Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC Direckt-freeSat

Dobrý den,má někdo zkušenost s rychlostí UPC DIRECKT ohledně zaslání smlouvy a první platby,za služby.Služba pořízena 4.10.2011,do dnešního dne žádná smlouva ani číslo ůčtu kam zasílat měsíční platby.Díky za odpověď.

lojza76
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: UPC Direckt-freeSat

hlavně že to funguje :laughing:

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

lojza76

Je to banda lidí ve společnosti na houby a pěkných vydřiduchů :laughing: nic moc kvalita a chtějí nehorázné odměny,za nic.
To sky link je věrohodnější,i když jsou to taky pěkný koususci,ale kvalita je lepší :8)
Proto preferuji Skylink!!!"! R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

zajdi si k prodejci a máš to na počkání. okopíruje se OP, zadá do systému a už to jede. Prodejce máš ma stránkách fresatu.

Rudolf
Registrace: 2/2006

Pardon. špatně jsem pochpil otázku :)

Rudolf

hery

Je to věc názoru. Mám v plný palbě fresat i Skylink. Většinou se dívám na freesat, je tam toho víc. Na Skylink točím jenom k vůli Viasat nature. R^

Rudolf

Já mám v plný palbě na co si vzpomenu,né jen české a slovenské platformy,proto mohu dobře posuzovat,nemáš takovou šanci věř mi,že bys mohl posoudit třeba švédské,norské,italské nebo třeba ruské HD programy,A mohu Tě ujistit,že i Portugalské na Hispasatu HD jsou perfekt,včetně španělů,jen to chtět a něco kolem toho dělat,že???A´t to stojí třeba co to stojí,to vy nechcete investovat,proto tady melete jenom blbosti kolem platforem Skylink,UPC a CS link,nic jiného taky nemůžete!!!!! :8) Proto mě takové řeči vůbec neinteresují,stále hledám zde na foru,zkušenosti z celého orbitu,né jen ty hlouposti,které běžně chodí,chodit budou a komu nechodí,tak atˇsi radší kouká na kabelovou televizi a neotravuje tady život chytrák!!! :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

hery

To máš pravdu. Malér je v tom, že já jako " starej pes" umím jenom česky a rusky. A pokud zajedu na ostatní programy, tak koukám jenom na paňáky. A v 65ti se už jazyky učit nebudu.

Rudolf

Rudolf

Gratuluji,jsme skoro vrstevníci,jsem o rok mladší,hlavní je zdraví,to statní je pomíjející!! Drž se!!! R^

hery

hery, tak nevim ci je zrovna k veci sa tu vytahovat share pod cccamom, ktory pomaly nakonfiguruje aj blb z osobitnej skoly :)

feri33
Registrace: 8/2007

Tak s tím cccam který zde zavádíš ses vůbec dneska nechytl,ale co já Tobě budu vysvětlovat!!! :8)jsi prostě vedle!!!! Snaž se víc,je vidět,že jsi se netrefil!!! :)))

hery

Skylink? Málo muziky za veľa peňazí. Rv

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

zmarian

Buď rád,že zde vůbec něco takového u nás existuje :)))
Jinak bys fakt koukal pouze na cizí platformy.... :8)
Tak klídek a koukejte,dokud to jde :laughing: :laughing: :laughing:

hery

Tak po skoleni mozna vic k tematu... OBVYKLE posilaji 1. fakturu cca behem 2-3mesicu. Asi bych se prihlasil sam. Je urcita pravdepodobnost, ze na me neprijdou a zustanu nekde zapomenuty, ale pokud by na to prisli ( a k tomu asi dojde), tak budou vymahat stejne celou castku a nemam chut se dohadovat, za to mi tech 1500,- nestoji.

Bloud

@zmarian

Někdy bych si přál, aby se doba co se týče tel. příjmů, vrátila o cca. 30 let zpět. Ztěžujou si lidé co nezažili dobu co vysílaly 2 tv programy.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

UPC-Direct

To jsem udělal,hned po prvním měsíci až po ůnor.Stále odpověď vyčkejte dopisu,ale zaráži mně na tom to ,že první operátor řekne vymáháme poslední dva měsíce a poslední hovor v ůnoru mně řekne že celou částku.Tak nevím jestli si dělají srandu nebo v tom mají takoví bordel,a to poslední hovor z operátorem byl takoví že mně už razí první vyůčtování. :fuming:

lojza76
Registrace: 8/2010

Nejsem si jisty, zda spravne rozumim. Zpravidla se nezasila fa ihned po sepsani smlouvy, ale po nekjblizsim ukoncenem celem mesici, ci v jest pozdeji, tedy v Tvem pripade bych cekal fa okolo 11-12/11. V te dobe se najizdelo na novy system (dodnes neni 100% funkcni), domnivam se, ze tam nastal zadrhel. Pokud ses jiz ozval, dal bych jim jeste jednu sanci a znovu zavolal, pripadne doporucene zaslal postou - abych mel dukaz, ze jsem se nechtel "bezduvodne obohatit" (na to mysli OZ).

Bloud

Fresat

Taky bych chtěl v plný palbě fresat. Pokud máte co poradit, tak napište. Zajímá mě ten "vídeňský způsob" na zákaznickou linku volat nemíňím....antonin.fiala zav. seznam.cz

antonin1
Registrace: 10/2007

Fresat

Karta Blue Dragon Card

obir
Registrace: 8/2006

BDC to jistí už 14-tý měsíc. Full :))) :)))

satlama
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra