![]() |
|
Homecast magic pro, GM 990,GM 9080 nebo jiný?Co by jste si vybrali z těchto?Stále se nemůžu rozhodnout.Požadavky:dobrá podpora firmware, dobrý obraz hlavně u SD programů,možnost share internetově, pokud možno ne moc složité nastavovaní, podpora nové Irdeto Skylink karty.Cena do cca 6000 CZK. Momentálně mám již několik let Openbox X820, sice stále dobrá mašina. ale neumí HD komprimaci. Děkuji za Vaše názory a připomínky |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
RE: Homecast magic pro, GM 990,GM 9080 nebo ji...Když už GM tak GOLDEN MEDIA UNI-BOX 2 ;) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Homecast magic pro, GM 990,GM 9080 nebo ji...Upozornuji předem já už bych do těchto strojků Golden Intersár a Golden Media Unibox neinvestoval ani korunu.Po dvakráte sw.podpora krachla zhruba po 2letech.Jakmile ukončí výrobu tak končí veškerá podpora.Softwery jsou každý jiný každý umí něco a nic neni dotažený do konce.Je lepší si připlatit a koupit něco lepšího a né takovej nikdy dodělanej po softwerové stránce šunt.To je můj názor a nikomu ho nevnucuju.Tuto značku už nikdy. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Homecast magic pro, GM 990,GM 9080 nebo ji...oldies moc sa bojis linuxu?Myslim ze taky lacnejsi by vosiel do tych tvojich 6000.Co taky giga blue v cz da sa zohnat nie?Ma 1CA 1CI podla popisu,cize mas pre pripad potreby miesto pre modul.Alebo?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
![]() |