Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Dosluhujúci sd prijímač

Poradťe ktorý prijímač do 100 eur.po obrazovej stránke,čím najkrajší obraz Hd-Sd na Lcd Samsung32.končí životnosť moj illusion tak niečo HD!mám vo výhlade Dizipiu Ds4H-35IR,Optibox Zebra, Alma s1000IR,Gosat gs 7055IR,Amiko 7800IR.Chcem to čiste na pozeranie Skylink a sem tam niečo nahrať.Môžu aj iné značky.

kakajan
Registrace: 5/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dosluhujúci sd prijímač

Z tveho vyberu Zebru.

J a
Registrace: 7/2005

aj Gosat to je klon zebry

jklajban
Registrace: 2/2006

Ten gosat bych moc nedoporučoval. Často hlásí dostupnost nového softu stále dokola i po odmítnutí instalace a někdy ho sám od sebe začne stahovat. Zatím jsem nikde nenašel možnost vypnutí této funkce. Až na tuto záležitost jinak funguje v pohodě.

sirda
Registrace: 11/2006

Ještě bych doplnil, že je háklivý na nepřesné nastavení paraboly. Stává se, že při slabším signálu nejdou některé programy a po připojení jiného přijímače jdou.

sirda

Vyse uvedeny Gosat NENI klon zebry.
Aktualizace softu nejde vypnout u zadneho
Na presne nastaveni paraboly je haklivy kazdy pristroj a je to naprosto v poradku. Presne nastaveni paraboly je snad samozrejmosti

Mel jsem v rukach vsechny vyse uvedene, tak muzu posoudit.

J a

Dynamicka aktualizace se tyka programu ne SW. Nebo se pletu ?

J a

Máš pravdu s tím settingem, aktualizace tam taky je v posledních verzích softu, ale myslel jsem, že se jedná pouze a aktualizaci kanálů a nikoli softu. Tímto beru zpět svůj první příspěvek.

sirda

Samozřejmě že programů, sw jsem zmínil v souvislosti, že ho mohou mít stejný(stejná menu i setting) a u zebry vypnout jde..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@sirda, odvolávám co jsem odvolal, taky jsem přehlédnul, že jsi psal o aktualizaci sw, ne o dyn. aktualizaci prg.
:scared:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Takže Ja uvedl vše na pravou míru,tj. že aktualizace softu vypnout nejde zatímco aktualizace settingu ano.

sirda

pre : J a

Nemáš tak celkom vo všetkom pravdu. Je pravda, že presné nastavenie paraboly by malo byť samozrejmosťou. Ale že je na to háklivý každý prístroj, už nie je celkom v poriadku. Vypovedá to totiž o rôznej citlivosti tunera v prijímači. Tie veru bývajú dosť odlišné a o tom hovoril "sirda". Pri zhoršených poveternostných podmienkach Ti nepomôže akokoľvek precízne nastavená parabola, ak má prijímač tuner so slabšou citlivosťou. Vtedy jednoducho niektoré ešte "idú" a niektoré už nie ! Toto chcel tým "sirda" povedať.

Frank11
Registrace: 2/2009

Přesně tak, chtěl jsem jenom upozornit na méně citlivý tuner u Gosatu. Nedávno jsem se setkal s případem mírně hnuté paraboly vlivem větru. Instalován LNB twin, kabely k oběma přijímačů přibližně stejně dlouhé, na jednom konci na Gosatu nešly některé programy, na druhém konci na levné Satelitě šlo všechno. Po doštelování paraboly i na Gosatu vše OK.

sirda

Re:Prijímač.

Tak asi vezmem tú zebru. R^

kakajan
Registrace: 5/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra