zom boriuatny dotácyjo! |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
brgakua to si uz prehnal to predposledne slovo som nerozlustil. :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Fishing and HandtingHandting = Tingova ruka- hand = ruka - Ting = čínske meno bojovníka |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
![]() |