![]() |
|
MTV NetworksNevěděl by prosím někdo, kdy se MTV Music, Dance, Hits, Rocks na 19.2E chystá milostivě přejít z 4:3 na 16:9? Chápal bych to u pseudohudebních kanálů typu Óčka, ale MTV?! Proč proboha vysílají skoro samé 16:9 klipy v pidiboxu? Nebo na nějakém jiném satelitu vysílají tyto programy ve správném poměru? |
arimmer
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: MTV Networksnikdy, ti kašlou na lidi, ptal jsem se u nich v Německu a nic takového neplánují.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 100 |
![]() |
|
RE: MTV NetworksAha, díky. A to jsem myslel, že držet se nesmyslně 4:3 je spíš naše specialita. |
arimmer
![]() |
|
RE: MTV NetworksPořiď si třeba MTV Live HD a je to, sice obsahově nic moc, ale zase tam nejsou moc reklamy a kvalita je slušná.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 100 |
![]() |
|
RE: MTV NetworksOzaj predavaju sa este MTV karty? Funguje to? |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
RE: MTV NetworksKibicak: Jasně no. Mně se právě obsahově nejvíc líbí ta klasická série MTV kanálů, ale ten obraz je prostě děs. Je to škoda. |
arimmer
![]() |
|
RE: MTV Networksmbfin: Myslim, že se to ještě prodává. |
arimmer
![]() |
|
RE: MTV NetworksMTV unlimited mam a pozeram/pocuvam to minimalne a do buducna to uz ani nepredlzujem. Opakovanie 3 klipov dokola, to je MTV Music, Dance, Hits... Skoda ze je cely paket MTV takto naprd a preto ma ani netrapi ze nie je 16:9. |
tominonr
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: MTV NetworksA co Vh1 clasic, taky naprd? Jediný hudební program který mi chybí a časem si i pořídím. No škoda že Mtv2 se přehodnotila na Mtv rocks.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: MTV Networksaj kvoli VH1 classic som si MTV paket poriesil, ale tiez ma to nejak nenadchlo, povedzme ze par minut do dna sa na to pozerat da, celkovo je to vsak slabota:( |
tominonr
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: MTV NetworksClassic je klasika=1.Jinak,hudebních kanálů,je stále dost,kdo hledá najde.Jistí to internet. :) :) :) R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: MTV Networksjaky tam treba modul na mtv unlimited? |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
RE: MTV NetworksConax a spouštěcí kanál pro zápisy je po odpojení Technisat radií pravděpodobně MTV Music (alespoň u mne to tak fungovalo)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: MTV Networksalespoń,že jedou všechny ty MTV a VH1 na 19E v emu. :) R^ |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
RE: MTV NetworksSice tam něco jede, ale to jediné, co by mně zajímalo (VH1 Classic) nejde. Jinak si nemyslím, že je na satelitu přebytek hudby - ono záleží na tom:1. jakou hudbu člověk hledá 2. jaké má příjmové možnosti Pokud hledá někdo techno, rap, dance a podobné věci (moc se v těchto žánrech neorientuju, takže se omlouvám fanouškům), tak asi najde. Ale u některých žánrů je to slabé, až téměf nemožné. Obdobně, pokud někdo má možnost přijímat "celý orbit", pak má jiné možnosti než ten co má (asi v ČR nejběžnější kombinaci) A1+A3. |
vahač
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: MTV NetworksVH classic jde ve viacces a už hodně dlouho.Lze udělat kartu,ale běží to i v některých příjmačích.Protože je to můj oblíbený kanál,tak se snažím to nějak rozběhnout.Doufám ze nám to ještě nějaký rok vydrží. R^ :) |
zzaner
![]() |
|
zzanerTo nevím - možná, že to na něčem jede, ale není to můj případ. Jediná TV "obdobného" charakteru, kterou mám dostupnou je Retro Music TV od Skylinku, na Classic bych se chtěl někde podívat abych si udělal lepší představu o programové náplni. Před časem jsem však takto chtěl zařadit do Skylinku iConcert - stalo se... ale je to trochu zklamání, sem tam se něco zajímavého najde, ale jako celek mně to moc nepřesvědčilo. |
vahač
![]() |
|
RE: MTV NetworksRetro music je také dobrá,na orbitu je toho dost.Každý kdo skutečně hledá,si svou parketu najde.Dokonce,už pro nás starších,je tu i dechovka.Zajímavá stanice je i "dobrá nálada" Německé kabelovky,Holahdská "Oranje". :) |
zzaner
![]() |
|
RE: MTV NetworksNo dechovku zrovna nehledám. Zajímá mně především rock, metal apod. A to je nabídka přece jen omezená - aspoň na těch dvou satelitech, které mám možnost přijímat. Ale můžu i jiné žánry - i když tam se většinou omezuju na dobu cca od 70. tak do půlky 90. let. |
vahač
![]() |
|
![]() |