Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

MUX 1 Buková hora - 33. kanál

Co se stalo s tímto MUXEm, od včerejška televize hlásila, že nemá signál a pomohlo nové naladění. A při ladění televize hlásila, že našla 22 programů - každý tam byl 2x

tz1000
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: MUX 1 Buková hora - 33. kanál

.....předpokládám, že s tímto MUXEM nic není. Ráno jsem ho normálně sledoval. Přijímač v režimu automatického ladění vyhledá všechny dostupné signály. Proto najde programy vícekrát z různých vysílačů. :8)

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008

přijímač jsem ladil ručně jen na 33 kanálu a máme STV, takže kanálový zesilovač a anténa otočená na Bukovou horu signály ze všech ostatních vysílačů dostatečně odfiltruje

tz1000

asi myslels STA... na severu Čech nepředpokládám příjem STV ;)

davidkriz
Registrace: 8/2009

dejvide

doufám že dáš zprávu po amperi jak je to s tymi impulzami!!!

tonek
Registrace: 1/2009

tonde

eee ???!!!

davidkriz

eee...

vlákno smazáno , měl jsi tam reakci ...

eeé...

AMPÉR
20. mezinárodní veletrh elektrotechniky, elektroniky,
automatizace a komunikace
Termín:
20. - 23. 3. 2012

Místo:
VÝSTAVIŠTĚ BRNO

Otevírací doba:
út - čt
9 - 17 hod.

9 - 16 hod

Termín:
20. - 23. 3. 2012

Místo:
VÝSTAVIŠTĚ BRNO

Otevírací doba:
út - čt
9 - 17 hod.

9 - 16 hod

tonek

o tom nic nevim... jako co je Amper a kde, to jasně, ale vůbec jsem ho letos neřešil a určitě k tomu nepsal. Teda pokud to nebylo na jiné téma, ale o Amperu 2012 si fakt nic nevybavuju...

davidkriz

to David

promiň,
nedávno tu bylo celkem zmatené téma ohledně manipulace impulzů a autor ing.J.L. Tě jmenoval že by se případně s Tebou stretol na onom ampéri.
Tak si myslím že nejenom mne by zajímalo pokračování...???

ahoj T.Z.

tonek

v poho, jo cosi jsem k tomu J.L. pripsal, ale reakci o Amperu jsem uz necetl a urcite se tam nechystam. A o setkani s lidmi typu J.L. fakt nestojim, musim cas setrit na smysluplne veci :) ne na blazny a konspiranty, kteri vsude neco vidi a jejich zivotnim smyslem je resit kraviny, ktere si vycucali z prstu. Cela osoba i aktivity J.L. je po jeho slavnem a zasluznem obdobi v 90.letech uz dnes totalne mimo, klasicky priklad jak to muze dopadnout, kdyz se neco prehani. Rv

davidkriz

DK from UH

ale na Amperu budou i z R&S, ale tam nebude takovy gablik, jako v Diplomatu...:)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

diskuze nějaka odbočila - tak zpět k tématu - ano, měl jsem na mysli STA, STV byl překlep
jinak zdá se, že problém, který se mi ještě několikrát opakoval jsem odstranil vypnutím automatického hledání nových stanic
SONY televize májí bohužel trochu nedostatek, že technické nastavení není u nich moc zobrazované, takže číslo naladěného kanálu se nedá běžně zjistit, a je vidět pouze při ručním ladění a tam jsem si teprve při několikátém přelaďování všimnul, že se mi MUX 1 posunul na kanál 32 a od té doby, co jsem vypnul tu funkci automatického hledání nových programů, se mi to už nestalo.

tz1000

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra