![]() |
|
ĎALŠÍ DREAMSKY NXP 256 HD =KAPUT=- PROSÍ O POMOCTo,čoho som sa už dlhšie obával a preto som i po zlých skúsenostiach s mojim pochybným kusom prijímača často nemenil nové FW,/ momentálne tam mám FW 1.35/ sa stalo skutočnosťou. Prijímač mi úplne zamrzol, nejde nič prepnúť ani sa dostať do MENU.Už som ho i viac krát vzadu resetol a mal i deň odpojený od siete i paraboly a nič.Stálie svieti na obrazovke názov kánálu Cinema Cinemax na ktorom zamrzol a má i signál a nad ním píše : Slot 1 :Modul Removed, že je modul odstránený, ale aký, keď som tam žiadny nemal. Skúšal som vložiť do USB portu flashku t.j. USB kľúč, nepomohlo. Ale je zaujímavé, že kartu ICE načíta a napíše karta OK, čiže ju inicializuje, ale viac nič, stále " tvrdý ". Týmto prosím všetkých, kto sa s takým niečim stretol, o prípadnú radu.Niečo som čítal na nete, ale nemôžem to nájsť, že sa dá do MENU prijímača dostať cez kábel RS 232, ale ako ? Alebo tam skúsiť vložiť prípadne MODUL, ale ten nemám. Asi to servis istí ! Díky moc. Alebo ho načisto konečne pochovať ... :bomb: :fuming: |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: ĎALŠÍ DREAMSKY NXP 256 HD =KAPUT=- PROSÍ O...zkus rozbalený fw vlozit do zadniho usb , nebo odpojit kabel od paraboly, rozbalený fw muzu kdyz tak nekam poslat .Zgemma Star H7s 4k
|
badi80
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
RE :badi80Díky badi80 za reakciu. Aký FW máš na mysli, originál FW 1.11, čo bol v prijímači, alebo hociktorý ?To odpojenie od siete i paraboly som už ako píšem hore urobil. |
bystrik
![]() |
|
RE: ĎALŠÍ DREAMSKY NXP 256 HD =KAPUT=- PROSÍ O...skus přes TerminálCvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 405 |
![]() |
|
RE: ĎALŠÍ DREAMSKY NXP 256 HD =KAPUT=- PROSÍ O...postum na spojení PC s ST přes Terminál máš na konkurenčním foruCvik dělá mistra.
|
ladinek
![]() |
|
RE: ĎALŠÍ DREAMSKY NXP 256 HD =KAPUT=- PROSÍ O...zkus to je jednoZgemma Star H7s 4k
|
badi80
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
RE: ladinekDíky taktiež za reakciu konkurenčné fóra sledujem, ale nič také som si tam nevšimol, môžeš byť prosím Ťa konkrétnejší ?. |
bystrik
![]() |
|
RE: ĎALŠÍ DREAMSKY NXP 256 HD =KAPUT=- PROSÍ O...je to na satdig....ě v sekci dreamsky 256Cvik dělá mistra.
|
ladinek
![]() |
|
RE :ladinekDíky tam to práve hľadám, ale nemôžem to nájsť. |
bystrik
![]() |
|
bystriktady to máš ....je to diskuze dremsky 256 strana 6 název BOOTCvik dělá mistra.
|
ladinek
![]() |
|
RE:ladinekOK ešte raz vrelá vďaka Tebe,i badimu80,za reakcie, idem sa na to pozrieť a študovať.Skúšať budem,ale až doma, keď prídem z práce. Díky a Ahoj. |
bystrik
![]() |
|
RE: ĎALŠÍ DREAMSKY NXP 256 HD =KAPUT=- PROSÍ O...ak ho máš v záruke tak ho radšej vymeň za dačo lepšie a doplať . tiež som ho mal doma 7 mesiacov a dokonca 2 ks mi za ten čas odišli . užil som si s ním svoje , osobne som doplatil 100 euro a objednal som si vu+uno a je to bomba . tolko reštartov a prehrávanie softu ako som robil na nom som nespravil na všetkých satelitoch dokopy za celý život a to som nechcel od neho nič iné len aby išiel bez problémov ako klient v mojej sieti . ale toto je môj názor na tento satelit tak to ber s rezervou . |
efendy25
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: ĎALŠÍ DREAMSKY NXP 256 HD =KAPUT=- PROSÍ O...Veru tak posli do Bieloruska aby mohli pozerat pravdu na CNN ako my 25 rokov dozadu.A za 25 rokov budu v (nevhodné slovo)i ako boli.To VU+ je dobra volba aj xtrend/CTech vsetko co je open linux.Pripadne fortis.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: ĎALŠÍ DREAMSKY NXP 256 HD =KAPUT=- PROSÍ O...Ok díky moc chlapi, ešte sa doma o niečo pokúsim s ním urobiť, ale už ho mám plné zuby. Ja takisto od r. 1990 som už mal i ešte mám, viacero satelitných prijímačov a so žiadnym som nemal nikdy minimálny problém.Ale, čo je toto za vraj " linuxový zázrak " ?...Pôvodne som ho ani nemal kupovať, bol som rozhodnutý po dobrých skúsenostiach s Clarke Techom pre obstaranie jeho linuxovej verzie CT ET9000.Ale po správach, že sa príšerne prehrieva som od toho ustúpil a ulakomil som sa na radu známeho na to ročné G-share v Dreamskom, ktoré mi o pár dní i tak končí. A za chyby sa platí...Už uvažujem o niečom stabilnom buď DM 800SE, alebo VU+ /ten má viacero variant, zisťujem ktorú/ alebo i spätne ten CT ET9000, vraj sa to prehrievanie už vyriešilo. Ďakujem za každý dobrý návrh.Ide mi samozrejme o dobrú SW podporu i keď Enigmy 2, sa na staré kolená trochu obávam... |
bystrik
![]() |
|
RE: ĎALŠÍ DREAMSKY NXP 256 HD =KAPUT=- PROSÍ O...Pozri si v klude tie masinky a vyberies si.Ctech uz je aj 9200 ale asi cenovo hodne inde ako 9000.A este ci chces 1 alebo 2 alebo viactuner.Je vyber .......len si vybrat!VU UNO a Ultimo maju novsie procaky.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: ĎALŠÍ DREAMSKY NXP 256 HD =KAPUT=- PROSÍ O...tak tak ,, bystrík" pravdu vravíš vymen to kým je to v záruke ,lebo sa ho už potom nezbavíš . ja mám aj dreambox 800 hd se aj vu+uno a som spokojný nelutujem tolké prachy a je to bomba a hlavne to nemrzne neseká idú oba perfektne aj ako server aj ako klient a oba dokážu to isté len vu+uno je lacnejšie a samozrejme skvelá podpora . vela štastia . |
efendy25
![]() |
|
RE:liquere and efendy25Ďakujem za radu a už to študujem, čo si vybrať.Určite to bude niečo s DM,VU alebo Clarke Techu, tie všetky spĺňajú moje kritéria : dobrá podpora = bezchybný chod,linuxy s SW b--okerom, ten dvojtuner nemusí byť. |
bystrik
![]() |
|
RE: ZÁZRAK DREAMSKY OŽIL ...HURÁ, HURÁ !!! Stal sa zázrak môj Dreamsky NXP 256 HD asi vstal " z mŕtvych "!!!.Úplne sám, z ničoho nič odmrzol a po zapnutý naskočil. Vôbec nič, som s ním nerobil. Iba bol odpojený od siete až 48 hodín a to mu už asi stačilo, si oddýchnuť, lebo po 24 hodinovom odpojení mi ešte odmietal poslušnosť. Sám Dreamsky NXP 256 HD týmto ďakuje všetkým za prejavenú dôveru a rady ako sa vyliečiť. I keď to nič nemení na skutočnosti, že to je najväčší satelitný črep a vyhlásený šmejd roka 2010, aký sa mi za 23 rokov dostal do rúk ... Už sa pozerám po niečom normálnom a stabilnom. Nechám ho ešte vydýchať a s obavami sa i naďalej v ňom chystám vymeniť FW 1.35 za najnovšie FW 1.58.Bez dvojitého továrka pred i po to bude asi nemožné. Aký je na to prosím, Váš názor?. |
bystrik
![]() |
|
RE: ĎALŠÍ DREAMSKY NXP 256 HD =KAPUT=- PROSÍ O...tiež som robil pred nahratím nového softu 2×továrko a samozrejme 2×reštart a až potom som to tam nahral ,ale aj tak je to najväčší šmejd čo som kedy mal aspoň u mňa , a to ho pasovali za prijímač roka . ak ma pamäť neklame tiež som skončil pri softe 1,35 a to už bol aj tuším 1,46 alebo tak nejako a čím novší soft tým horší , tolko softu čo nan spravili za rok to som ešte nevidel to hovorí všetko samo za seba , ale ich musím pochvaliť za snaživosť . |
efendy25
![]() |
|
RE: ĎALŠÍ DREAMSKY NXP 256 HD =KAPUT=- PROSÍ O...Dej mu kdyžtak ránu z milosti, nic jiného si tento střep stejně nezaslouží.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 105 |
![]() |
|
RE: ĎALŠÍ DREAMSKY NXP 256 HD =KAPUT=- PROSÍ O...:)))No vidíš to, já si teď chci koupit ještě jeden kousek. Máme doma různé boxy. Tento mi slouží spolehlivě od 1/11 a vzpomínané restarty, prehřívání a já nevím co ještě se tady píše fakt nemám. A to ho máme u dětí v pokoji, pořád něco přepínají, ovladač je totálně ohrabaný. Je ve skříňce a nic se nepřehřívá, jak jsem tady kdesi četl. Asi máte nějaké šunty. Šly asi číňanům z fabriky druhou bránou :laughing: |
S_T_A_R_T
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 151 |
![]() |
|
RE: ĎALŠÍ DREAMSKY NXP 256 HD =KAPUT=- PROSÍ O...Pravdu mas kedze dovozca nevie zabezpecit aby k nam chodili len prvou branou nech si ich strci..........aby si aj ty nekupil ten z druhej brany.Ludia chcu kupit box nie tipoval loto.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: ĎALŠÍ DREAMSKY NXP 256 HD =KAPUT=- PROSÍ O...Já tedy také s přehříváním problém nemám, ale neskonale mě s**e ta uživatelská (ne)přítulnost.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 105 |
![]() |
|
RE: ĎALŠÍ DREAMSKY NXP 256 HD =KAPUT=- PROSÍ O...Já jsem si pořídil druhý kousek domu,cena poměr výkon se mi zdá OK. :8)Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: ĎALŠÍ DREAMSKY NXP 256 HD =KAPUT=- PROSÍ O...to "liquere"naštěstí ho beru z druhé ruky. Koupil jsem tehdy 2 zároveň. Jeden pro sebe a druhý pro kolegu z práce. Teď ho kupuji od něj za pár kaček. Je pravda, že záleží na kusu . Ale to je i u úplně jiných výrobků - jednoho výrobce - stejného typu. U koupě z druhé ruky vždycky záleží "kdo s tím jezdil a jak"!!! to "kubisek" chápu dobře, že se špatně ovládá (nelogicky)? Toho jsem si nevšiml. Mně připadá v tomto celkem slušnej. Je pravda, že některé věci např. třídění do oblíbených skupin a nemožnost si pak programy poskládat je otřesné. Já to dělal v editoru setingu na PC. Je to pohodlné než cvakat na dálkový ovladač. Je na motoru a jak říkám celkem OK. U některých boxů jsem se setkal ještě s horším a méně logickým ovládáním v menu přístroje. |
S_T_A_R_T
![]() |
|
RE: ĎALŠÍ DREAMSKY NXP 256 HD =KAPUT=- PROSÍ O..."alda"Jasně dobře jsi udělal. Teď se dá tuším dokonce sehnad tak o 5tistovku levněji než ze začátku po uvedení na trh. Nenechat se nikým odradit. Ale kritika je třeba a dík za ní, jinak by ho snad ani nevylepšovali a nové verze firmware jsou už taky v pořádku. :)) |
S_T_A_R_T
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |