![]() |
|
MUX 1 Buková hora - 33. kanálCo se stalo s tímto MUXEm, od včerejška televize hlásila, že nemá signál a pomohlo nové naladění. A při ladění televize hlásila, že našla 22 programů - každý tam byl 2x |
tz1000
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
RE: MUX 1 Buková hora - 33. kanál.....předpokládám, že s tímto MUXEM nic není. Ráno jsem ho normálně sledoval. Přijímač v režimu automatického ladění vyhledá všechny dostupné signály. Proto najde programy vícekrát z různých vysílačů. :8)DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: MUX 1 Buková hora - 33. kanálpřijímač jsem ladil ručně jen na 33 kanálu a máme STV, takže kanálový zesilovač a anténa otočená na Bukovou horu signály ze všech ostatních vysílačů dostatečně odfiltruje |
tz1000
![]() |
|
RE: MUX 1 Buková hora - 33. kanálasi myslels STA... na severu Čech nepředpokládám příjem STV ;) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
dejvidedoufám že dáš zprávu po amperi jak je to s tymi impulzami!!! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tondeeee ???!!! |
davidkriz
![]() |
|
RE: MUX 1 Buková hora - 33. kanáleee...vlákno smazáno , měl jsi tam reakci ... eeé... AMPÉR 20. mezinárodní veletrh elektrotechniky, elektroniky, automatizace a komunikace Termín: 20. - 23. 3. 2012 Místo: VÝSTAVIŠTĚ BRNO Otevírací doba: út - čt 9 - 17 hod. pá 9 - 16 hod Termín: 20. - 23. 3. 2012 Místo: VÝSTAVIŠTĚ BRNO Otevírací doba: út - čt 9 - 17 hod. pá 9 - 16 hod |
tonek
![]() |
|
RE: MUX 1 Buková hora - 33. kanálo tom nic nevim... jako co je Amper a kde, to jasně, ale vůbec jsem ho letos neřešil a určitě k tomu nepsal. Teda pokud to nebylo na jiné téma, ale o Amperu 2012 si fakt nic nevybavuju... |
davidkriz
![]() |
|
to Davidpromiň,nedávno tu bylo celkem zmatené téma ohledně manipulace impulzů a autor ing.J.L. Tě jmenoval že by se případně s Tebou stretol na onom ampéri. Tak si myslím že nejenom mne by zajímalo pokračování...??? ahoj T.Z. |
tonek
![]() |
|
RE: MUX 1 Buková hora - 33. kanálv poho, jo cosi jsem k tomu J.L. pripsal, ale reakci o Amperu jsem uz necetl a urcite se tam nechystam. A o setkani s lidmi typu J.L. fakt nestojim, musim cas setrit na smysluplne veci :) ne na blazny a konspiranty, kteri vsude neco vidi a jejich zivotnim smyslem je resit kraviny, ktere si vycucali z prstu. Cela osoba i aktivity J.L. je po jeho slavnem a zasluznem obdobi v 90.letech uz dnes totalne mimo, klasicky priklad jak to muze dopadnout, kdyz se neco prehani. Rv |
davidkriz
![]() |
|
DK from UHale na Amperu budou i z R&S, ale tam nebude takovy gablik, jako v Diplomatu...:)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: MUX 1 Buková hora - 33. kanáldiskuze nějaka odbočila - tak zpět k tématu - ano, měl jsem na mysli STA, STV byl překlepjinak zdá se, že problém, který se mi ještě několikrát opakoval jsem odstranil vypnutím automatického hledání nových stanic SONY televize májí bohužel trochu nedostatek, že technické nastavení není u nich moc zobrazované, takže číslo naladěného kanálu se nedá běžně zjistit, a je vidět pouze při ručním ladění a tam jsem si teprve při několikátém přelaďování všimnul, že se mi MUX 1 posunul na kanál 32 a od té doby, co jsem vypnul tu funkci automatického hledání nových programů, se mi to už nestalo. |
tz1000
![]() |
|
![]() |