![]() |
|
Nova HD - Dr. HouseDíváte se někdo? Nový díl Dr. House ve formátu 4:3 ??? Chyba nebo to tak mají fakt koupené? :D |
petarda
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: Nova HD - Dr. House...ale aj tak obraz nič moc ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: Nova HD - Dr. HouseDívám a chyba není u tebe, asi utahujou opasky. :-D |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: Nova HD - Dr. HouseNo jo, ani mi to nedošlo, on už byl v 16:9 ne? :ONejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Nova HD - Dr. HouseUž asi 5 let ho vysílají v 16:9... a najednou na mě vykoukne 4:3 :D |
petarda
![]() |
|
RE: Nova HD - Dr. Housejako chápu, že dříve nakoupené kopie různých filmů a seriálu jsou 4:3, ale v dnešní době nakoupit něco ve 4:3 je do nebe volající :dead:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Nova HD - Dr. HouseDo nebe volající to určitě je, ale hlavně to asi bylo levnější. A to je jediné, co tuhle rumunskou grupu asi tak zajímá. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Nova HD - Dr. Houseasi chtěli udělat radost majitelům starších televizorů:))) :dead: Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Nova HD - Dr. HouseTo je hnus. To jako půlku nové série nakoupili 16:9 a na zbytek už nebyly prachy, tak to vzali ve 4:3? Tohle je snad k vidění jen unas. :zombie: ;PDreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Nova HD - Dr. HousePříště to je podle programu zase v 16:9... nechápu, ale aspoň že tak, jen by mě zajímalo, kde udělali soudruzi z Novy chybu? |
petarda
![]() |
|
RE: Nova HD - Dr. HouseNuz a Nova sport si dava rusky hokej tiez 4:3 :))) tomu uz fakt nerozumiem... Rv |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Nova HD - Dr. HouseNaštěstí Četa beží na Nova Cinema v 16:9 :) |
petarda
![]() |
|
RE: Nova HD - Dr. House53,00 € kartaNová dekodovacia karta pre príjem satelitnej televízie Skylink v certifikovaných dekoderoch Irdeto. Balík Štandard neobmedzene+balík MULTI,HD PLUS,HBO,Cinemax na 2 mesiace zadarmo. a po dvoch mesiacoch NOVA HD zadarmo to je ok http://www.ipbox.sk/dekodovacie-karty/skylink-karta/skylink-standard-hd-irdeto.html :))) |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 734 |
![]() |
|
RE: Nova HD - Dr. HouseMám Topfield s kartou hd certifikovaný pro Sky Link a jede to 4:3,vysypal jsem své prachy za jistou kvalitu a hle,koukám na Hause v předpotopní kvalitě!Nova jde ke dnu!Jak jinak mi to vysvětlí,když to doposud bylo vždy ok? |
mirdah
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
RE: Nova HD - Dr. HouseJá viděl včera náhodou 3 minuty Barrandov, něco o hitech, relativně rychlé scény, to byla taková kostičkovaná, že se nedalo přečíst logo... Prostě neuvěřitelný! ;P ;P ;P Tady v té zaostalé kotlině fakt zlatej analog... R^Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 632 |
![]() |
|
RE: Nova HD - Dr. House@PetrT, na ten pořad na barrandově jsem koukal taky a viděl i tu šachovnici, možná to byla nějaká porucha, protože tohle jsem na neplaceném základu Skylinku ještě neviděl a u ostatních scén/klipů byl obraz v pohodě sledovatelný/neviděl jsem vše/. Souhlasím ale s tím, že v digitálu 21 století řešit, zda je obraz ještě sledovatelný je k pláči. :))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Nova HD - Dr. HouseNa tom barrandovu je to pravidelně Rv zlatý analogSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 662 Galerie: jackino |
![]() |
|
![]() |