Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Kde letos F1?

Prosím znalejší o postrčení, kde letos lze sledovat F1, pokud nechci Novu a Novu Sport (potažmo prý i VOYO):
Preferuji anglické kanály, do této chvíle jsem sledoval na 28,2 BBC interactive, teď tedy snad dočasně na této pozici přibylo více BBC kanálů (pro F1 BBC One?), snad chytím (výcodní čechy - náchodsko - 80cm). Bohužel BBC se od letoška dělí se Sky Sports, předpokládám, že tuto stanici na 80cm ani nechytím ani nebude free...
Je něco z toho co jsem výše uvedl nesprávně, jsou další možnosti?

Jantars
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kde letos F1?

všade aj na stv ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

U sousedů píšou že ti angláni to dávat budou

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

BBC dava zive jen polovinu zavodu, zbytek sestrihy. Takze asi zbyva RTL

zzz
Registrace: 1/2006

Já se dívám většinou na STV (tuším 2). Bez reklam a mně osobně se více líbí tento komentář než těch přechytralých tydýtků na Nově. Jen mi trošku chybí HD rozlišení...

Kolbiš
Registrace: 10/2011

pust si obraz na Nova HD a zvuk z STV :)

jendo75
Registrace: 2/2011

Já se bohužel neobejdu bez kvalitního komentáře, na který jsem si na BBC zvykl. V minulém roce jsem dokonce vymýšlel obraz NOVA HD a BBCi zvuk :-).
Proto pro mne není Nova bohužel alternativou, obávám se že i STV je kvalitou komentáře pasé (navíc je pro mne jako CZ uživatele SkyLinku kódovaná), na BBC co do kvality a rozsahu nic nemá :-(

Jantars

A co ORF Eins v HD ...

A co ORF Eins v HD ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

(navíc je pro mne jako CZ uživatele SkyLinku kódovaná)
Tomu nerozumím. Ty snad s kartou SkyLink registrovanou pro CZ nevidíš slovenské programy?

BBC koment nedokážu posoudit. Ale ten Slovenský se mi nezdá úplně špatný.

Kolbiš

@Kolbiš

JJ oni na stv formule vypínají aspoň loni to tak bylo Rv ;P

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@ivo2001: kouknu, nejsem ale zběhlý, musím si zjistit pozici.....mám jen 23,5 s šilháním na 28,2, musel bych "se rozšířit"
@Kolbiš: no jistě, přenosy F1 jsou terrestricky omezené, neboli na STV mohu koukat dle libosti, jen když začne F1 přenos tak mám smůlu :-(

Jantars

Ty BBC streamy loni F1 vysílaly živě a hned na několika kanálech(live přenos,on-board,pozice na mapě) a to FTA a s příjmem na běžnou parabolou.Letos to má být snad jinak?

sigur
Registrace: 5/2010

ORF je stalica este za cias starych komentatorov, co su uz dnes na dochodku.Len dokedy to pojde?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@sigur: krom toho, že mě loni jednou vypekli (jeden zavod neběžel s obrazem hlavní kamery, vůbec jsem to nepochopil), tak hlavní změna od letoška je to, že BBC už nevysílá celou F1 ale dělí se se Sky Sports :((

Jantars

Vcera jsem naladil Sky Sports F1 HD,tak uvidime co z toho bude.

marecek29
Registrace: 7/2009

kompletny prehlad

Doporucujem sledovat
www.sportslive.sk

Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.

uri
Registrace: 12/2006

@jackino

Aha. To jsem netušil. Já ještě loni v létě sledoval F1 z kabelovky a tam STV normálně jela i během přenosu F1. Pak napodzim jsem poslední dvě velké ceny sledoval přes satelit a také to tehdy šlo. Alo to bylo ještě v rámci promo akce 20 dnů total free. Takže asi shodou okolností to regionální omezení nefungovalo... Tak to jsem rád že o tom vím. Alespoň mne to pak nepřekvapí :)

Kolbiš

Vidím to podobně jako loni. Obraz NovaHD, zvuk BBC iPlayer.

Wintermute
Registrace: 2/2007

@uri: díky za tip
@ Wintermute: a jak oblbneš zemi když nejsi z ostrovů?

Jantars

@marecek29: kde? na 28,2 žádnou takovou stanici nevidím, navíc všechny sky sports co se tam válejí jsou kódované...

Jantars

RE romula 1

samozrejme na stv1HD

majky
Registrace: 1/2012

Vcera bylo i v novinkach:
technické parametry - Sky Sport F1 HD:

* Astra (28,2°E), freq. 12,363 GHz, pol. V, SR 29500, FEC 3/4, DVB-S2/QPSK

technické parametry - Sky Sport F1 SD:

* Astra (28,2°E), freq. 12,110 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S/QPSK

Zatim se vysila promo.

marecek29
Registrace: 7/2009

Jantars: http://bbc-player.com/
Od konce minulé sezóny jsem to nezapnul, ale snad bude fungovat i letos, doufám...

Wintermute

@marecek29: diky za tip, v te zaplave v prehledu jsem se nevyznal. Zkusil jsem naladit, TP ma signal dobry, ale najde se jen skyliving, tcm2 a comedy central. TP s BBC mam s nulovym signalem. 80cm, nachodsko. Nevysilaji v mpeg4? Zatim se honim se starym SD prijimacem...

@Wintermute: nerozumím. Existuje oficiální online přehrávání od BBC na webu zvané BBC player (iBBC). Odkaz co jsi poslal s nimi nemá IMHO nic společného, přez odkazy se nikam nedostanu (jen pro IP z UK), navíc jsou ty stránky zavšivené a hned jsem schytal pár útoků. IMHO by to mělo být tak, že normálně přehrávám na webu BBC (resp vidím tam ke stažení nějakou desktop aplikaci v3214), ale vše je blokováno pouze na IP z UK. BTW po delší době jsem snad objevil uživatelsky přívětivá SW, pomocí kterého lze vystupovat s IP z UK (expat shield).
Ještě doplním, že tu oficiální aplikaci jsem nainstaloval a krom jiného jsem schopen bez problému sledovat 9 BBC stanic...jsem zmaten.

Jantars

Jantars: pochop, programek z te me stranky je neoficialni (tusim finsky) a plni 2 zakladni funkce: 1. zajisti napojeni pres UK IP adresu (v pozadi spousti TOR proxy) 2. docela komfortni prepinani BBC kanalu

Zaroven lze pouzit i tak, ze programek spustis, minimalizujes a vedle toho si pustis oficialni BBC player. Diky v pozadi bezici proxy bude fungovat i z CR.

Ale znovu opakuju, mimo sezonu F1 to vyzkousene nemam.

Wintermute

Díky, chápu. Bohužel z této stránky nejde nebo neumím SW stáhnout, jinde jsem nedohledal :-(.

Jantars

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra