![]() |
|
Dosluhujúci sd prijímačPoradťe ktorý prijímač do 100 eur.po obrazovej stránke,čím najkrajší obraz Hd-Sd na Lcd Samsung32.končí životnosť moj illusion tak niečo HD!mám vo výhlade Dizipiu Ds4H-35IR,Optibox Zebra, Alma s1000IR,Gosat gs 7055IR,Amiko 7800IR.Chcem to čiste na pozeranie Skylink a sem tam niečo nahrať.Môžu aj iné značky. |
kakajan
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
RE: Dosluhujúci sd prijímačZ tveho vyberu Zebru. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Dosluhujúci sd prijímačaj Gosat to je klon zebry |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 795 |
![]() |
|
RE: Dosluhujúci sd prijímačTen gosat bych moc nedoporučoval. Často hlásí dostupnost nového softu stále dokola i po odmítnutí instalace a někdy ho sám od sebe začne stahovat. Zatím jsem nikde nenašel možnost vypnutí této funkce. Až na tuto záležitost jinak funguje v pohodě. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
RE: Dosluhujúci sd prijímačJeště bych doplnil, že je háklivý na nepřesné nastavení paraboly. Stává se, že při slabším signálu nejdou některé programy a po připojení jiného přijímače jdou. |
sirda
![]() |
|
RE: Dosluhujúci sd prijímačVyse uvedeny Gosat NENI klon zebry.Aktualizace softu nejde vypnout u zadneho Na presne nastaveni paraboly je haklivy kazdy pristroj a je to naprosto v poradku. Presne nastaveni paraboly je snad samozrejmosti Mel jsem v rukach vsechny vyse uvedene, tak muzu posoudit. |
J a
![]() |
|
RE: Dosluhujúci sd prijímačDynamicka aktualizace se tyka programu ne SW. Nebo se pletu ? |
J a
![]() |
|
RE: Dosluhujúci sd prijímačMáš pravdu s tím settingem, aktualizace tam taky je v posledních verzích softu, ale myslel jsem, že se jedná pouze a aktualizaci kanálů a nikoli softu. Tímto beru zpět svůj první příspěvek. |
sirda
![]() |
|
RE: Dosluhujúci sd prijímačSamozřejmě že programů, sw jsem zmínil v souvislosti, že ho mohou mít stejný(stejná menu i setting) a u zebry vypnout jde..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Dosluhujúci sd prijímač@sirda, odvolávám co jsem odvolal, taky jsem přehlédnul, že jsi psal o aktualizaci sw, ne o dyn. aktualizaci prg.:scared: Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Dosluhujúci sd prijímačTakže Ja uvedl vše na pravou míru,tj. že aktualizace softu vypnout nejde zatímco aktualizace settingu ano. |
sirda
![]() |
|
pre : J aNemáš tak celkom vo všetkom pravdu. Je pravda, že presné nastavenie paraboly by malo byť samozrejmosťou. Ale že je na to háklivý každý prístroj, už nie je celkom v poriadku. Vypovedá to totiž o rôznej citlivosti tunera v prijímači. Tie veru bývajú dosť odlišné a o tom hovoril "sirda". Pri zhoršených poveternostných podmienkach Ti nepomôže akokoľvek precízne nastavená parabola, ak má prijímač tuner so slabšou citlivosťou. Vtedy jednoducho niektoré ešte "idú" a niektoré už nie ! Toto chcel tým "sirda" povedať. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 463 |
![]() |
|
RE: Dosluhujúci sd prijímačPřesně tak, chtěl jsem jenom upozornit na méně citlivý tuner u Gosatu. Nedávno jsem se setkal s případem mírně hnuté paraboly vlivem větru. Instalován LNB twin, kabely k oběma přijímačů přibližně stejně dlouhé, na jednom konci na Gosatu nešly některé programy, na druhém konci na levné Satelitě šlo všechno. Po doštelování paraboly i na Gosatu vše OK. |
sirda
![]() |
|
Re:Prijímač.Tak asi vezmem tú zebru. R^ |
kakajan
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
![]() |