Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Topfiled SBP 2010 a nehrající Prima a Nova HD v CW

Ahoj,

mám tu výše zmíněný přístroj s aplikací verze 1.01.00 a mám problém v tom, že mě tam s CAM Twin Easy TV 1.23 nebo Irdeto Mascom 1.19 s CW kartou nehraje Prima a Nova HD, když tam hodím CAM Irdeto Smit a Irdeto kartu tak je to OK, nějaké typy co s tím ?

Fire
Registrace: 3/2011
Odpověď v diskusním vlákně

možná

CR doplatit R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Topfiled SBP 2010 a nehrající Prima a Nova...

Koupit CA modul Irdeto Smit HD s rozhraním CI/CI+. Mascom rychle z domu pryč.

CES
Registrace: 4/2007

Doplnění

A koupit ICE kartu. R^

CES
Registrace: 4/2007

no jasne ,modul ,ICE ,no poriadny nezmysel ,a potom bude čo furt ťukať refreš a zas tu pribudne uživatel ,z prozbou prosim o refreš :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Fire

Aku mas tu CRW kartu ,Modru či Bielu ,lebo na Modrej to fakt nehrá už pekne dlhu dobu ani mne ,ako to prehodili na nové TP ,ale z Bielou CRW to ide.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Dělalo mi to totéž, od vložení CAM IRDETO SMiT a karty Skylink IRDETO je to bez problémů.

Tondach
Registrace: 3/2004

A proč tam máš stále starý firmware a pak řešíš jeho problémy? :O
Vždyť to už je cca 3 příspěvek od tebe ohledně tohoto.
Začni novým a máš o starost míň ;)
Ledaže bys zkoušel, kdo a co jsem píše a co si pamatuje či nikoli :O

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

@Delta1

Pamatuji si tvé příspěvky, ale nejsem si jistý, že ty jsi četl moji reakci v minulém vlákně. Verze 1.3 kterou jsi mě doporučil pomohla na restartování na 11895, ale rovněž jsem psal, že se tam objevil problém s nehrající Nova a Prima HD u CW karty. Což mě v tu chvíli nevadilo protože v tom boxu byla používaná ICE a Irdeto SMIT. Jinak jak už jsem psal výše není pro mě řešení výměna karty nebo jiný modul, potřebuju to rozběhat s tím modulem a kartou kterou jsem psal. Karta je tam taková stará fialová Gitalka(jen vyloupnutý čip do toho CAM TWIN EASY.TV) Programy samozřejmě doplacené jsou(v jiném přijímači se stejnou kartou hrají a rovněž s Irdeto SMIT v Topfieldu hraje ta Nova a Prima HD bez problémů) Je tedy problém v kombinaci modulu a přístroje, doufal jsem že by mohla pomoci uprava sw modulu nebo přijímače, jen nevím jakou kombinaci zvolit.

Fire
Registrace: 3/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra