![]() |
|
Skylink karta-nejdeZdravím všechny, může mi někdo pomoci s kartou od Skylinku.Nejde mi spustit č. 03436818873740. Děkuji předem.P.S.: můžete mi někdo sdělit, proč se nesmí používat psaní textu velkými písmeny. Z redakce mi neopověděli.Vím jen , že je to v pravidlech-CapsLock- zakázané. dik |
krystufst
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 23 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Skylink karta-nejdeTo je Vaše karta? Řekl bych, že proběhla výměna a stará karta již nefunguje.Mimochodem, proč by jste měl používat velká písmena? Znamená to, že na někoho křičíte, když mu píšete kapitálkama. |
malluk
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: Skylink karta-nejdePodla servisneho webu je karta aktivna takze by mala fungovat. |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
psaní textu velkými písmenyPsaní textu velkými písmeny je obecně na chatech považováno za "volání nebo křik", je nepřehledné a proto je velmi vhodné se mu raději vyhýbat, použít se má jen pro výrazné zdůraznění něčeho důležitého. |
Fakultak
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Skylink karta-nejdeKarta je v pořádku, poslal jsem na ni refresh, tak třeba to pomůže... |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: Skylink karta-nejdekarta je moje a výměnu jsem neprováděl. V kontrole karta na Skylinku píšou, že je O.K. K velkým písmenům: hůře vidím a když nemám brýle, tak velká písmenka lépe přečtu.jinak dik |
krystufst
![]() |
|
RE: Skylink karta-nejdez kˇodovaných jde jen STV2 |
krystufst
![]() |
|
velká písmenaPokud text uvedete tím, že hůře vidíte a velká písmena lépe přečtete, určitě nebude nikdo z diskutujících proti velkým písmenům nic namítat. Na PC se dá vše zvětšit - zkuste použít CTRL + a uvidíte sám. Horší je to v případě připojení z mobiních telefonů s malým displejem. |
Fakultak
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
Skylink karta-nejdeNechejte tu kartu prez noc zapnutou na CT1, dorana to naskoci. |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: Skylink karta-nejdeO.K. nechávám na ČT1 a jdu na pivo |
krystufst
![]() |
|
RE: Skylink karta-nejdetu poniektorí nevedia základné veci!!!AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 521 |
![]() |
|
RE: Skylink karta-nejdeteď je 23.23 hod a pořád nic, kromě volných a STV2 nejde. Zítra volám na Skylink.dobrou |
krystufst
![]() |
|
RE: Skylink karta-nejdeno a prave aj z toho dovodu vznikli diskusne fora ;)UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
nepochopím"inteligenty" kteří flešnou kartu která je naprosto funkční.To už i ten rosťa na to možná přišel :laughing: Nikde! jsem si nepřečetl co má tazatel za přijímač a modul :O a chyba bude určitě opět tam.Tak jak chcete refrešisti něco dělat když nic nevíte?Ale :O to je obehraná písnička zde že? :laughing: A pokud jí tazatel vidí na webu ve správě karet že je ok tak proč nějaký poskok dělá refreš kterou si tazatel asi dokáže udělat sám. :-/ Ve finále by "bublajs" napsal-oprav si ten křáp :laughing: Rv :laughing: Apropo-nevíte co s ním je ? S bublajzem? |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Skylink karta-nejdeA nejlepší na tom je, že si žádá o refresh tady na internetu možná z práce a sat.přístroj má vypnutý. Někdo mu ten refresh udělá hned a on zapne sat až ve 4 odpoledne, když přijde domů z práce.Refresh je v takovém případě úplně k ničemu. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
slávistarefresh poslem len tomu kto ma presvedci ze ho potrebuje a aj mu pomoze,tu podla mna netreba refresh,ved ani neviem odkedy mu to nejde co ma za prijmac atd... |
Rosta1
![]() |
|
RE: Skylink karta-nejdeA to nemluvě o tom, jak velmi takový člověk riskuje zneužití oné karty, když zde veřejně, takto hodí v šanc její číslo :lookaround:Lepší prevence, než řešit důsledky! :ogre: Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: karta nejdeNeuvádíte jak máte starý přijímač a jaký typ. někdy se stane, že má karta špatný kontakt - stačí kartu vyndat a zasunout zpět. Ideální by bylo ji vyzkoušet v jiném přijímači či jinou kartu ve vašem přijímači. Bohužel se stává, že u starších přijímačů odchází elyty v napájecím zdroji a jako první zareaguje právě čtečka karet, která přestane fungovat. Proto stačí vyměnit jeden 100uF elyt popř. jiný dle typu přístroje. takto jsem opravoval hlavně HUMAX CR FOX, CR FOX CI nebo KAON. Zdroje nejvíce trpí tím, že je uživatelé nikdy nevypínají a po nějakém roce elyt, který je u chladiče postupně vyschne. |
pepa12
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
Rosta1Napsal jsi to velmi ;) hezky.Doufám že se toho budeš držet. R^ A uvědom si že zde většina lidí raději ten"přijímač" raději neuvádí. :)))O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
RE: karta nejdeAni bych se nedivil kdyby to byl polský střep ala Fergusson.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 200 |
![]() |
|
RE: Skylink karta-nejdeno to zneuzitie karty sa moze stat teraz ked sa da prejst z cslinku ku skylinku a staci zadat akekolvek cislo karty cslink neobmedzenej,to sa stalo znamemu ze si niekto vymenil kartu jeho cslink za skylink ale cslinku ci skylinku to je jedno..a jemu nejde nic!Musel si kupit novu kartu. |
Rosta1
![]() |
|
Karta nejdeJeště občas pomůže vypnutí přijímače od sítě - ne dálkovým ovladačem ale vytažením vidlice ze zásuvky a opětovným zapnutím. Přijímač se restartuje a v určitých případech opět bez problémů naběhne. |
pepa12
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
RE: Skylink karta-nejdedříve bývávalo refresh na jejich stránkách http://skylink.cz/web/structure/6.html?do , ale poslední dobou tam nic nevidím . Jde o to aby si to mohl každý spravit sám . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
standa111taky že tam je ;) "registrace a správa služeb"vlevo v dolní části.Po přihlášení má dotyčný možnost refreše své karty, takže si to každý majitel karty Sky má možnost flešmout sám a nemusí zde to požadovat.Ale jde asi o to co je jednodušší. :(( Co je výhodnější? :( refreš si udělat sám během pár vteřin /sky/ či žádat tady ?Právě u Sky je ta možnost si kartu flešnout, tak mi hlava nebere ty žádosti zde. :-/ Ok? ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
RE: Skylink karta-nejdeprostě to nejde ani v jiném přijímači. Jinak mám starého FK6900CR. Jiné karty - cs linkové bez problému. Je mi jen divné, že z placených jde jen ta STV2. Reautorizace poslány i od Skylinku a nic. Přístruj je stále zapnutý, i když jsem pryč. |
krystufst
![]() |
|
RE: Skylink karta-nejdeReautorizace karty už našel ale na nové karty na staré CW to už nejde ? |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |