![]() |
|
Problem s AGCDobry vecer,panove potreboval bych poradit s jednim malym problemem....obcas,posledni dobou casteji mi AGC hodnota klesne na nulu a nemam signal....z niceho nic se to zase po chvili rozbehne,netusite kde by mohla byt zavada,parabola je dobre sestelovana. ja tusim problem v tom,ze od konvertoru k receiveru to je nejakych 40 metru....kdyz pripojim ten samy receiver na ten samy konvertor,hned v obyvaku cca 5 metru,tak se to nestane....myslim upadek AGC na 0....samozrejme me napada,ze muze byt poruseny koaxial,ale nejde mi do hlavy proc to po nejake dobe aniz bych s tim kabelem neco delal,opet naskoci :)nemel nekdo neco podobneho? |
gigi1982
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
možnáhlodavci R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Problem s AGCto me taky napadlo....ale jak mi teda vysvetlis,ze to nekdy jde...nekdy ne |
gigi1982
![]() |
|
RE: Problem s AGCZa prvé: zkontrolovat F konekrory - správné provedení, očistit možnou oxidaci, za druhé : proměřit nebo prosvítit koaxiální kabel a zkontrolovat po celé délce a pří proměření s kabelem pobybovat. Když nevyhoví - koupit nový. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
to neřeš,natáhni provizorně nový,do padesátky to bude a nech to pár dní k testu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
možná napišže máš TWIN ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Problem s AGCTaké jsem tenhle problém řešil. Zní to neuvěřitelně, ale po zkrácení kabelu o cca 10 cm se AGC uklidnilo a ukazovalo plný signál. Pravděpodobně přijímač neměl dodrženu vstupní impedanci tuneru a tak to na některých kmitočtech takhle blblo. |
kynolog07
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 48 |
![]() |
|
RE: Problem s AGCVsadím se,že máš nějaký PREMIUMX.Jinak kvalitní kabel je základ.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: Problem s AGCano mam twin...LNB Golden Interstar GI-202 Twin 0,2dB.... |
gigi1982
![]() |
|
RE: Problem s AGCjinak mam ipbox200 |
gigi1982
![]() |
|
RE: Problem s AGCa máš taky dvě telky a dva satelitní přijímače ??? |
tonek
![]() |
|
RE: Problem s AGCsamozřejmě ani zdaleka neznám všechny přijímače aleAGG měřák měl starý analogový WISI a ještě ho mám schovaný! |
tonek
![]() |
|
RE: Problem s AGCmam tri telky a tri satelitni prijimace...proc se tonku ptas? myslis,ze se mi tam uzaviraji zemnici smycky?:) |
gigi1982
![]() |
|
džidžiněco takového jsem myslelale ani zdaleka mne nenapadlo že máš na TWIN tři přijímače |
tonek
![]() |
|
![]() |