![]() |
|
UPC Direckt-freeSatDobrý den,má někdo zkušenost s rychlostí UPC DIRECKT ohledně zaslání smlouvy a první platby,za služby.Služba pořízena 4.10.2011,do dnešního dne žádná smlouva ani číslo ůčtu kam zasílat měsíční platby.Díky za odpověď. |
lojza76
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: UPC Direckt-freeSathlavně že to funguje :laughing:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
lojza76Je to banda lidí ve společnosti na houby a pěkných vydřiduchů :laughing: nic moc kvalita a chtějí nehorázné odměny,za nic.To sky link je věrohodnější,i když jsou to taky pěkný koususci,ale kvalita je lepší :8) Proto preferuji Skylink!!!"! R^ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: UPC Direckt-freeSatzajdi si k prodejci a máš to na počkání. okopíruje se OP, zadá do systému a už to jede. Prodejce máš ma stránkách fresatu. |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
RE: UPC Direckt-freeSatPardon. špatně jsem pochpil otázku :) |
Rudolf
![]() |
|
heryJe to věc názoru. Mám v plný palbě fresat i Skylink. Většinou se dívám na freesat, je tam toho víc. Na Skylink točím jenom k vůli Viasat nature. R^ |
Rudolf
![]() |
|
RE: UPC Direckt-freeSatJá mám v plný palbě na co si vzpomenu,né jen české a slovenské platformy,proto mohu dobře posuzovat,nemáš takovou šanci věř mi,že bys mohl posoudit třeba švédské,norské,italské nebo třeba ruské HD programy,A mohu Tě ujistit,že i Portugalské na Hispasatu HD jsou perfekt,včetně španělů,jen to chtět a něco kolem toho dělat,že???A´t to stojí třeba co to stojí,to vy nechcete investovat,proto tady melete jenom blbosti kolem platforem Skylink,UPC a CS link,nic jiného taky nemůžete!!!!! :8) Proto mě takové řeči vůbec neinteresují,stále hledám zde na foru,zkušenosti z celého orbitu,né jen ty hlouposti,které běžně chodí,chodit budou a komu nechodí,tak atˇsi radší kouká na kabelovou televizi a neotravuje tady život chytrák!!! :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
heryTo máš pravdu. Malér je v tom, že já jako " starej pes" umím jenom česky a rusky. A pokud zajedu na ostatní programy, tak koukám jenom na paňáky. A v 65ti se už jazyky učit nebudu. |
Rudolf
![]() |
|
RudolfGratuluji,jsme skoro vrstevníci,jsem o rok mladší,hlavní je zdraví,to statní je pomíjející!! Drž se!!! R^Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: UPC Direckt-freeSathery, tak nevim ci je zrovna k veci sa tu vytahovat share pod cccamom, ktory pomaly nakonfiguruje aj blb z osobitnej skoly :) |
feri33
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 312 |
![]() |
|
RE: UPC Direckt-freeSatTak s tím cccam který zde zavádíš ses vůbec dneska nechytl,ale co já Tobě budu vysvětlovat!!! :8)jsi prostě vedle!!!! Snaž se víc,je vidět,že jsi se netrefil!!! :)))Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: UPC Direckt-freeSatSkylink? Málo muziky za veľa peňazí. RvStreamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
zmarianBuď rád,že zde vůbec něco takového u nás existuje :)))Jinak bys fakt koukal pouze na cizí platformy.... :8) Tak klídek a koukejte,dokud to jde :laughing: :laughing: :laughing: Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: UPC Direckt-freeSatTak po skoleni mozna vic k tematu... OBVYKLE posilaji 1. fakturu cca behem 2-3mesicu. Asi bych se prihlasil sam. Je urcita pravdepodobnost, ze na me neprijdou a zustanu nekde zapomenuty, ale pokud by na to prisli ( a k tomu asi dojde), tak budou vymahat stejne celou castku a nemam chut se dohadovat, za to mi tech 1500,- nestoji. |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
RE: UPC Direckt-freeSat@zmarianNěkdy bych si přál, aby se doba co se týče tel. příjmů, vrátila o cca. 30 let zpět. Ztěžujou si lidé co nezažili dobu co vysílaly 2 tv programy. Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
UPC-DirectTo jsem udělal,hned po prvním měsíci až po ůnor.Stále odpověď vyčkejte dopisu,ale zaráži mně na tom to ,že první operátor řekne vymáháme poslední dva měsíce a poslední hovor v ůnoru mně řekne že celou částku.Tak nevím jestli si dělají srandu nebo v tom mají takoví bordel,a to poslední hovor z operátorem byl takoví že mně už razí první vyůčtování. :fuming: |
lojza76
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: UPC Direckt-freeSatNejsem si jisty, zda spravne rozumim. Zpravidla se nezasila fa ihned po sepsani smlouvy, ale po nekjblizsim ukoncenem celem mesici, ci v jest pozdeji, tedy v Tvem pripade bych cekal fa okolo 11-12/11. V te dobe se najizdelo na novy system (dodnes neni 100% funkcni), domnivam se, ze tam nastal zadrhel. Pokud ses jiz ozval, dal bych jim jeste jednu sanci a znovu zavolal, pripadne doporucene zaslal postou - abych mel dukaz, ze jsem se nechtel "bezduvodne obohatit" (na to mysli OZ). |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
FresatTaky bych chtěl v plný palbě fresat. Pokud máte co poradit, tak napište. Zajímá mě ten "vídeňský způsob" na zákaznickou linku volat nemíňím....antonin.fiala zav. seznam.cz |
antonin1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
FresatKarta Blue Dragon Card |
obir
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
RE: UPC Direckt-freeSatBDC to jistí už 14-tý měsíc. Full :))) :))) |
satlama
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 96 |