![]() |
|
Stále trvají výpadky zvuku na Prima HD?Prima HD od Skylinku má stále krátké a časté výpadky zvuku, zejména v AC3. Pomůže přepnutí na MPEG, ale i tam to občas zadrhne a někdy se zvuk dokonce úplně rozpadne a trhá nepřetržitě. Někdy sebou škubne i obraz. Rozhodně to není špatným signálem, problém bude nejspíš někde ve streamu. Máte podobné problémy? Před pár dny tu někdo psal, že Skylink odepsal, že problémy s Prima HD byly odstraněny, ale nebylo z toho příspěvku zřejmé, jestli se jedná o tyto problémy nebo jiné. |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
Zvuk na Prima HDMomentálně zvuk nejde vůbec. Signál na 100% . Řekl bych,že problémy se zvukem jsou častější. |
otass
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
Nejde zvuk na PRIMA HDNa Prima HD došlo k přepnutí zvuku na prioritu DOLBY CZE, které bohužel nejde. Při přepnutí na STEREO zvuk jde. U některých přijímačů, zejména televizorů se SAT tunerem , při přepnutí na jiný program a zpět na Primu HD dojde opět k přepnutí do formátu DOLBY, který nejde a musí se manuálně přenastavit. Doufám, že se na Skylinku konečně proberou a dají tento program do pořádku. |
pepa12
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
RE: Stále trvají výpadky zvuku na Prima HD?Nejen Prima family HD ale i sd verze, nova HD, vse ted stoji za starou backoru. Pokud muzete bombardujte skylink. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 928 |
![]() |
|
RE: Stále trvají výpadky zvuku na Prima HD?A proč "zejména" telky se sat. tunerem?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
Tomikklasický problém "zejména" Skylinku :-) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: Stále trvají výpadky zvuku na Prima HD?@pf, pak je to jasné ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Stále trvají výpadky zvuku na Prima HD?Noha HD u mě v pohodě, ale ta Prima v HD je otresna. Blbne ne jen dd stopa, ale občas se sekce i klasická stereo stopa. Včera mi to totálně znechutilo film Denní světlo. Obrazove to bylo docela solidně prepocitano.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Stále trvají výpadky zvuku na Prima HD?neseká se mi nic, zvuková stopa DD sice nejde, obraz v HD stojí za p.d, 102. či kolikátý díl Cesty domů v barvě, ale jinak klasická PrimulaHD, co byste chtěli za ty prachy. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: Stále trvají výpadky zvuku na Prima HD?U mě zase občas na Primě HD na zlomek vteřiny zamrzá obraz, při zamrzlém obrazu běží zvuk mpeg plynule bez výpadku. Zvuk AC3 neposlouchám,pouštějí stále upmix na 5.1 (stejně jako na Nově HD), kdy dialogy jsou kromě centru i v levém a pravém kanále.(přijímač Technisat Digicorder HD S2-plus) |
Steve2
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Stále trvají výpadky zvuku na Prima HD?Steve2,to co pises se obcas projevi i u me na Humaxu 5100s,konkretne na Prima Family HD.Znamy ma zase problem na Nova a Prima HD na Mascomu 2000HDCI s kartou ICE,kdy se obraz pri pohybu chova trhane pri navolenem rezimu pres HDMI 1080i.Kdyz jsem to prepl na 720p,tak problem ustal.Tento problem se zacal projevovat asi pred 4 dny.Zkusil jsem jeste prepnout modul do kodu Irdeto a znovu navolil vystup HDMI na 1080i a problem ustal.Dnes se problem opet zacal projevovat.Ma predplaceny pouze balik multi,takze nevim jestli se to projevuje i na ostatnich HD programech.Zitra se na to opet mrknu.Pro kontrolu zkusim zapojit i svuj HD stroj jestli to bude delat taky.Bud bude problem v prijimaci ci cam modulu nebo se pohla nepatrne parabola. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Stále trvají výpadky zvuku na Prima HD?U mě problému u novahd,primahd a eurosporthd,obraz a zvuk se občas seká jako při krokovém přehrávání.Signál mám 96,kvalita 93.Přístroj vantage,zkoušel jsem různá nastavení, FW a pořád to zlobí. |
teedy
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
Včera večer u Cest domúse asi pětkrát začal zasekávat obraz, byli to tak asi 10-15 vteřinové pasáže trhaného obrazu, jednou jsem to dokonce musel přepnout na klasickou Primu SD, tam to obraz netrhalo. |
PTIKE
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
![]() |