![]() |
|
nový test sw Optibox Zebrak otestování: http://www.super-sat.net//index.php?&direction=0&order=mod&directory=Other receivers/J-K-L-M-N-O/OptiboX/Optibox ZebraKdo má zájem o zlepšení tohoto přijímače, tak přípomínky a návrhy úprav sw zasílejte na IR007@seznam.cz. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 013 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: nový test sw Optibox ZebraK otestování ? a co když nahraji a pak bude jiný sw s jiným loadrem ?? Co pak stím ??? |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
z tématujsem volaako zmetěný.Co s tím?Zebra mě funguje krémě EPG na Noze Sport SD. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: nový test sw Optibox ZebraNova sport SD používá jinou znakovu sadu a uvedený box ji neumí :( |
petrpupa
![]() |
|
petrpupaže jsem tak smělej a v hd by tento příjímač by to uměl? |
Ufones
![]() |
|
RE: nový test sw Optibox ZebraNa Nova Sport HD EPG funkční. |
petrpupa
![]() |
|
petrpupaděkuji za čas a námahu za info |
Ufones
![]() |
|
RE: nový test sw Optibox ZebraTenhle soft je originální, nebo upravený? Je to pro rodiče a a mají tam teď soft 2.21 co jsem dával jako poslední.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 080 |
![]() |
|
nový test sw Optibox ZebraAhoj mne jen udivuje kde porad berete ty SW na tu Zebru kdyz ofiko SKYLINK zadnej SW nepustil ven co mne bylo receno primo technikem ze Skylinku kdyz jsem se ptal proc mne nejdou HD programy kdyz je mam zaplacene tak jsem se zeptal na novy SW a onj mne rekl ze zadny novy nepustily zatim a jak to tu pozoruju tak uz tady koluje 2.21 tak to mne hlava nebere :laughing: |
George1
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
RE: nový test sw Optibox ZebraJe lepší otestovat (proto testovací) v realu přes uživatele, kteří tomu rozumí a přijímač znají, než poslat přes OTA otestovaný paskvil techniky SkyLink.( viz. Humax) V sw jsou opravené chyby předchozího sw (bitrate)a drobné zlepšení sw, neřeší nic s Irdetem. |
RAFI007
![]() |
|
RAFI007Chceš říct že technici Skylink mohou za chybu HUMAXU ?? |
petrpupa
![]() |
|
RAFI007Co to je drobné zlepšení SW ???? |
petrpupa
![]() |
|
RE: nový test sw Optibox ZebraSW 2.25 nový funguje dobře.Dokonce hraje i 11817 od BG,bez výpadků signálů .Obraz na ČT 1 bez kostiček .Jinak stabilita dobrá. R^ |
pavelmo
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 454 |
![]() |
|
RE: nový test sw Optibox ZebraA KDE SE DA STAHNUT? |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
RE: nový test sw Optibox ZebraOdkaz je výše |
petrpupa
![]() |
|
jozef84http://www.inter-sat.cz/default.asp?inc=inc/ke_stazeni.html |
pavelmo
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 454 |
![]() |
|
RE: nový test sw Optibox ZebraA co je na nem lepsi od 2.21? |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
@petrpupav tomto případě u Humaxe ano, protože neotestovali to co zaručují, že příjímač bude po OTA fungovat. Šlo jim jen o Topfuj. Ta chyba se dala najít do 10 min (tolik času mě to trvalo). Stačilo přehrát přijímač s původním settingem novým sw a otestovat. Standardní postup. Proto je testovací sw na Zebru. Máš snad lepší postup, jak nepoškodit uživatele, než takto testnout ? |
RAFI007
![]() |
|
RAFI007Uz me to neda abych nezareagoval. Korejci vse dodali, vse se testovalo a bylo v poradku, jenze na posledni chvili jeste udelali nejake zmeny a poslali to ve forme OTA s tim ze si tu sluzbu zaplatili.Takzy vinu nenese Skylink, ale Humax a to zcela konkretni lide. Skylink ani nemohl OTA ihned vypnout, protoze to bylo zaplacene a cekalo se na pokyn z Humaxu, nez se probudi. I ta posledni verze pro Humax co se povaluje na netu je testovaci, nikoliv oficialni a ma chybu. Zebra - no a ktery h*vado dalo souhlas s sirenim te posledni verze na OTA, tady si snad mohl proverit ze je problem u kanalu HD UPC? Proto se ted dela tahle verze a ceka se jestli nahodou neni chyba zase v necem jinem. Ale je to jiste chvalihodne jak to vyzkouset, nicmene si predstav ze by tam byla nejak zasadni chyba, tak dotycny uzivatel nema moznost navratu. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RAFI007koudelka má pravdu. Nelíbí se mi jak se navážíš do techniků Sklink. Prvni si to prověř u Skylink a Humaxu a pak piš :fuming: |
tons
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
RAFI007U zebry stvým SW jsem našel chybu do 5 min. Tak se snaž. A taky tě tímto prosím o SW na vrácení předchozí verze SW díky. |
tons
![]() |
|
tonsMyslím, že tam tam nižší verzi softu nedostaneš. Zkoušel jsem přejít z 2,21 na nižší, ale nazadařilo se. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
sirdaA jsme u toho jak psal koudelka :(( Tak budu doufat,že RAFI007 dodá novší SW s opravenou chybou. |
tons
![]() |
|
@tons,@koudelka@tons:máš odkaz, kam máš chybu máš poslat. Nějak tu nikdo není schopný pochopit, proč se má testovat.Tak nefrajeř, a pošli zprávu.Mne jen vytáčí, neustálé problémy po OTA - za ty jsou placení u SkyLink, né já. Jejich práce je to zabezpečit. @koudelka citace: " Uz me to neda abych nezareagoval. Korejci vse dodali, vse se testovalo a bylo v poradku, jenze na posledni chvili jeste udelali nejake zmeny a poslali to ve forme OTA s tim ze si tu sluzbu zaplatili." Takže nejde o testy, ale o peníze a podle toho SkyLink skáče a pustí sw bez testu? To opravdu myslíš vážně? Trochu blbá výmluva. Sw 2.25 na Zebru jsem otestoval, odstranil nahlášené chyby předchozího sw, kolize u settingu není.Nahraje si ho jen kdo chce. OTA je ale nevratná. Takže poslat chybnou OTA bez otestování jenom kvůli penězům je větší tragédie. :crying: |
RAFI007
![]() |
|
RAFI007Prekrucujes fakta, ja jsem psal ze byl FW otestovany a na posledni chvili Korejci udelali "drobne" zmeny, tedy nikdo logicky nepovazoval za nutne jeste neco testovat, navic meli schvaleni od Irdeta.To, ze za OTA se plati je normalni, Skylink neni Matka Tereza. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
@koudelkana OTA se pouští snad otestovaný a schválený sw SkyLink ready (né nějaká nová netestovaná verze), jinak certifikace postrádá logiku.Dle mne je technická specifikace Skylink v rozporu s naším právním řádem - doporučuji přeložit. |
RAFI007
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |