![]() |
|
DIGI TV VS HBOí televize Digi TV.Vážení předplatitelé HBO, velice nás mrzí, že někteří z vás nemohou sledovat programy HBO na platformě Digi TV a jsme si vědomi toho, že se okolo vzniklé situace objevilo množství spekulací. Doufáme, že se tato situace v co nejkratší době vyřeší a vše se vrátí do původního stavu. Zároveň bychom vás chtěli požádat, abyste informace o podstatném navýšení cen ze strany HBO považovali za pouhé spekulace. Momentálně pozastavená jednání s DIGI Czech Republic, s.r.o. a DIGI Slovakia, s.r.o. budou, doufejme, co nejdříve obnovena. Děkujeme za pochopení. :8) |
DJ1981
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
digitv vs hbouz cakam v digi na hbo vyse roka alebo na nejaky filmovy kanal ale mozem cakat kolko chcem digi kasle zvysoka na nas. |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
![]() |
|
RE: DIGI TV VS HBOtak nečakaj, a prejdi na inu platformu, ktorá HBO ponúka, aký problém |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 795 |
![]() |
|
satmakero nic jsi nepřišel,mám všechny HBO a za několik let jsem se díval asi 10 hodin R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: DIGI TV VS HBONa Hbo už nemaj chechtáky Rv všechno nasypali do PL ;PSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 662 Galerie: jackino |
![]() |
|
a jackinojim dělá účetního :laughing:a na okraj já když někam nejezdí vlak tak tam jedu autobusem! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
HBO PLKup si polskou Cyfru, mají tam všechny tři HBO v HD a jejich folmová nabídka je asi o půl roku rychlejší, tzn to, co je reprízované u nich je s velkou pompou u nás vydáváno za premiéru...a to už vůbec nemluvím o Canal+ Film HD :-) |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
![]() |