Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Philips 52PFL8605H/12

Mám problém s přihlášením na NET Tv , místo připojení se zobrazuje: Server společnosti nenalezen zkuste to později,nejde se tady někdo kdo by dokázal poradit, co a jak.Psal jsem Philips, ale zatím bez pořádné rady.Děkuji

afti
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Philis

Já mohu jen potvrdit, že Philips na emaily nereaguje. Teda mně.

dagles
Registrace: 11/2005

RE: Philips 52PFL8605H/12

Verím tomu že na ich bezplatnej linke Ťa navedú na správnu cestu.Do programu Philips media manager v PC sa dostaneš?

tras
Registrace: 2/2011

Do programu Philips media manager v PC se dostanu, ještě dodám, že připojení OK od UPC rychlost 25 MB/s ,nevím jestli by pomohlo vše smazat a začít od začátku - tovární nastavení, díky za ochotu

afti

pomoc

mne to tiež hlásilo a ani nechcelo aktualizovať softvér, tak som si aktuálny stiahol do počítača a do telky ho naládoval cez USB ... potom už všetko šlapalo (NetTV sa premenovala na SmartTV)

mmc

....mmc, moc díky, pomohlo to už to jde, zmátlo mě, že to neustále psalo sovtwér je aktuální. Kdyby tady byli všichni tak ochotní jako Ty, hned by to tady vypadalo jako dřív.Ještě jednou díky, měj se

afti

Spotřeba TV při bezdrát. připojení na domácí sít

AHOJ , mám tuto TV PHILIPS 47PFL7666H když je neustále bezdrátově připojená na domácí sít má to nějak vliv na spotřebu el. energie ? Dá se to nějak vypnout ? nikde jsem vypnutí nenašel ,a dá se na této TV nahrávat pořady na USB ? ze satelitu ? nebo jen z digit. vysílání ? díky za info.

jirka6090
Registrace: 11/2008

Myslim,ze nejlepe je uplatnit dotaz u vyrobce a s tim nahravanim si doufam nedelas srandu:),nebot podstatnym kriteriem pravdy je praxe,tak to zkus:),kdybych ji mel doma vyzkousim a vidim.

hdpe
Registrace: 11/2007

já bych

si to vyzkoušel ještě v obchodě dřív,než koupím,není to rohlík R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Novhodne slovo pozret do navodu , okrem toho ma philips aj navod v sebe cez DO. :bomb:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra