![]() |
|
Keys v Fw 202.p v Clarke Tech 5000 HD+Nazdar chlapi, po dlhšom čase som nahral najnovší FW 202.p do prijímača a zistil som, že sa už do neho nedajú priamo nahrať nové keys. Vôbec mi ich prijímač nezobrazuje po vložení a otvorení USB kľúča. Setting a nový FW ten sa dá cez upload nahrať, to som aj urobil, ale keys mi nezobrazí. V FW 200.p to bolo bez problémov. Cez " 8282 " som ich ručne zeditoval, ale určite sa dajú aj nahrať priamo. Išiel som cez " FILE MANAGER ", tam som ich otvoril, ale po zadaní pokynu " PASTE ", čiže vložiť, mi ich nahrá, alebo urobí kópiu / funkcia COPY/ spätne na USB kľúč. Neviete mi prosím Vás niekto poradiť ako tam tie keys priamo dostať ?Nick "táhlovej" Ty si mi radil cez funkciu "Disk Manager", ale nešlo to, môžeš to prosím Ťa rozpísať bližšie.Ktoré FW je podľa Vás najstabilnejšie pre Canal Digitaal + NL na Clarke Tech 5000 HD+, nie Combo ?. A ešte prosím Vás, je v novom FW 202.p, softvérový bloker, nič takého som tam nenašiel, ale asi nie, keď doteraz tam v žiadnom FW nebol ? Díky za odpovede |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
RE: Keys v Fw 202.p v Clarke Tech 5000 HD+Vstup do MENU,stiskni STORAGE a použij fci PŘENOS DAT.Jestli uvidíš ten správný soubor SOFTCAM USB,vyber ho kurzorem a stiskni OK.Použij normal mode a vteřinku počkejna stažení keys. Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: táhlovejOK díky moc,ak budem doma, tak to skúsim. A prosím Ťa, ktorý FW je podľa Teba najstabilnejší a ako to je s tým blokerom dočkáme sa ho v nejakom FW niekedy ?. |
bystrik
![]() |
|
RE: Keys v Fw 202.p v Clarke Tech 5000 HD+Bloker jsem nikdy v CTECHu neviděl,takže vzhledem k ukončené podpoře a soupeření s XTRENDEM už asi nic nového nebude.Co se týče stability sw,těžko můžu radit - podle mne byly softy stabilní všechny(a já si navíc hraju s combem).Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: táhlovejOk máš pravdu, ja som zatiaľ na tie Fw taktiež nikdy nenadával. Škoda, že nemám tú novšiu radu CT, spomínané Combo, tam je podpora lepšia. A ako to je s tým Canal Digitaal+ NL na 19,2 E, ten už tuším postupne prechádza na iný systém kódovania, keď mi ide iba jeho časť paketu ?.Ja nedám na Clarke Tech dopustiť skvelý stroj, iba škoda, že nemá ten SW bloker, jedine použiť externý alebo kúpiť nový linuxový CT ET 9000.Ešte raz vrelá vďaka. |
bystrik
![]() |
|
![]() |