Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

STV 1 HD v satelitním vysílání ???

Teď pořad "" Nebíčko .... "" na STV1 a bylo u loga - HD premiera -. CO TO ???? Dík za info jak u Vás . :)

CES
Registrace: 4/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: STV 1 HD v satelitním vysílání ???

no to, ze to bolo nahrane v hd, neviem co ti nie je jasne, ale neznamena to, ze ty to mozes sledovat v hd :)))

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Tak treba prepnut na DVB-T RTVS 1.Naozaj to islo v HD,konecne :) R^

Power150
Registrace: 3/2009

A bol aj pekny obraz :) R^

Power150

power

čo by nie ked nakúpyli 14 kamier v Hd a na sat ne a ne a ne ale jojka ich tam dotlačí ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Rozhlas a televízia Slovenska nakúpila pre vysielanie vlastnej tvorby v natívnej HD kvalite 14 nových kamier Ikegami HDK-79EXIII. Kamery dokážu natáčať natívny obraz 1080i s 50 snímkami za sekundu. Päť rovnakých kamier RTVS nakúpila aj v minulých mesiacoch.

Cena za jednu kameru je podľa Centrálneho registra zmlúv 34 600 eur bez DPH. Celková cena štrnásť kamier je 484 400 eur, cena je podľa zmluvy aj so 43 percentnou zľavou. Kamery dodáva Traco Systems so sídlom v Bratislave.

Okrem toho RTVS nakúpila aj ďalšiu vysielaciu techniku pre výrobu vlastnej tvorby v HD kvalite. Celková cena za túto techniku činí spolu 358 422 eur bez DPH.

;)

Nibiru
Registrace: 3/2008

Jupi

Viem o.tom,cital som.Ved bolo nacase uz.

Power150

Jupi

Ved odkedy vysiela STV 1 HD,dnes RTVS 1 HD,tak pozeram ju len cez DVB-T ;) R^

Power150

jupi

nakupyli??????? pre ziveho bohaaaaaaa si ma pobavil :laughing: :laughing: :laughing: Rv ;P

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

zdenog

Co plácáš - já jsem to nevysílal a nevím Ty blábole co máš doma za "s.r.a.t.- sat" a mě tady školíš. Ale já se na HD8-SX kouknu na : rozlišení - bylo 720x576 a dat. tok - byl cca 1.800 - 6.100 MBit/s - a tím je jasno. :) Jinak to bylo INFO pro kolegy zde a co o tom vědí. R^

CES
Registrace: 4/2007

:laughing: :laughing: :laughing:
no zbohom a za tyzden budete volit ;P

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Cena za jednu kameru je 34 600 eur bez DPH.

Sakra šak to musí byť zo ZLATA ,za taku cenu :laughing: a toť to Natíve potom kukáme to na 200 ečkovych STB a 600 ečkovych Plazmách :))) no už sa ani nedivím že je to mazané šak to nám treba TV sustavu aspon za 20 000 ečok aby to aj zobrazilo :laughing: uz viem prečo nevisielaju cez SAT ,toť by potrebovali Celí TP aby taku Kvalitu z príslušnym bitrate preniesol. R^
Sakra naše koncesionárske poplatky zas vyhodené do vzduchu. :crying:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Tak koho volite Dzuryndu alebo Fyca? :laughing: :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Ako zistim vysielac/dokryvac dvbt s Jednotka Hd?

tophunter
Registrace: 4/2010

To jsou problémy????kurňa blbá slovenská stanice na houby!!!
která není schopná schopného programu.
Koukej radší na CYFRA+ v HD je tam už programů jak máků od sportu až po filmy atd.
A to v pořádném HD,né jako ty Vaše HD Skylink na houbičky :8) :8) R^
To vzkazuje můj přítel EMIL GOWEMAIL z Polska.
Jste prý všichni střelení češi do makovice a ještě k tomu říká naivnní,což jako čech mohu potvrdit,když to tady čtu.!!!experti!!!!!!Teď jsem dorazil z Polska a vidím ,že kolega má pravdu!!! :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Pravda je pravda.Ja osobne som este nic polskeho co funguje dlhsi cas nevidel.Jedine vo filme 4 tankisti a pes bol ten pes normalny ale aj to bol nemecky ovciak cize ani ten nie.............Ale vedia dobre sol prebalovat. :laughing:

liquere

liquere

koukám,že žiješ ještě v komunismu :laughing: :laughing:no jo Ty jsi ze Slovenska aha,přijeď k nám do San Galenu ve Swiss abys vůbec věděl co je to svět,pod Tatrami je stále dusno i s Romy,že zde nemají šanci!!!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

To preco pises mne?Dal som ti za pravdu ohladne stv a to ostatne sa tyka poliakov.V com je problem?Myslim ze vo Svajciarsku by s nimi urobili kratky proces ako s kazdym podvodnikom.Ten kto ohrozuje druhemu zivot kvoli nenazranosti patri na stranek.Co tam chces obhajovat?

liquere

re:liquere

hery už má svojí hladinku :laughing:

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

ano___

je víkend a jako vždy bude "veselo"... :sly: :sly: ;)

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

satmam

žádnou hladinu,ale když se tady na to koukám a přirovnávám to k jiným zahraničním forum,tak mě je z toho na nic,včetně ted momentálně hloupému příspěvku,který jsi napsal,jsi stejný asi jak Ti ostatní co zde píšou chujoviny.Co s tím mohu dělat,asi nic,vyrostl jsi v Čechách tak jsi prostě stejný expert jako ostatní se svým chováním,záviděním,metodami českého problému vyjít asi s lidma různého jiného nározu,už jsem toho tady zažil dost,a z 90% jsem zjistil,že zde jsou fakt v tomto směru lidi,kteří i když třeba podnikají tak myslí hůř než komunisti!!!! :8) /Zde to je jen perfekt ukázka.

hery

co mam info mali by to byt kamery do studia, na postprodukciu ma stv HD kamery uz davno

mjamriska
Registrace: 4/2003

jamss96

A jamess96 to vzácný příklad toho co jsem výše napsal,jinak čau a příště teprve s takovými experty bude veselo.
Investujte,makejte,vytvářejte hodnoty hlavně pro sebe ať Vám vše jede,to Vám přeji a bude vše OK.a nemusíme se pořád jammess96 hádat,budem radší diskutovat co nejlepe atd.

hery

Taky co nevie podnikat bez podvadzania nie je podnikatel ale podvodnik a patri na chladok aby neotravoval spolocnost.Alebo je chudak ktory si pletie pojmy s dojmami.
Alebo chces povedat ze na zahranicnych forach chvalia lumpov?Asi tazko.To je len slovanska vlastnost povazovat za frajera podvodnika.

liquere

hery

Ja se divim ze se tady s nama,najivkama a nulama vubec zahazujes. A ze sem vubec lezes. :O

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

wladys

Už na to dnes kašlu,koukám na BARCELONU na CANÁL-HD Spanel,a všechny problémy jsem už hodil za hlavu. :8)Navíc mám zde problém,hádají se vnučka se psem,kdo bude spát na gauči v sat.kutlochu,musím je usměrnit!!! :laughing: :laughing:

hery
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra